Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Чела съм из групите, че няма никъде дори и в Турция и то от няколко месеца вече..

# 646
Здравейте,
Дали доктор Ангелов води женски консултации на жени забременели след ин витро в друга клиника(Турция)?
И за доктор Ангелов,чака ли се с месец за първия преглед,както при Бойчеви

# 647
Здравейте,
Дали доктор Ангелов води женски консултации на жени забременели след ин витро в друга клиника(Турция)?

Хей, имаме добра новина?
Говорили с Л. Бойчев, отказа ли ти?

# 648
Здравейте,

Хей, имаме добра новина?
Говорили с Л. Бойчев, отказа ли ти?
Все още не съм говорила с Бойчев.Но този път искам при Ангелов. Но незнам дали той преглежда пациенти след ин витро,затова питам в групата дали има жени след ин витро,да са водили консултациите при Ангелов.

# 649
  • Русе
Здравейте,

Имам позната, която е след успешно инвитро в Турция и ходи при Ангелов.  Незнам дали се чака обаче за първоначален час. Обадете се на регистратура.

# 650
За Ангелов не се чака толкова, обаче има график преди и след обяд. Наблюденията са ми от чакане в клиниката. Рядко се чака повече от 20/30 Мин.

# 651
Здравейте! Предстои ми лапароскопия при  д-р Б. Бойчев. Дадоха ми списък от изследвания, които трябва да направя преди постъпване? Днес трябваше да се чуем за уточняване на дата. Комуникацията беше отрватителна! Питах ги дали трябва да взема направление от личната за хоспитализация, отговорът беше "не". Но сега се чудя дали ще ме оперират по здравна каса? Моля за отговор от момичета минали скоро по този път!

# 652
  • Русе
Здравейте! Предстои ми лапароскопия при  д-р Б. Бойчев. Дадоха ми списък от изследвания, които трябва да направя преди постъпване? Днес трябваше да се чуем за уточняване на дата. Комуникацията беше отрватителна! Питах ги дали трябва да взема направление от личната за хоспитализация, отговорът беше "не". Но сега се чудя дали ще ме оперират по здравна каса? Моля за отговор от момичета минали скоро по този път!

Те ще ви дадат направление.  Аз правих хистероскопия  преди вече 2 години. Когато ме приемаха в болницата ме питаха за направление, казах че от клиниката трябва да им го пратят. Не са ме питали повече и си мина по здравна каса. Явно са се свързали.

# 653

Август месец Б. Бойчев ми прави лапароскопия и не съм вземала направление и мина по здравна каса, единствено платих 17,00лв ама не помня за какво.

# 654
Здравейте, момичета-пациентки на Тутракан.Какви са впечатленията ви за успеваемост в центъра за жени над 45г?

# 655
Здравейте, момичета-пациентки на Тутракан.Какви са впечатленията ви за успеваемост в центъра за жени над 45г?
Всичко зависи от индивидуалния случай.

# 656
  • София
Привет на всички. Брат ми правиха два пъти опити за ин витро в Тутракан. Оплождането беше успешно, както и поставянето на ембрионите в жена му. Два пъти за 2-3 години. Ембрионите обаче не се прихванаха. Сега те са се насочили за третия път към МБАЛ Надежда София. С донорска яйцеклетка.
Въпросът ми е:
Казва ли ви лекарят вероятния шанс за забременяване след всички процедури и изследвания?
Казват ли ви всички възможни причини за неуспеха след това?
Описано ли е това в някаква писмена документация (епикриза)?
Защото те и двамата не са разбрали нищо такова. Не са разбрали здрави ли са, имат ли някакви проблеми.
И какво ни показва това, че сега ще опитат с донорска яйцеклетка? Тя сега е на 44, той на 48.
Благодаря предварително!

# 657
Кrasengn, отговор, ако не бъдат попитани, няма да дадат. Може би трябва да се поиска епикриза. Аз съм искала от друга клиника - нищо интересно, значимо няма вътре - описана с две думи цялата процедура инвитро. Нищо за качество на материала, прогнози, препоръки - както би било редно, за да се помогне занапред или да се спре, ако не става....... При нас - ние сме малко по-големи, още в началото се казва , поради годините, че вероятността за успех не е голяма... Та, затова и не питаме след това нищо... И нашите 2 последни опита са там... Не съм се интересувала от къде е неуспеха и искала епикриза, нещо... Отговорът е ясен, така да се каже, а и сме от далече.... Не пречи да попитат...
Ако има яйцеклетки, преживяващи ембриони, смятам, че имат шанс и с техен материал... И, защо не Бахчеджи, др Тургут и т.н.... Там няма възможност за донорство - така лесно за препоръчване... Въпрос е на категорични показания за невъзможност - липса на собствен материал. Ясно е, че с годините по-трудно се намира качествен такъв. Една консултация и дали дават надежда турците, няма да е лошо.... Там действат и бързо, стегнато, няма го лудото чакане с години... За 2 години там ще направят мин 6 опита, което на тези години е особено важно.... Тук ние дадохме 2 години за 2 трансфера. Независимо от причините, това са малко опити, за това време....
Кой ги насочи в клиника Надежда или е тяхно решение?

# 658
Здравейте, имам въпрос относно болничния. Първия ми болничен е за 14дена, изтича утре, картона ми е при тях. Трябва ли да звъня в клиниката да им кажа да го удължат или те сами го правят и го изпращат?

# 659
Здравейте, имам въпрос относно болничния. Първия ми болничен е за 14дена, изтича утре, картона ми е при тях. Трябва ли да звъня в клиниката да им кажа да го удължат или те сами го правят и го изпращат?
Звъннете им Вие, има много хора, надали някой си сеща точно за това.

Общи условия

Активация на акаунт