С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 470
  • 777
  •   1
Отговори
# 720
А има ли изобщо нещо секси в мъж, който е навлечен с яке и дебела шапка?

# 721
А има ли изобщо нещо секси в мъж, който е навлечен с яке и дебела шапка?

А в мъж с яке, грейка и каска? Това не са дрехи, обличане за сексапил, а с практична цел.

# 722
  • Great Britain
За вирусите си права, разбира се, не беше сам, имаше и двама други още по тениски 😂, той отказва да се тества за ковид с неговите симптоми и настоява, че е настинка… де да го знам. Иначе има и други здравословни проблеми, които тенденциозно се влошават, когато се държи така. Но вчера даже вкъщи се беше облякъл добре и не беше по тениска 😂 да минава, ще оцелее.

Няма да ти се скарам, но аз обичам да ми е топло, та разбирам мъжа ти 😁 Аз като вляза в колата пускам стопляне на седалка, на волан, и парно веднага 😁
Стопляне на седалка е уникална опция.Няма струи все едно си на спа.С какво ме дразни мълчи,а друго трябва да прави.

# 723
  • Швейцария
И ние имаме постоянни конфликти за парното в колата. ММ иска да е като сауна, а на мен ми става лошо от горещина. Той смята, че щом колата е негова, значи той ще си пуска парно на макс. Направо вече ме е страх да се кача в колата. Купих си леко яке, седя разкопчана, но пак е сауна. Той няма зимно яке, ходи с едно леко кожено и ми казва и аз да обличам такова. Но нали като сляза от колата, ще замръзна. Навън са минусови температури.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:41 от JennyBG

# 724
Имам нужда да се оплача малко.
Имам бебо на година и месец, от както се е родил работя. Свекървата ми помага да го гледа, но на жената и става все по трудно, а и доста неща се налага аз да ги правя. Аз се старая да отделям колкото се може повече време, но в момента почти не ми остава време да работя. Закъснявам със срокове, вечно бързам и съм много изнервена. Говорих с ММ за бавачка почасово, така че да мога да си свърша работата и после спокойно да отделя време за бебо. Но той все отлага да каже на майка си, все не бил подходящ момента, тя щяла да се разсърди. Но на мен ми писна да чакам, все да бързам и да се изнервям.

# 725
Казваш на бабата. Наемаш гледачка. Защо трябва мъжа ти? Ти не можеш ли? Нали си е за теб. Ти си решаваш как ти е най-добре.

# 726
  • По света и у нас
Няма сурдене, и чувстав тук. Подреди си нещата да са ти удобни.
Той се офлянква за да не плаща.

# 727
Имам нужда да се оплача малко.
Имам бебо на година и месец, от както се е родил работя. Свекървата ми помага да го гледа, но на жената и става все по трудно, а и доста неща се налага аз да ги правя. Аз се старая да отделям колкото се може повече време, но в момента почти не ми остава време да работя. Закъснявам със срокове, вечно бързам и съм много изнервена. Говорих с ММ за бавачка почасово, така че да мога да си свърша работата и после спокойно да отделя време за бебо. Но той все отлага да каже на майка си, все не бил подходящ момента, тя щяла да се разсърди. Но на мен ми писна да чакам, все да бързам и да се изнервям.
Дете на годинка и месец е точно в труден период, когато пълзи и прохожда, катери се, пипа, бърбори и е нормално бабата да се затруднява "да му насмогне". Подкрепям идеята ви за почасова детегледачка, която поне в началото, докато детето свикне с нея, да бъде съвместно с бабата. Мисля, че двете ще се допълват. Ще има и друг подход към създаването на навици у детето, ако щеш и различен репертоар от игри, песнички. Освен това и вие ще бъдете по-спокойна, от една страна за емоционалната връзка баба и внуче, от друга страна ще имате и поглед от близък човек към детегледачката. Когато детето свикне, бабата ще има по-малко задължения. Ще има разнообразие. А пък вие ще можете да се съсредоточите в работата.

# 728
Възможно е бабата да се обиди и да стане вместо спойка, тя да гледа под лупа новата жена, да й прави забележки и като нищо тя да се откаже (детегл-ка). Не го виждам варианта двете заедно...

# 729
Ами може, ама кой се дърпа от помощ и компания? За 4 часа някой да ти турне едно рамо?
Гледане под лупа си е съвсем естествено нещо. Доверие, отношение към детето, опознаване. Тези работи не стават от днес за нощес.
Темата е друга. Давам идея на авторката да натрие сол на мъжа си, че се е запънал и не иска да помогне нито на нея, нито на майка си Wink

# 730
Забавна темичка Joy Смях се с някои навличания и синхрони.
И аз споделям правилото за носовете като при кучетата и си е самата истина - от личен опит и при децата. Само така проверявам. Крайниците също са важни, но там има и други особености.

# 731
Дразни ме, че като излизаме, все бърза, готов е преди мен и ме чака на вратата обут и облечен,  и само нервничи, че съм се мотаела. После все се оказва, че нещо е забравил. По-предния път си беше забравил едни документи и се наложи да се върнем от 5-6 км. Предния път пак забравил нещо, но се усети още в колата пред къщи и се върна. Казах му: "Гледай сега да влезеш с обувките" (като нищо), той: "Разбира се, че няма". Прибираме се, гледам - пътека от картони води до хола. Миличкият, от мързел, що да се събува, нали... направил си пътечка от кашоните, които държим на верандата и използваме за разпалки за камината.

# 732
Моят пък днес ме подразни и притесни като ми каза, че ако го мобилизирали нямало да има право да ми каже, секретно било, и щял да ми се обади да ми съобщи преди да го качат на самолета да го пращат на война.

Възмутих се как така няма да ми каже, “военен дълг” било.

# 733
Моят пък днес ме подразни и притесни като ми каза, че ако го мобилизирали нямало да има право да ми каже, секретно било...
Този е гений. Сега е момента за кръшкане.

# 734
  • Далечният изток
Оооо, ето ви мотив, мъже... Joy

Общи условия

Активация на акаунт