Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
След пункцията аз взех болничен 30 дни

# 676
Здравейте, тези от Вас които си следят бременноста при др Павел Ангелов,къде правите феталните морфологии? Сега съм в 9 седмица,и искам да знам предварително. Видеозона на доктора от добрите ли е?(несъм запозната изобщо затова питам)
Приятен ден!

# 677
Здравейте, ако преглежда в клиниката, значи апарата му е последен писък на модата в образната диагностика, като на д-р Бойчеви, ако е в болницата вече, не мога да кажа, лежала съм 4 пъти там, но апаратурата не си спомням на какво ниво е.

# 678
Здравейте, тези от Вас които си следят бременноста при др Павел Ангелов,къде правите феталните морфологии? Сега съм в 9 седмица,и искам да знам предварително. Видеозона на доктора от добрите ли е?(несъм запозната изобщо затова питам)
Приятен ден!
Аз съм пациентка на доктор Б.Бойчев, и няколко пъти ми се е случвало да виждам момичета да излизат от кабинета на доктор Малчев и Ангелов и да записват час за морфология при Б.Бойчев. Явно той поема тези прегледи.

# 679
Аз при Любомир Бойчев се следя и той си ми прави и ФМ, даже реши,че няма нужда от трета понеже всичко и наред, за сега де. Аз вече влизам в 31 г.с.

# 680
Аз следя бременността си при д-р Малчев. Час за фетална морфология записах при д-р Б.Бойчев.

Приятен ден!

# 681
След трансфер някоя поставя ли си фраксипарин ?

# 682
Аз слагах ,но Клексан.

# 683
И аз слагам нмх само че турския вариант оксапар но и на мен доктора ми изписа клексан

# 684

Аз съм си слагала фраксипарин 0.3 сутрин и вечер аспирин протект

# 685
Почти всички слагат или фракси или клексан, поне за първия трансфер.
Аз също слагах фракси без да имам тромбофилия, просто заради скока на хормоните, кръвта се сгъстява и е превантивна мярка в повечето случаи.

# 686
Здравейте, поставих 3 инжекции, една половина с овитрел и 2 по 0.1 мг декапептил.
Въпросът ми е дали се повлиява продължителността на цикъла от тези препарати?
По принцип цикъла ми е с продължителност 29-30 дни, но този месец за първи път поставих тези инжекции и ми дойде доста по рано 24 ден.

# 687
Здравейте, поставих 3 инжекции, една половина с овитрел и 2 по 0.1 мг декапептил.
Въпросът ми е дали се повлиява продължителността на цикъла от тези препарати?
По принцип цикъла ми е с продължителност 29-30 дни, но този месец за първи път поставих тези инжекции и ми дойде доста по рано 24 ден.
Естествено, че повлияват на МЦ, все пак са хормони.

# 688
Момичета, моля да споделите цена на ПИД на ембрионите.
Благодаря

# 689
Може ли мнение как се процедира в Тутракан след 3 неуспешни опита без имплантация..

Общи условия

Активация на акаунт