Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 246
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Извинете за въпроса,но за какво се прави този тест за имплантационен прозорец? Толкова ли е важен?
Ние мислим задължително да направим предимплантационна диагностика на ембрионите,предвид няколкото аборта.

# 181
Не за мен не е важен. Или може би при много опити без никаква имплантация.
Дава информация,кога е най точно да се върнат ембрионите.
Аз имах разминаване, трябваше при 5 дневен ембрион да ми бъде върнат на 6 ден от началото на прогестерона( а не както се процедира  на 5 ден)
Уви нямах отново имплантация. Това беше в друга клиника.
Доктор Л. Бойчев даже не отдаде значение на това изследване и ми ги върнаха 5 дневни на 5 ден от приема на прогестерон и имам положителен резултат.

# 182
Yoanna 789, благодаря ви много за подробното инфо!!🌹

# 183
Здравейте, някой правил ли е имунологично изследване на матка и имплантационен прозорез. Интересува ме цена, срок, за който излиза резултата и дали е удачно след стимулация или трябва да изчакам месец, за да се наместят хормоните. Ще задам въпроса и на Л. Бойчев, но до понеделник има много време, а тогава ще звъня да питам.

Здравейте, аз съм правила имунологична ендометриална биопсия. Питах и за имплантационен прозорец ( 2 в 1), но ми каза док, че изследването е показателно за месеца, в който се прави, а в същия месец е изключен трансфер. Биопсията се прави след доказана Ову, след 5 дни поставяне на прогестерон. Едва ли е възможно след стимулация. Резултатите излизат до 10 работни дни и ако има нещо следват вливки и контроли и т.н. Цената е 260 с транспортните разходи.
В този ред на мисли, има ли някоя дама, на която са и приложили “ Вариант 6” ендометриално лекарство? Интересува ме какво точно представлява и каква е цената? Като питам док или сестрата- казват, че нямат представа от цени, в цениразписа не мога да се ориентирам, а не всеки път ходим там с по 1000 лв в джоба.
Здравейте, на мен три пъти ми е поставяно лекарство вариант 6. Цената е 150лв (цената ми казаха веднага още по телефона когато ми обясняваха какво трябва да ми се поставя). Няма нищо притеснително чуството е като при трансфер, но без да е нужно пълен мехур. Прави се в кабинета на доктора за секунди не се лежи след това.

# 184
Здравейте, при започване на стимулация за инвитро или инсеминация, ако втория или третия ден се падне в събота, тогава преглеждат ли?

# 185
Да, но се обадете на първи ден. Мисля, че събота и неделя няма никой на регистратура и ако се падне неделя или понеделник се ходеше без записване, но да кажат по-запознатите момичета, на които им се е случвало.

# 186
  • Ловеч
I_georgieva94, обадете се от първия ден и ще ви извикат за събота или неделя-сутринта за хормони, след обяд за преглед и начало.

# 187
Благодаря ви за отговорите. Понеже бях 21 дена на ЛИНДИНЕТ 30 и вчера имах леко зацапване, днес е по същия начин и не знаех дали реално е цикъл. Казаха ми да се следя и когато ми дойде да се обадя за час.

# 188
Здравейте, при започване на стимулация за инвитро или инсеминация, ако втория или третия ден се падне в събота, тогава преглеждат ли?
При мен се случи точно така. Дойде ми събота звънях, но никой не вдигна, след това звънах на седтрата и ми каза, че в неделя не работи лабораторията и няма смисъл да ходя. Затова бях там на третия ден в понеделник тогава и стартирахме.

# 189
Здравейте,има ли на 43 със собствена яйцеклетка забременяла в клиниката и с живораждане ?

# 190
Здравейте, да се похваля със стартиране на стимулацията. Аз съм пациентка на д- р Л.Бойчев. Днес ми беше 3 та инжекция 300 единици с Гонал ф, утре съм пак на преглед , през ден ме викат в клиниката , първо за кръв за хормони , а към 13 часа преглед на ехограф.
При вас на кой ден беше пункцията ?

# 191
Здравейте, да се похваля със стартиране на стимулацията. Аз съм пациентка на д- р Л.Бойчев. Днес ми беше 3 та инжекция 300 единици с Гонал ф, утре съм пак на преглед , през ден ме викат в клиниката , първо за кръв за хормони , а към 13 часа преглед на ехограф.
При вас на кой ден беше пункцията ?
Бях по къс протокол ,при мен на 10 тия ден беше пункцията ,броено от начало на стимулацията .т.е 2 ри ден от цикъла .

# 192
При мен беше на 14 ден пункцията. Успех 🍀🍀🍀 в добри ръце сте.

# 193
Как си ?
Всичко наред ли е ?

# 194
Как си ?
Всичко наред ли е ?

Чинно си чакам фаталната в 20гс другата седмица. Иначе да чукам на дърво, лека бременност карам. 🙏🤰🏼

Общи условия

Активация на акаунт