Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 808
  • 483
  •   1
Отговори
# 165
Храната и пътуването

# 166
Моята страст са пътешествията

# 167
Страстта ми е поддържане на духа и енергийните вибрации 😇 също и поддържането на красива и здрава коса.

Бих се радвала да спечеля Black Opium Extreme ❤ ароматът на една жена е нейната визитна картичка пред околните. Изборът на парфюм говори много за жената 💗

# 168
И моята страст са пътешествията Simple Smile

# 169
Моята страст е да съм в крак с всичко ново, като стил на живот и да съм от първите . В тази връзка, сетивата ми са  пленени от красотата, естетиката и детайлите .

Бих желала да спечеля  Y Le Parfum.

# 170
Моята страст са книгите .Обичам да чета. Избирам Black Opium Extreme .

# 171
Моята страст са разходките сред природата и аромата на гора.
Black Opium Extreme е моят избор.

# 172
Парфюми и ароматни свещи.

# 173
  • Бургас
Моята страст е четенето.
Бих искала да спечеля Парфюмната вода Black Opium Extreme на Yves Saint Laurent.

# 174
  • Mediterraneo
Black Opium Extreme е моят избор. А страстта ми са книгите, не мога без книги, без да чета.

# 175
Моята страст са парфюмите, козметикта за лице, шофирането на фона на хубава музика, четенето. Бих желала да спечеля  Y Le Parfum.

# 176
Моята страст е музиката. Тя ме вдъхновява и ме изпълва с живот. Black Opium Extreme на Yves Saint Laurent е прелестен парфюм. Бих желала да го имам в колекцията си.

# 177
Моята страст са книгите и четенето.
Избирам Black Opium Extreme.

# 178
  • Sofia
Най-силната ми страст с ароматите и тези които са в сладкарството също. Парфюмите са ми опиум и изключително много харесвам цветни и нежни аромати.

Black opium Extreme е избора ми и с удоволствие бих го ползвала, искам да го имам❤️

# 179
Моята страст са пътуванията, които ме зареждат! Избирам  Black Opium Extreme.

Общи условия

Активация на акаунт