С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 476
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
Дразни ме, че мъж средата на 30те отказва да се научи, че в студено време зимата не се стои навън на вятър по тениска, после се оплаква, че е болен и колко му е зле, а като му се каже, че трябва да се облича, ми вика:”Така най-обичам, болен съм и ми е зле, и да ми се карат освен това”. Но следващият път е абсолютно същото, просто се повтаря постоянно, многократно в рамките на сезона. И не, не се оплаква много, но ме дразни колко е безотговорен към здравето си.

Изобщо не разбирам, като дете, а уж интелигентен, самостоятелен човек. Бившият беше абсолютно същият в това отношение.

# 706
Странно ми е как превключвате от назидателна програма в интимна?
Усъвършенстваме се с времето. Wink

ММ прекара цял час да ми обяснява под какъв стрес е заради наближаващата сватба, короната, отношенията Русия -Украйна, не успях да вметна, че класната на дъщерята ми е звъняла заради поведението ѝ в училище. Ми да, ядоса ме..

# 707
Оо, аз пък се дразня моя като се облече за сибирска зима, без температурите да са нещо особено. Все го е страх да не настине, дробовете му били слабо място според зодиака, като малък се бил натровил с антибиотици, сега му стигало.
Като дойде зима и почват скандалите за обличането защото искам мъжа ми е да по-така.. устойчив. Дядо ми излизаше по потник да чисти снега на улицата, не го помня и един ден да е бил болен.

# 708
Кхмм не е ли малко контролфрийк да се опитваш да налагаш на възрастен човек как се облича Thinking бил много облечен, бил малко облечен... ми да настине, да се изпоти или там каквото... Значи аз следя само детето как е облечено, ама голям човек да следиш.. и чак скандали Scream ами той ако почне да ти казва как да се обличаш?

# 709
А, аз не налагам. Ако си ходи по тениска и не се разболява, не бих казала нищо. Но за мен не е нормално човек да е толкова осъзнато безотговорен към здравето си, и за близките ми хора ме дразни. Иначе вие моя не го познавате, но не е от хората, на които някой нещо би могъл да им наложи 😂 Баща ми и той така, имаше здравословен проблем, за който отказваше да отиде на лекар в продължение на една година и сериозно се влоши и това му създаваше много голям дискомфорт в ежедневието. Убедихме го накрая и доста бързо го оправиха. Аз не разбирам подобно поведение. Питах майка ми защо не му трие сол на главата и тя ми каза: “Ти все едно не го познаваш. А и голям човек, да прави каквото реши. След толкова години съм се отказала да дискутирам, не води доникъде”. Може би и аз ще съм така след 30+ години съвместен живот.

Аз само да кажа, че моят ми прави забележки да се облека по-дебело да не се разболявам, ама за себе си не го прави. Аз между другото слушкам 😄 Но и аз съм много рядко болна, дори от настинки.

При нас скандали по тая тема не е имало никога, нито повишаване на тон, нито големи дискусии. Дразни ме все пак. Притеснявам се, когато близките ми не са добре здравословно и отказват елементарни неща, които биха спестили дискомфорт и откровено рискове за здравето им. Не вярвам някоя от вас да се чувства различно в такива ситуации Simple Smile

# 710
BadKarma, за да се разболее, значи вече е бил хванал вируса. Преохлаждането, ако има такова, само може да ускори появата на симптомите, но така или иначе ще се появят.
Напълно е възможно и да няма никакво преохлаждане, ако не чувства дискомфорт, а просто да е в среда с много вируси или да е по-податлив по други причини.

Мен пък ме дразни мъжът ми, че иска да пускаме парно в колата. Не понасям струята. Аз пътувам по тениска, те с детето са навлечени като за Сибир. Само ме чака да се унеса, за да го пусне и след 2 мин. се будя Smiling Imp

Скрит текст:
Да не ми се скараш и на мен Stuck Out Tongue Winking Eye не боледувам. Но преди да се каля бях доста изнежена и имах период на чести настинки.

# 711
За вирусите си права, разбира се, не беше сам, имаше и двама други още по тениски 😂, той отказва да се тества за ковид с неговите симптоми и настоява, че е настинка… де да го знам. Иначе има и други здравословни проблеми, които тенденциозно се влошават, когато се държи така. Но вчера даже вкъщи се беше облякъл добре и не беше по тениска 😂 да минава, ще оцелее.

Няма да ти се скарам, но аз обичам да ми е топло, та разбирам мъжа ти 😁 Аз като вляза в колата пускам стопляне на седалка, на волан, и парно веднага 😁

# 712
  • Пловдив
А моят ме дразни като тръгне да ми обяснява, че не е студено. Той наистина рядко усеща студ, а аз съм зиморничева за жалост. И той ме дразни, като тръгне, да ми обяснява, че не е студено. Усещането за студ е чувство мамка му - не мога да си командвам чувствата. Дразни че, че щом на него не му е студено, значи просто не е студено и аз просто се лигавя.

# 713
И при нас е така- ММ е много топлокръвен, а аз съм зиморничава. Той няма даже зимно яке. Ходи с горнище, суичър, жилетка, а под него с къс ръкав. Синовете ни приличат на него. Все им е топло.

# 714
В този ред на мисли, водя великонаучни спорове относно това студен или топъл трябва да му е носът. Той смята, че нормата за човеци е като като при кучетата. И после….нали.
Инак ние се надушихме нетоплолюбиви, и двамата ходим по тениски и шорти зиме, спим на студено и пр., само дето ми се кара, че ходя боса и му е странно, че накрайниците ми са винаги топли.

# 715
Май трябва крайниците ни да са топли, но моите са все студени. Лятото дори краката ми са лед. Иначе ние пък спорим за температурата в спалнята - аз предпочитам студено, и се завивам с няколко одеала, той предпочита 24-25 градуса и спи отвит 😂

# 716
Същото е при нас - много обича да спи на топло и побъркваме радиаторите в спалнята. Хората се мушкат тайно в спалнята да пишат съобщения на любовниците си, а ние - да въртим термостата.
Сега ако кажа, че не ме дразни с някои навици, ще излъжа. Но като започне да ми минава през ума да го фрасна с тигана, си припомням някой негов хубав жест и... Пак ми идва да го фрасна с тигана, ама някак по-нежничко, с любов, така да се каже Simple Smile

# 717
Ама как да не се дразня, че се е облякъл като зелка с пластове дрехи, ако ние сме излезли заедно на разходка и сме с 3 ката по-леко облечени от него. Ми като всяка женска искам мъжкия индивид до мен да е смел, безстрашен, а не да се забули сакън да не настине. Просто да има синхрон между нас, много ли е?

# 718
Когато се взимахте, по синхрон ли се избирахте ?😃 Или той след това развали синхрона.

# 719
Ама как да не се дразня, че се е облякъл като зелка с пластове дрехи, ако ние сме излезли заедно на разходка и сме с 3 ката по-леко облечени от него. Ми като всяка женска искам мъжкия индивид до мен да е смел, безстрашен, а не да се забули сакън да не настине. Просто да има синхрон между нас, много ли е?
Какво общо има мъжественоста и безстрашието с обличането?

Общи условия

Активация на акаунт