Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 66

• 26 547
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Честита баба Марта!

Какво ни дойде до главите ?
Дръжте се момичета!!!
Силно ви прегръщам и ви пращам цялата си обич, друго нямам! Broken Heart

# 736
Честита Баба Марта! Румени и бели, здрави и засемни! И нека е мир! Hands Pray
Сакай с теб сме! Hands Pray Моля се!
Ничия дано се появи лъч светлина и при вас! Flowers Four Leaf Clover

# 737
Честита Баба Марта, бандичка любима! Бъдете здрави! Hug
Всички палци са стиснати, момичета, в очакване на добри новини! Hug Heart

# 738
  • USA
Бандичка, много ви благодаря за вълшебните палци Heart
Честита Баба Марта! Здрави да сте, нищо друго няма значение!

Ничия, прегръдки и кураж за теб, миличка Hug

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 08:33 от SkyBlue

# 739
  • София
Скайче, ❤❤❤ чудесни новини! Ще се възстанови, сигурна съм! Продължавам да стискам и се надявам скоро да се похвалиш!🍀🍀🍀
Ничия, ❤❤❤ стискам и за теб, дано и ти скоро се похвалиш! 🍀🍀🍀

# 740
  • Русе
Скаааай Hug сила сме Revolving Hearts Ще се справи, щом най-лошото е вече зад него!

# 741
  • София
Благодаря ви мили мои Heart ще имам нужда от сили Heart
Скай, от сърце се радвам на добрите новини при вас ! Млад, силен , ще се възстанови !

# 742
Скай, чудесни новини. Дано възстановяването е по-бързо от очакваното и да е напълно! Дано и в скоро време целият този кошмар е зад гърба ви.

# 743
Ех, Скай, обнадеждаващи новини...да върви все така в добра посока! Hug

# 744
Скай, има надежда, дано всичко е наред!

Ничия, с теб сме, мила, много ти се насъбра.

Честита Баба Марта мили мои!

# 745
  • Бургас
Скайче, вярвам, че по-тежката част от изпитанието е преминала. Остава по-трудната и продължителна, но ще се оправи! Той е млад, медицината е много напреднала, а в страната на неограничените възможности, ще намерите най-доброто! Много любов и търпение ще му трябва сега! Ние, далечните вълшебници, ще ви подкрепяме по пътя! Two Hearts
Ничия, сила и на теб, мило момиче! Трудни времена са и при теб! Нека Бог е милостив и се случи най-доброто  за татко ти! С теб сме! Two Hearts
Танче, Heartbeat Ако ти се говори, знаеш как да ме намериш.
Аз ще отскоча за малко до Смолян. В неделя ще съм отново на линия.....ще ви наглеждам, да знаете, да не  изпуснете редиците??!!

Останалите да се появат по азбучен ред!

# 746
  • Калифорния, САЩ
Скай, не пускам палците, ще стискам докато не проходи, да знаеш!!! Пиши, когато кожеш; изливай тревога, гняв, потапяй ни в радостни сълзи и вземай позитивизма ни.
Ничия, много дълбоко някъде в мен нещо кънти и иска да те прегърне в дъхоспираща прегръдка. Искам да съм там ибподържа ръката ти, искам. Правя го мислено, приятелко непозната, и желая татко ти да премине през това препятствие успешно. И вие заедно с него. 

Честита Баба Марта и от мен - тук е още първи март 😜.

Успешна сряда, момичета и момче, приятни работни и почивни дни. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

# 747
  • Targovishte
Здравейте, банда!

ЧЕСТИТА ВИ БАБА МАРТА, с малко закъснение. Пожелавам на всички най-вече ЗДРАВЕ!!!

СКАЙ - добри новини. Продължавам да се моля за твоето дете и силно вярвам, че всичко ще има успешен край.

Момичета, да кажа малко повече и за това, защо липсвам напоследък и в какво се обучавах, както някой ме попита.
Скрит текст:
Ами... След като през декември отказах едно повишение / след като бях обявен и за служител на месеца/, в средата на януари ми бе сервирана заповед за повишение на друга длъжност - съдебен деловодител. Започнах обучение, което трябваше да продължи три месеца. Но така се стекоха обстоятелствата, че дефакто от вчера вече съм на тази длъжност. Да би следвало да е похвално, радостно за мен. Но аз не исках, най-вече заради работното време - от 8.30 до 17 плътно закотвен на бюро, с обедна почивка от 30 мин. Ето с това няма как да свикна. Това естествено доведе до цялостна реорганизация на останалите ми дейности - в събота и неделя подготвям неактуалните страници на вестника за двата броя напред, а актуалните ги правя след 17. Репортажите за дарик също ги работя само в събота и неделя и разпределям за седмицата. Сутрешните обзори ги правя между 5.30 и 8 часа. Няма как да реагирам с актуален репортаж през деня, примерно.
Иначе работата на деловодител ми е даже приятна - знаете ме колко съм любознателен Simple Smile и така имам възможност да чета доста инетерсни неща по делата, които естествено не мога да издам. Работата е главно по насрочване, отсрочване на дела, размяна на мотиви, изпращане на писма и издаване на призовки. За сега не ми е трудно. Но .... затварянето на едно място за толкова часове... може би ще свикна.

ЧЕТА ВИ РЕДОВНО и да не сте посмяли да ме оставяте без четиво, че ще умра от скука...

ДАно днес имате един прекрасен ден, напук на студеното време и снега!!!

# 748
Скай сила сме! Много се радвам за прекрасните новини, и възстановяването да се случи по- бързо от очакваното, млад е, силен е - ще се справи! Мноро, много те гушкам!! Hug Hug С вас сме!
Ир хубави ръчички с мартеници видях  Heart Благодрая за кафенцето!
Курдов позадравления, аз бях уверена , че много скоро ще те повишат! Може и да не свикнеш с бюрото по толкова часа седейки, но знаейки , че имаш един сигурен доход - може би ще го приемаш по- лесно!
Вангоби лудницата намаля ли при теб?
Хубав ден ви пожелавам!

# 749
  • Бургас
Добро утро, бандичка!
Пия кафенце, чакам ЛО да се наконти и лека, по лека тръгваме към Родопите. Видях температурите до края на седмицата Scream
Курдов, баба ми, Светла й памет, казваше "Седни малко, нека и твоето Д види седяне". Може би  време малко да "седнеш" и ти, че си като хвърковатата чета на Бенковски
Скрит текст:
Да не употребявам любимият ми израз, че се вееш насам-натам като "на..ран вестник из стърнище" Laughing

Ирче
, с тези макарони сутринн?!! Добре, е не обичам, ама за Мимка ми е дерт. Мили, обични ръчички!

Нека  да ви е топло в душичките , светло в мислите и пълно в сърчицата!

Общи условия

Активация на акаунт