Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 66

• 26 563
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Оооо, Инджи! Heart
Честита нова година мили мои! Бъдете все така слънчеви, топли, добронамерени и много щастливи!

# 151
  • Targovishte
За много години, банда! От любов и здраве да не се отървете!

Инджи  - най хубавата новина! Честито!

# 152
  • София
За много и здрави години, приятели! Дано новата е по- добра и по- здрава за всички ни! Да
е пълна с  усмихнати делници и прекрасни празници!

Инджи, 😘❤😘 стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш с прекрасната новина!
Тази година купона беше вкъщи и си прекарахме страхотно. Сега два дни ще дояждаме, но поне и за мен ще е истинска почивка. 😄
Целувки на всички! 😘😘😘

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 15:07 от Vangobi

# 153
  • Русе
За много години бандичка! 🎆
Много здраве, любов и благоденствие! 🌟🥰🍀🥂

Демиии, ❤❤❤

Инджи, прекрасна новина! 💖

# 154
За много години бандичка! 🎆
Много здраве, любов и благоденствие! 🌟🥰🍀🥂

Демиии, ❤❤❤

Инджи, прекрасна новина! 💖
Ей Джулси, къде се загуби! Липсваш нииииии....!

# 155
Честита нова година! Да сте живи и здрави! 🥰

Инджиии, така се радвам, честитооо! 🥰🥰🥳🥳

# 156
  • София
Честита Нова година, бандичка любима Heart
Да е благосклонна, да има повече добрини за всички Heart
Инджи, чудесна новина Heart много се радвам Heart

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 18:24 от ni4iq

# 157
  • Leeds, UK
Честита Нова Година! Да е спорна и добра, пълна с хубави и новички неща!😁 Това си го измислих сама!😁
Инджи, честито! Прекрасна новина!

# 158
  • Калифорния, САЩ
Инджи, лека бременност на майката на твоето внуче и един здрав и ядящ завършек накрая. Честито, бъдеща бабче!!!

Откраднато от друга тема:

И кафето, наздраве.

3-ти ЯНУАРИ 2022 - Кафе:

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 05:10 от ir74

# 159
  • Русе
Я, няма никой Hug още ли сте по празнувания?
Аз се чудя какво да захвана - рязко ми се обостри гастрита и даже не знам какво да ям ...
Има ли идея за нова групичка от утре или по-нататък?
Усмихнат ден!

# 160
Добро утро!
Деси, май е рано за групичка, още има да се дояжда! Joy
Вчера цял ден се вихрих по улиците, пих греяно вино на къщичките в центъра, а съм с потекъл нос...да видим накъде ще отиде работата! Rolling Eyes
Днес мисля да не си подавам носа навън, ще се излежавам с книжка като за последно! Завиждам на всички, които могат да работят от вкъщи!

# 161
  • София
Здравейте,
Аз стартирах от вчера с въх- мъх. Мислех да е 90-дневната, но
Скрит текст:
но след профилактични изследвания ми цъфна висок инсулин и леко завишена кръвна захар. Казват, че е последица от ковида, но предполагам аз съм по- виновна за това си състояние. Както и да е ще се боря за сега без лекарства, а след три месеца ако нямам подобрение ще ги почвам и тях.
Мимчо, 😍 и аз искам да работя от вкъщи. Грам не ми се ходи, но пък е хубаво, че имаме работа. Това малко балансира нещата и ме кара да ставам и тръгвам сутрин.
Деско, 😍 имаш ли си още гости?
Курдов, не каза как стана капамата?
Ир, 😘❤😘

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 14:33 от Vangobi

# 162
И аз от днес вм нвх
И аз исках 90 ДДС,дори вчера сготвих червена леща за днес.Не съм я и пробвала.Плодовете не се разбират с корема ми,и затова без 90 дд.
Деси хапни днес обикновени бисквити или варени картофи,това правя аз.Може и филийки на тостера,но бял хляб.
Други на някакъв режим?
Мими за носа на Ир рецептата с лука.

# 163
  • Targovishte
Здравейте, банда!

Аз съм поне на седмица от начало на режим. Мисля да е АУ. Засега. А съм далеч защото има ОГРОМНИ количества храна за дояждане. Вангоби - капамата стана стра-хот-на! Наистина, вълшебна. Обаче стана ужасно много - гювеча побира 7 кг. Моята жена реши и сложи половината във фризера. Надявам се да не се влоши там. И пак остана много за дояждане. Синът, не знам дали съм ви казвал, но почти не яде месо. Та това което имаме ще трябва да се мъчим само с жената да дояждаме. На него му дай картофи, тесто и макарони. Това май е всичко което яде - без други зелении и зеленчуци. Да не говоря за Мнайсетте кутии със различни сладкиши, дето жена ми натвори. Та с две думи - хладилника е пълен догоре.

МИМИ - стискам палци да е нещо незначително и до довечера и помен да не остане.

Естествено, на работа съм - в редакцията. От утре и на другата работа.

Имам чувството че тежа поне тон, не ми се яде, а съм дебел....

Айде, до после! Приятен следобед!

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 15:37 от КУРДОВ

# 164
  • София
Нелка, 😍 ще си правим компания! Дано ги смъкнем пущините, че на мен лично много ми тежат.
Курдов, 🌷 радвам се, че се е получила капамата. Вкъщи тази година като никога сме дояждали само по един ден. Та и за това и започнах от вчера, реших на първи да си хапна като за последно питка и да приключа. 😄
Мими, 😘 да минава бързо.

Общи условия

Активация на акаунт