Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 224
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, до коя седмица приемахте но-шпа?
Здравей ,ако не се лъжа около 12 -13 седмица ,каза да го приемам само при нужда.

# 166
Здравейте някоя да е правила вливане на Привиген преди трансфер и каква е цената
Привет, аз правих вливка на 25.2. Закупих Привиген-а от клиниката и цената заедно с вливката беше около 520 лв.

# 167
Здравейте,да попитам някоя от вас правила ли е вливка на 5г Киовиг в клиниката и каква му е цената

# 168
Здравейте, след положителен тест след ЗЕТ кога бяхте на първи преглед? И при проблеми (при мен прогестеронът пада) как успявате да се свържете с доктора? Всеки път е голяма драма - звъня по 10 пъти в 15, 17, 18...и имам усещането, че досаждам Sad

# 169
Момичета,вие като звъните в клиниката за някой важен въпрос след трансфер или по време на бременност,на телефоните на клиниката ли звъните и те казват на доктор Бойчев,или той дава някакъв личен телефон,на който да се свържем с него?

# 170
Всички сме така, звъня по 10 пъти и аз докато ме свържат, и то накрая ме свързват с Ванчето и я питала я не...

Петя, видях твое мнение и в ФБ, аз те съветвам да почнеш да поставяш инжекциите всеки ден, дори и 2 пъти на ден.
Или да се снабдиш с Прогестан 50, мускулни 1 път на ден.
На моя отчайваш прогестерон от 8ng/ml   ми изписаха само 3 по 1 Дуфастон,който много много нямаше резултат и понеже бяха празници си самоназначих инжекции, живи и здрави съм 17 седмица.

Аз поставях Пролутон 500, 1 инжекция на 4 5 дена.

# 171
Аз съм при Богомил и ако има нещо звъня на сестрата Силвия, през регистратурата е трудна работа .

# 172
Аз съм при Богомил и ако има нещо звъня на сестрата Силвия, през регистратурата е трудна работа .

А на сестрата Силвия ( и аз съм при него) откъде имате личен телефон? И без това си говорим предимно с нея, тя ли ви даде номер или?

# 173

А на сестрата Силвия ( и аз съм при него) откъде имате личен телефон? И без това си говорим предимно с нея, тя ли ви даде номер или?
Налагало се е да ми звъни ,след това я питах мога ли да я търся на въпросния номер и тя каза Да .Ако искате ще ви го напиша на лични .

# 174

Налагало се е да ми звъни ,след това я питах мога ли да я търся на въпросния номер и тя каза Да .Ако искате ще ви го напиша на лични .

Ще съм ви много благодарна! Благодаря предварително!

# 175
Здравейте! Знаете ли каква е цената на репродуктивния панел? 🌸

# 176
Здравейте! Знаете ли каква е цената на репродуктивния панел? 🌸
Здравей,миналата година правих октомври и беше 295лв

# 177
  • Ловеч
Здравейте, някой правил ли е имунологично изследване на матка и имплантационен прозорез. Интересува ме цена, срок, за който излиза резултата и дали е удачно след стимулация или трябва да изчакам месец, за да се наместят хормоните. Ще задам въпроса и на Л. Бойчев, но до понеделник има много време, а тогава ще звъня да питам.

# 178
Здравейте, някой правил ли е имунологично изследване на матка и имплантационен прозорез. Интересува ме цена, срок, за който излиза резултата и дали е удачно след стимулация или трябва да изчакам месец, за да се наместят хормоните. Ще задам въпроса и на Л. Бойчев, но до понеделник има много време, а тогава ще звъня да питам.

Здравейте, аз съм правила имунологична ендометриална биопсия. Питах и за имплантационен прозорец ( 2 в 1), но ми каза док, че изследването е показателно за месеца, в който се прави, а в същия месец е изключен трансфер. Биопсията се прави след доказана Ову, след 5 дни поставяне на прогестерон. Едва ли е възможно след стимулация. Резултатите излизат до 10 работни дни и ако има нещо следват вливки и контроли и т.н. Цената е 260 с транспортните разходи.
В този ред на мисли, има ли някоя дама, на която са и приложили “ Вариант 6” ендометриално лекарство? Интересува ме какво точно представлява и каква е цената? Като питам док или сестрата- казват, че нямат представа от цени, в цениразписа не мога да се ориентирам, а не всеки път ходим там с по 1000 лв в джоба.

# 179
Вариант 6 са ми правили в друга клиника и беше 50лв и 40 за поставяне. Впръсква се в матката и лежиш 10 мин.
Въпросната клиника също работеше с Надежда.
А това изследване за имплантационен прозорец не е изобщо точно, това е пълна измислица за мен.
Това е вид биопсия, измислена в Надежда.
ИМПО може да видите ценоразписа пак е нещо от сорта на 200 300лв.

А вече ако говорим за истински имплантационен прозорец , така нареченият ЕРА тест, говорим и за суми над 1000лв,но не се практикува там.

Общи условия

Активация на акаунт