Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Ще следя с Вас за отговори, тъй като сега ще започвам честите прегледи при д-р Л. Бойчев.

Идната седмица ще бъде в клиниката, това поне научих от ФБ групите.

Успех и вяра, на правилното място сте 🍀🍀

# 331
Благодаря ви много! От фейс групите разбрах, че на 08.08 ще е на работа след отпуск, но не зная от кога излиза.

# 332
Може би ако има нещо, което да го притеснява ще ви назначи по-чести прегледи. Лично при мен единствено последния преглед беше 20 дни след предходния.

# 333
Момичета имали сред вас жени, които временно са спрели заповедтта за ин витро процедура. Моя заповед е от началото на август 2021. Как мога да го спра временно, защото сега все още не съм подготвена. Какво трябва да направя , някоя ако преминала по този път, ще се радвам да ми отговори. И до кога е срока и какви са стъпките

# 334
И аз съм със заповед от август 21г. И  ми обясниха, че когато изтече се подават на ново документи и една молба в свободен текст, защо не е използвана заповедта. Най-добре се обадете в клиниката и говорете с жената, която се занимава с ин витро документите. Аз с нея говорих, да попитам как може да се удължи периода, защото е точно една година от датата на издаване на заповедта
Момичета имали сред вас жени, които временно са спрели заповедтта за ин витро процедура. Моя заповед е от началото на август 2021. Как мога да го спра временно, защото сега все още не съм подготвена. Какво трябва да направя , някоя ако преминала по този път, ще се радвам да ми отговори. И до кога е срока и какви са стъпките

# 335
Започва се! МЦ ме зарадва днес и утре съм  Тутракан. Kiss

# 336
Успех и дано скоро се похвалиш Blush

# 337
Някой запознат кога ще бъде лятната ваканция на др. Л. Бойчев?
И още един въпрос някой ако се следи при него, вече след 30 седмица стават ли по чести прегледите или пак са един път на 30 40 дена?

Здравей! 2020г бях бременна след ин витро процедура при Л. Бойчев, прегледите ми бяха само веднъж месечно през цялата бременност.

# 338
Вчера звънях в клиниката и ми казаха , че до 22.07 е там . Излиза отпуск последната седмица на юли

# 339
Здравейте,на 16.06 ми беше трансфера на едно 5 дневно ембрионче. На 28.06 направих тест и е 354, днес също пуснах и е 722, а прогестерона е 80 ng/ml. Как ви се струва прогестерона. Успех на всички

# 340
Здравейте ! Някой може ли да ми даде номер на който да успея да се свържа в събота с Д-р Л. Бойчев ?

# 341
Здравейте, след спонтанен аборт имам назначени от д-р Л.Бойчев
1. NK cells+ АФА(антифосфолипидни антитела)+АНА(антинуклеарни антитела)
2. Тромбофилии
Ако някоя дама може да ми каже ориентировъчни цени и след колко време ви излезе резултатът .
Благодаря

# 342
Аз съм пускала пакет тромбофилия в Цибалаб , цената беше около 200лв

# 343
Да споделя за пакета тромбофилии,НК клетки,АФА,АНА- цената е 400 лв , а за резултатите излизат след 15 дена.
Днес бях в клиниката да дам кръв.
Хубаво лято и успешен финал на всички борещи се♥️

# 344
Здравейте момичета.Искам да ви попитам за изследванията в клиниката,със запазен час ли е или просто отиваш и даваш кръв.Искаме да пуснем спермограма за мъжа ми и тромбофилия и още няколко изследвания за мен.Не сме пациенти все още на клиниката,но искаме да пуснем там изследванията.Моля някой ако е запознат да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт