Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 210
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Момичета знаете ли д-р Л.Бойчев от кога до кога е в отпуска. Аз на 03.03 мие 12 ден от цикъла. И тези кокони ми казаха, че няма как да ме запишат за 03.03 защото Л.Бойчев казал да не записват много жени, и графика от сега е бир пълен. Дайте ми съвет какво да направя. Аз им казах, че може и след 3 март,защото аз имам пуснати генетични и вирусни изследвания и трябва да се обсъдят. А уж доктора бил в отпуска до трети март

# 151
Аз бях петък на преглед.
Ще отсъства цялата тази седмица. После има часове за 02.03 всъщност имах и за тогава записах час, който смених по спешност в последствие.
И после пак ще отсъства няколко дни.
Доколкото знам,не е нужно да е точно на 12 ден. Аз бях на 9 ден на преглед преди старта.
Направи се на разсеяна, все едно не знаеш нищо и кажи,че имаш уговорка и ти трябва час около 12 ден за стартиране.

# 152
Аз бях петък на преглед.
Ще отсъства цялата тази седмица. После има часове за 02.03 всъщност имах и за тогава записах час, който смених по спешност в последствие.
И после пак ще отсъства няколко дни.
Доколкото знам,не е нужно да е точно на 12 ден. Аз бях на 9 ден на преглед преди старта.
Направи се на разсеяна, все едно не знаеш нищо и кажи,че имаш уговорка и ти трябва час около 12 ден за стартиране.
Аз даже не съм и за стартиране. Аз просто искам да се видя със него със цел разговор. Имам пуснати изследвания, но от регистратурата не записват час. Сега пак ще се обадя и ще кажа,че искам час за разговор ако са готови резултатите. Да видим тоз път какво ще кажат. Генетичните са пуснати в януари месец.

# 153
Привет, момичета! Предстои ми ендометриална биопсия при д-р Б.Бойчев. Ще помоля правилите момичета да споделят- има ли голяма болка и съответно кървене след това? Ако пия обезболяващо преди процедурата- ще помогне ли? Проблемът е, че ще шофирам 200 км сама след това, дали ще е възможно?
В цениразписа видях, че струва 210лв, но док иска да изследваме НК клетки и в венозна кръв, а такава цена никъде не намирам?
Благодаря предварително на всички включили се!

# 154
Привет, момичета! Предстои ми ендометриална биопсия при д-р Б.Бойчев. Ще помоля правилите момичета да споделят- има ли голяма болка и съответно кървене след това? Ако пия обезболяващо преди процедурата- ще помогне ли? Проблемът е, че ще шофирам 200 км сама след това, дали ще е възможно?
В цениразписа видях, че струва 210лв, но док иска да изследваме НК клетки и в венозна кръв, а такава цена никъде не намирам?
Благодаря предварително на всички включили се!
Здравейте, имам три биопсий при Б. Бойчев. Болката не е кой знае колко силна и е за секунди като пощипване, цялата процедура е не повече от минута две. И аз също шофирах след това, няма да има проблем. Кървенето е по скоро зацапвате и при трите пъти беше различно единия път два три дни, а другия път една седмица и се сля с цикала. Цената на биопсията е 210лв, а на кръвните 150лв (това са цени от миналото лято). Когато отидеш за биопсията кажи, че тряба да дадеш кръв и за НК клетки в кръвта за да не ходиш два пъти. Успех

# 155
Mohiii, много благодаря! 🌹

# 156
Здравейте,
След неуспешен ЗЕТ, трябва да пусна в лабораторията в клиниката репродуктивен пакет (доктор Б.Бойчев спомена, че е имунологично изследване). Имате ли информация каква е цената на изследването?

# 157
И на нас ни казаха за имунулогични за мен и мъжа ми. Не виждам особен смисъл от тях,но ще ги направим,нямаме избор.
Но някои се правели само във вторник и ги пращат в София. Crossmatch се казваше този,който само във вторник го правят. Ние щяхме утре да пътуваме към Тутракан,но времето е лошо и май ще го отложим.

# 158
При мен искат да изследват само мен, и не са  ми определили конкретен ден от седмицата, единственото изискване беше, следващия ден да не е почивен. Не ми е ясно какво точно изледват

И на нас ни казаха за имунулогични за мен и мъжа ми. Не виждам особен смисъл от тях,но ще ги направим,нямаме избор.
Но някои се правели само във вторник и ги пращат в София. Crossmatch се казваше този,който само във вторник го правят. Ние щяхме утре да пътуваме към Тутракан,но времето е лошо и май ще го отложим.

# 159
Аз ги имам записани,но не са в мен сега. Едното,crossmatch, се правеше само вторник. Ние сме след няколко аборта и искат и мъжа ми да пусне имунулогични.

# 160
Момичета, когато не сте по фонд, прегледите по време на стимулация, за определяне на дозите, платени ли са?

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 23:48 от Deona

# 161
Здравейте някоя да е правила вливане на Привиген преди трансфер и каква е цената

# 162
Здравейте, да няма как вас ви преглеждат преди да ви определят лекарствата и дозите. Успех!
Момичета, когато не сте по фонд, прегледите по време на стимулация, за определяне на дозите, платени ли са?
[/quote]

# 163
Здравейте, дами. Честит празник.
Скоро при профилактичен преглед ми беше открита дермоидна киста 2 см. Моля за мнения дамите, които са преминали през това. Препоръката е лапароскопия или наблюдение. Моля за мнения.

# 164
Здравейте, до коя седмица приемахте но-шпа?

Общи условия

Активация на акаунт