Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 48 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета. Имам 2 не успешни опита и искам да сменя клиникат. За сега съм се насочиля към "Св. Иван Рилски" Тутракан. Може ли да ми кажете нещо повече за докторите? Там където правих до сега опити бяха много любезни всички, целия екип бяха прекрасни и бях спокойна там,но явно не е било моето място. Знаете ли, как става прехвърлянето от една клиника в друга? Благодаря предварително Simple Smile
Здравейте ,
Бих казала че в медицинския център сестрите и докторите също са спокойни и любезни ,в това отношение нямам забележки.
Като минус ще отбележа голямото чакане и трудната комуникация понякога с регистратурата.
На чисто ли започвате или някъде имате замразен материал?
Благодаря за отговора. Започвам на чисто. Нямам замразени. Извадиха ми 5 бр  и ми върнаха 2 ( другите не могаха да се оплодят). Вчепа звънях в клиникана и си записях час за преглед чак за 4.02. Другото което ме интирисува е дали ако кандидатствам от предната клиника за Фонда мога да се префвърля в новата?
А като записвахте час казахте ли че сте за инвитро ?Хубаво е да звъннете в първия ден от цикъла, да кажете за какво сте и те ще ви дадат за 12 -тия ден .
Питайте при кого записвате час ,защото освен братята Бойчеви ,там преглеждат още двама лекари .Иначе според мен относно кандидатстването по Фонд клиниката в Тутракан при мен свърши цялата работа ,ако сте решили новия опит да е там не замесвайте другото място .

# 76
04.02 не е чак толкова много, аз миналата година по това време успях да си запазя час за 25.04.
При подаване на документи за фонда се споменава и клиниката, в която ще се прави процедурата.
Няма смисъл да я подавате от стратара, и после да се подава за смяна на клиниката, което отнема същото време, което ново кандидатстване. Просто на прегледа си носите копие от предишната заповед и те оформят всипко.

# 77
Здравейте, момичета. Имам 2 не успешни опита и искам да сменя клиникат. За сега съм се насочиля към "Св. Иван Рилски" Тутракан. Може ли да ми кажете нещо повече за докторите? Там където правих до сега опити бяха много любезни всички, целия екип бяха прекрасни и бях спокойна там,но явно не е било моето място. Знаете ли, как става прехвърлянето от една клиника в друга? Благодаря предварително Simple Smile
Здравейте ,
Бих казала че в медицинския център сестрите и докторите също са спокойни и любезни ,в това отношение нямам забележки.
Като минус ще отбележа голямото чакане и трудната комуникация понякога с регистратурата.
На чисто ли започвате или някъде имате замразен материал?
Благодаря за отговора. Започвам на чисто. Нямам замразени. Извадиха ми 5 бр  и ми върнаха 2 ( другите не могаха да се оплодят). Вчепа звънях в клиникана и си записях час за преглед чак за 4.02. Другото което ме интирисува е дали ако кандидатствам от предната клиника за Фонда мога да се префвърля в новата?
А като записвахте час казахте ли че сте за инвитро ?Хубаво е да звъннете в първия ден от цикъла, да кажете за какво сте и те ще ви дадат за 12 -тия ден .
Питайте при кого записвате час ,защото освен братята Бойчеви ,там преглеждат още двама лекари .Иначе според мен относно кандидатстването по Фонд клиниката в Тутракан при мен свърши цялата работа ,ако сте решили новия опит да е там не замесвайте другото място .

На регистратурата ми казаха,че първо трябва да мина преглед и тогава ще говорим какво трябва да правим. Записаха ме при Б.Бойчев.друг не ми предложиха. Казаха ми само,че брат му няма свободни  часове.

# 78
04.02 не е чак толкова много, аз миналата година по това време успях да си запазя час за 25.04.
При подаване на документи за фонда се споменава и клиниката, в която ще се прави процедурата.
Няма смисъл да я подавате от стратара, и после да се подава за смяна на клиниката, което отнема същото време, което ново кандидатстване. Просто на прегледа си носите копие от предишната заповед и те оформят всипко.
При теб какво се случва ? 😊

# 79
Драми големи, нямах удвояване на 48 часа, а на 52 53 ми изчисляваше калкулатора.
Прогестерона нисък, добавих дуфастон нищо, и на моя глава съм с турски инжекции и чхг почна да се удвоя на по малко от 40часа.
Понеделник съм на преглед. Как ще кажа,че слагам инжекции не знам...
Ще ме смъмрят жестоко. И си мисля да не казвам и да ги разреждам и да следя показателите.
И моля се всичко да е наред в понеделник и да видим сърчице. Ще ми бъде почти месец след трансфер.
На няколко пъти вдигам кръвно вече до 135 на 85.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 22:07 от yoanna789

# 80
Драми големи, нямах удвояване на 48 часа, а на 52 53 ми изчисляваше калкулатора.
Прогестерона нисък, добавих дуфастон нищо, и на моя глава съм с турски инжекции Прогестерон по 1 на 5 6 дни, и чхг почна да се удвоя на по малко от 40часа.
До 21 ден пусках от трансфера расте стремглаво.
Понеделник съм на преглед. Как ще кажа,че слагам инжекции не знам...
Ще ме смъмрят жестоко. И си мисля да не казвам и да ги разреждам и да следя показателите.
И моля се всичко да е наред в понеделник и да видим сърчице. Ще ми бъде почти месец след трансфер.
На няколко пъти вдигам кръвно вече до 135 на 85. И вчера звъня и Ванчето ми вика какво ме притеснявало това 😲😲😲
Отговарям че не ми е комфортно и учествният пулс е много висок, и получавам отговор,че от тук на сетне ще ми става още по некомфортно .
Откачих!!!
Каза ми при нужда какво да пия, но ми вдигна още повече кръвното!
Стискам много палци да чуеш сърчице в понеделник .
Аз по принцип съм с ниско кръвно и бях стигнала точно колкото твоето ,което за мен е високо и придружено с главоболие.
Не съм пила нищо ,използвах алтернативен метод ,помогна ми и спадна .Във втортик съм на преглед ,пак ще го измерят,но е факт че главоболието изчезна .

# 81
Здравейте момичета и за много години на всички.
Другата седмица тряба да започна стимулация на къс протокол. При изследванията ни за микробиолгия и при двамата излезе E.coli, при мен и Enterococcus. Трябва ли да отложа опита, тъй като нямаме време за нужното лечение?

# 82
Свържете се с доктора веднага. Ще ви кажат какво да правите. Има време още. Успех.

# 83
Здравейте момичета и за много години на всички.
Другата седмица тряба да започна стимулация на къс протокол. При изследванията ни за микробиолгия и при двамата излезе E.coli, при мен и Enterococcus. Трябва ли да отложа опита, тъй като нямаме време за нужното лечение?
Преди моята стимулация и при двата излезе по нещо. Доктора беше карантина и аз сама отложих стартирането, след това се свързах с него и каза че не е трябвало да отлагам а да ида на втория ден. Тогава ни написа по една електрона рецепта дори на мен ми каза ако нямам симптоми да не слагам свещичката (беше излязло че имам гъбички, но нямах симптоми), а на партньора ми антибиотик за 3 дни и стартирахме на следващ цикал на който при партньора ми излезе друга бактерия и ми каза да не обръщам внимание, че е замърсена проба най вероятно. Свържи се с тях да ви изпишат по нещо за да не отлагате. Успех

# 84
Свързах се с тях и им изпратих двете микробиологии, за да ги погледне доктора. До сега не съм имала ешерихия коли, а съм чувала, че е доста упорита. Дано успеем да се справим с нея. Благодаря Ви момичета 🤗

# 85
Аз имах кандида без симптоми и Л. Бойчев каза, че не е опасно и стартирахме процедурата.
Успех! 🍀❤

# 86
Свързах се с тях и им изпратих двете микробиологии, за да ги погледне доктора. До сега не съм имала ешерихия коли, а съм чувала, че е доста упорита. Дано успеем да се справим с нея. Благодаря Ви момичета 🤗

Ешерихия съм лекувала за 5 дни точно. Има шанс да не отлагате.

# 87
Здравейте и хубав уикенд на всички. От сряда съм на бисептол за 5 дена. Рецептата е само на мое име. Не би ли следвало ММ също да го приема. Трябва да ми дойде на 19 и се очаква до 21 да съм в клиниката. В него ден на мъжкия пол прави ли се спермограма и дали мога да му го назначава и на него? В неговата микробиология излиза, че е чувствителен към бисептол.

# 88
Спермограма при нас правихме заедно с моята цветна снимка, а следващата беше в деня на трансфера. През уикенда мисля, че няма никой на регистратура, но пробвай да звъннеш. Но и понеделник няма да е късно. Wink

# 89
Здравейте, момичета!
Много Ви моля зо МНЕНИЕ/ПОМОЩ.
Вече повечето от Вас ме знаят от групите в бгмама. Ще разкажа моята история за кратко:
2016-2017 бях при Димов в Шумен, процедури без успех.
От 2018 г до момента съм пациент на Л.Бойчев.
При него имам 6 опита вече и едно спонтанно забременяване.
От тези 6 опита само 2 пъти имам отрицателен тест.
2 пъти имам ЗЕТ и двата пъти започна кървене и в 7 гс падна ембриона.
2 пъти имам свеж трансфер ш двата пъти ембриона спира да се развива в 8 г.с. и ми прави аборт.
Ноември месец забременях спонтанно и започна ппак кървене отидох в болница,и Бойчев ми каза че паднало в 6гс2дни, и пак ми направиха аборт.
Някоя от Вас има ли такава история. Аз имам голяма вяра на доктора. Но още в 2018 ми пусна гинетични,умонологични, тромбофилия вродена, нк клетки. И те са в норма. Отивам редовно но ендокринолог и ЩЖ и ок. Имам ИР пазя диета и пия неоформин 3×1 500мг.
Моля ви ако някой има история подобна на моята, да ви сподели какви изследвания да си пусна, какво да направя. Предпоследния път абортивния материал изпратихме за изследване в лаборатория, и от там всичко е в норма и нямало дефект ембриона. Веднъж взеха проба от матката и там всичко е било ок.
Извинявам се за дългия пост, приятен ден.
И успех и късмет на всички.

Общи условия

Активация на акаунт