С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 486
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
А той къде ще спи? Вие заедно ли живеете?

Заедно живеем. Просто сме в процес на смяна на жилището и се налага тази вечер той да спи в новото.
Очаквам обаждане на всеки 5 мин да пита кое къде е.

# 676
"Ами ти от тука да я изпечеш и ще си я взема в кутийка "

Пица в кутийка!! И тоя е луд, като моя!!!😂😂
Що? Имам чувството, че някой жени тотално са изкукуригали на тема "За какво да се заям или да се фръцна днес".
Пазете си нервите за нещо, дето наистина си заслужава. Не ставайте смешни за глупости.

# 677

Що? Имам чувството, че някой жени тотално са изкукуригали на тема "За какво да се заям или да се фръцна днес".
Пазете си нервите за нещо, дето наистина си заслужава. Не ставайте смешни за глупости.

Записвам!☝️
(И ти пица в кутийка) 😂😂

# 678
  • Далечният изток
Скрит текст:

В тема за дразнещи мъже си Wink

# 679
В тема за дразнещи мъже си Wink
Дразнещите мъже имат нужда от адвокат в такива теми.
Престъпниците имат право на защита, затова съм се качил на тая камбанария. Борец срещу женския психически тормоз върху беззащитните мъже и техните човешки права. Апостол един вид.

# 680
Мда. Спам да има.

# 681
  • София
Темата е за изпускане на парАта бре, Абуто... и вместо тука да я изпуснат и да им мине, ти ги раздразваш двойно, и те после се връщат да си го изкарат на мъжлето... мислете ги тея неща, преди да правите "услуги" на аверите Satisfied

# 682
# 683
  • Далечният изток
ПарАта или пАрата?!
Парѝ някой ако ще дава, нареждам се.

# 684
  • София
пАрата де... Ма нали съм женско, все парИ са ми в главата Satisfied

# 685
И аз си нося пица в кутийка на работа Grinning

# 686
И аз си нося пица в кутийка на работа, ама в случая замразена пица срещу прясна, вкусна, топла пица на прилична цена.... Grinning

# 687
  • Бургас
Ам... Лошо сте ги научили тия мъже. Моят като има претенции си знае - оправя се сам. Отглеждам само деца, които съм родила. Как пък няма да се залетя да му угаждам на капризите, защото се заинатил. Да си извади ръцете от четирибуквието и да действа.

Иначе и моят ме дразни с някои неща, даже направо ме вбесява, ама в тия моменти далеч не се чудя как да не му скърша крехката душевност, чудя се как да не го очистя... Нито му мълча, нито се втурвам да го обслужвам, пък вътрешно да се ядосвам. Беше тая с молбите и деликатните намеци😁

# 688
  • волно калдъръмче
Беше тая с молбите и деликатните намеци😁
На още една й е дошъл акълът. Добре дошла в клуба, сестро!

# 689
  • Бургас
Беше тая с молбите и деликатните намеци😁
На още една й е дошъл акълът. Добре дошла в клуба, сестро!

Амин, сестро! Grin

Много кратко трая времето, в което бях деликатна и опитвах со кротце и со благо. Уж да не мрънкам и дудна, а с дипломация да се опитвам да постигна нещо, накрая ставах кълбо от нерви, а той милият недоумяващ защо сега така съм се ядосала. Така лииииии? Я виж тия зъби, да ти дойде акълът, момко! Той ще ми ходи по главата, пък аз да му угаждам??? Няма как да стане тая работа просто. От дипломация не разбра, ама от съскане схвана бая бързичко 😁

Общи условия

Активация на акаунт