Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 810
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Може ли мнение как се процедира в Тутракан след 3 неуспешни опита без имплантация..
Аз бях така с 3 Не успешни опита и доста изследвания помежду тях. Още след втория опит много ми намаля яйчниковия резерв,  АМХ беше 0,3. И на мен ми беше предложено инвитро на естествен цикъл поради тази причина, както и да направим ПИД на ембрионите. Аз исках да си почина психически и се разбрах с доктора след 6 месеца да му звъна и пак да обсъдим какво ще правим, но след 6 месеца звъннах за да запиша час за установяване на бременност, оказах се бременна естествено въпреки многото пречки при мен, а и с много тежък мъжки фактор. Такаче не губете надежда, а просто говорете с доктора си, той най-добре ще ви каже какво да направите от тук нататък, защото всеки случай е индивидуален. Успех

# 691
  • Русе
Момичета, моля да споделите цена на ПИД на ембрионите.
Благодаря

Миналата година октомври правих ПИД. Изследвания/ изследваните ембрион/и се замразяват поотделно, след като им се вземе биопсия, така че се плаща и за това. Заедно с ПИД, замразяване и транспорт и съхранение (май 🤔) ми излезе по около 1000лв. на брой.

# 692
Може ли мнение как се процедира в Тутракан след 3 неуспешни опита без имплантация..
Още на първия неуспешен опит ми се назначиха допълнителни изследвания, но при нас имплантация имаше, просто спря да се развива в 7 г.с. На втори неуспешен трансфер правихме биопсия на маточната кухина. С док коментирахме ПИП на ембрионите ако няма имплантация и на третия трансфер, за щастие не се стигна до там, бременна съм в 32 г.с.

# 693
Момичета, как сте?
Споделете своите резултати от тестовете.
Нека да раздвижим темата.
Успех на всички борещи се

# 694
Аз имах замразен трансфер на 02.05. Не усещам никакви симптоми към момента, освен днес боцкане в левия яйчник от време на време.

# 695
Аз след ин витро в Турция,се записах при д-р Ангелов,много е внимателен и отговаря на всички въпроси и обяснява ако нещо не съм разбрала.

# 696
  • Бургас
Момичета, може ли да попитам. В МЦ Св. Иван Рилски кой проследява бременност и кой прави феталните знаете ли?
И после раждането в МБАЛ Тутракан ли е?

# 697
Таничка, аз съм съвсем в началото на бременността. Пациентка съм на Др Л.Бойчев.
До колкото знам той прави фетална морфология и следи бременността, и изражда в болницата.
Но в болницата нямат реанимация и ако сте секцио ще ви е трудничко, защото ви дават бебето , а вие още не сте много адекватна след операцията.
Аз лично съм лежала няколко пъти в отделението по АГ  и съм много доволна от персонала , но за родилното отделение чувам ,че се оплакват мамите от акушерките

# 698
Момичета,аз в сряда имам час при д-р Ангелов,тогава ще пусна БХС, това изследване плаща ли се? Или се поема от касата?

# 699
  • Бургас
Таничка, аз съм съвсем в началото на бременността. Пациентка съм на Др Л.Бойчев.
До колкото знам той прави фетална морфология и следи бременността, и изражда в болницата.
Но в болницата нямат реанимация и ако сте секцио ще ви е трудничко, защото ви дават бебето , а вие още не сте много адекватна след операцията.
Аз лично съм лежала няколко пъти в отделението по АГ  и съм много доволна от персонала , но за родилното отделение чувам ,че се оплакват мамите от акушерките
Много ти благодаря за инфото. Можеби ще се възползвам само от проследяването на бременност и фм, без раждане там. Че ще съм секцио.

# 700
Много ти благодаря за инфото. Можеби ще се възползвам само от проследяването на бременност и фм, без раждане там. Че ще съм секцио.
Това не е вярно, момичета.
Никой не ви дава бебето след операцията. Не зная от къде сте го чула... В много болници родилките се раздвижват на 6-8 часа след операцията, тук идват след 24 часа, когато вече си достатъчно адекватна да се грижиш за себе си и за бебето.
Лично на мен условията ми се сториха като на хотелски начала, персонала мил и вежлив.

# 701
Радвам се да чуя , че не е така в родилното .
Информацията я имам от миналата година от една родилка с която се заприказвахме, и тя не беше никак доволна .
Относно условията съм съгласна, че навсякъде е след ремонт , ново и чисто.
Успех на всички мами. Дано всички да гушнем своите бебенца

# 702
Февруари родих първородния си син в Тутракан. Не е вярно твърдението, че веднага се дава бебето след секцио, дори ние в стаята с момичето родихме нормално и ни попитаха дали се чувстваме добре и сме готови да ни донесат бебетата. Относно персонала-аз съм доволна, но разбира се има изключения. Докторите няма да коментирам, те са адски добри!

# 703
  • Бургас
Февруари родих първородния си син в Тутракан. Не е вярно твърдението, че веднага се дава бебето след секцио, дори ние в стаята с момичето родихме нормално и ни попитаха дали се чувстваме добре и сме готови да ни донесат бебетата. Относно персонала-аз съм доволна, но разбира се има изключения. Докторите няма да коментирам, те са адски добри!
Кои доктори израждат? Ако трябва да се избере екип, кой да избера, не съм запозната.

# 704
Кои доктори израждат? Ако трябва да се избере екип, кой да избера, не съм запозната.

Аз се бях разбрала предварително с д-р Б. Бойчев. Мен обаче ме приеха след термин и там ми започнаха болките, но предварително като постъпвате в болницата задават въпроси относно екип и т.н. Когато дойде време да раждам звъннаха на доктора и той за нула време беше в родилната зала. Аз останах доволна, той единствено идва да изражда и процедурите след това(зашиване и т.н)
По време на визитациите видях другите доктори, всички питат многократно как се чувстваме, имаме ли нужда от нещо и т.н. Според мен няма да сбъркаш.
Мисля, че всички доктори израждат.

Общи условия

Активация на акаунт