С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 477
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
Голям кеф да се омъжиш за мухльо.

# 691
А между неразбираемите намеци и съскането няма ли нещо средно - нормална комуникация например?

# 692
  • Далечният изток
Совите и бг мамите не са това, което са!

# 693
  • волно калдъръмче
Голям кеф да се омъжиш за мухльо.
То пък голям кеф да си помпиш егото за сметка на мухълите. Вдигни малко левъла и ти, като си по-така.

# 694
Що, ще скачаш ли?

# 695
  • волно калдъръмче
Мне, оставам те да си се величаеш сама, няма да ти преча.

# 696
Аз съм от Дивия Резерват Северозапад и за мен  съскането е нормална комуникация. ММ може и да е получил културен шок първия път, обаче не избяга. Joy Търпелив излезе. Close
Може според критериите на някои бг мами да е мухльо, но е моя мухльо и си го обичам безкрайно. Heart
(Ако не сте северозападен дзвер, моля не правете това вкъщи. Wink )
И за да не е само извън темата, имам втора серия от чакането преди излизане. Пак се приготви преди мен. Тъкмо и аз станах готова и гледам, няма го вече на вратата. А тук, а там, намерих го в банята, с якето и шапката да си реже ноктите. Joy
Пак добре, че само на ръцете, а не тръгна и педикюр да си прави. Joy
Чакам с нетърпение да видя следващия път какво ще се сети да направи точно преди да тръгнем нанякъде... Thinking
Така лииииии? Я виж тия зъби, да ти дойде акълът, момко!
Колко забавно и добре написано! Смятам, че мъжът ти е късметлия. Hands Plus1

# 697
Не ми пречиш, и без това свалям гарда с поощрителни награди. По-удобно ми е, и по-ми е кеф.
Simple Smile

# 698
Леле, Дренке, как не ти омръзна да се драчиш във форума? Сигурно ако не се заядеш поне с един човек днес, няма да спиш спокойно. Joy
Вместо на дренките, на друго растение трябваше да се кръстиш. Wink

# 699
Цитат
... Така лииииии? Я виж тия зъби, да ти дойде акълът, момко! Той ще ми ходи по главата, пък аз да му угаждам??? Няма как да стане тая работа просто. От дипломация не разбра, ама от съскане схвана бая бързичко 😁
Уааауууу, настръхнаха ми космите под мишниците. Предполагам комшиите два етажа отдолу и два етажа отгоре седят мирно, толкова е заразно.
Във виртуала всички сме алфи. И всеки е изял по минимум трима от противниковия пол.

# 700
  • Варна
Вбесени от дребните битовизми, имате ли пълноценни оргазми от нарушителите?😁

# 701
Вбесени от дребните битовизми, имате ли пълноценни оргазми от нарушителите?😁
Моля, моля, пишем в тема "С какво ви дразнят мъжете", а не "С какво ви вбесяват дребните битовизми"?
Има голяма разлика. Blush
Добре, че въпросът не е "Убили мъжете си заради дребни битовизми, с кого имате оргазъм"  Joy

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 05:08 от Opossum

# 702
Заредени от пълноценни оргазми, пристъпваме с въодушевено съскане към дребните битовизми. И после отначало.

# 703
Ама ти прочете ли и за ползите или бързаш да ме кръщаваш? Имате нужда, радвам се на такова признание.

# 704
  • Варна
Странно ми е как превключвате от назидателна програма в интимна?

Общи условия

Активация на акаунт