Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Здравейте. Имам среща с доктора чак другия петък. Някой знае ли какво означава това и пречи ли на стартиране на процедура и забременяване

# 661
Това вашият резултат ли е?
При мен беше 13, нищо не казаха, говорих и с други лекари, евентуално прекаран хепатит б в далечното минало.
А ако е при мъжа такъв резултата мисля, че има някаква процедура да посети гастроентеролог да види дроба и писмено съгласие от ваша страна, че сте съгласни с неговият резултат и го приемате за евентуален баща на децата ви.
Нещо такова.

# 662
Моя резултат е да. На мъжа ми е напълно отрицателен. Много странно

# 663
Здравейте, имам въпрос относно болничния. Първия ми болничен е за 14дена, изтича утре, картона ми е при тях. Трябва ли да звъня в клиниката да им кажа да го удължат или те сами го правят и го изпращат?
Звъннете им Вие, има много хора, надали някой си сеща точно за това.
Благодаря, звънях казаха ми, че те щели да го удължат щом картона ми бил при тях и нито ми поискаха имена нито нищо. Затова ми се стори странно как ще помнят на всички, че трябва да издадат болничен

# 664
Моя резултат е да. На мъжа ми е напълно отрицателен. Много странно

Тогава не се притеснявай, няма да има проблем, при нас беше абсолютно същото.
Никой нищо не ми е искам допълнително или правил на въпрос даже.
След време по време на бременноста бях споделила с доктора, понеже се опасявах да не го предам на детето, каза, че резултат ми е нищожно нисък, и просто като дете съм изкарала хепатит и това е белег за това.
Родители те ми са убедени, че не съм боледувала от хепатит.
Остава да е предаден от моята майка, но знам ли?

Успех с процедурата.

Мохи, удължават ги да, щом са при тях картоните и ще ти го пратят по Еконт или ако имаш скоро преглед ше си го вземеш лично.
И все пак си следи в НОИ продължението, още в същият ден качват информация за новият болничен, че е подаден към тях.

# 665
Започнах втора стимулация с фостимон и мериоферт. От 5 ден / утре/ включвам в 21 часа и олгарутран. Някой бил ли е с тези инжекции да сподели опит?

# 666
Аз съм ползвала мериоферт 75 в предишна стимулация. А Оргалутран и аз започвам от утре в 21:00 часа( днес 5ти ден от стимулация)

# 667
Супер! Дано постигнем добри резултати! При предната стимулация бях с гонал и менопур и цетротид.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 19:30 от koffee

# 668
Момичета, имам един въпрос. След раждане следствие инвитро клиниката и фонда само се уведомяваха или се праща копие от акт за раждане. Нещо такова ми се върти в главата, но когато ми го каза бях много далече от това и не запомних.

# 669
Момичета, имам един въпрос. След раждане следствие инвитро клиниката и фонда само се уведомяваха или се праща копие от акт за раждане. Нещо такова ми се върти в главата, но когато ми го каза бях много далече от това и не запомних.
За фонда не знам, но в клиниката изпратих актовете за раждане. В началото на следващата година ембриолозите ми се обадиха, за да уточнят в коя седмица са родени децата и с какво тегло, вероятно за тяхна статистика. 🙂

# 670
Момичета как ви се струват тези резултати на 7ми ден от стимулация?

# 671
Въпрос към някоя от вас, която има замразени ембриончета. Как се процедира за удължаване на срока на договора? Обадих се на регистратурата, но ми казаха да пиша мейл... Та ако някой е минал вече по този път.

# 672
Въпрос към някоя от вас, която има замразени ембриончета. Как се процедира за удължаване на срока на договора? Обадих се на регистратурата, но ми казаха да пиша мейл... Та ако някой е минал вече по този път.
Аз се обадих на ембриолозите и с тях се разбрахме, при следващия преглед да подпишем договор за удължаване на срока. Имаше опция и да го изпратят по Еконт, а пращането по банка. Варианти винаги ще се намерят. Важното е да си запазите снежинките ☺️. При нас щастието изкачи от такива снежковци, вече съм в 30 г.с.

# 673
Момичета, след пункция дават ли болничен и колко,ако е да?

# 674
Момичета, след пункция дават ли болничен и колко,ако е да?
1 месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт