Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Ловеч
На мен в петък ми правиха биопсия за Фертилити пакет, имплантационен прозорец и нк клетки от матката+ изследване на периферни НК клетки (венозна кръв), платих 538+376., като периферните НК клетки са основен пакет, защото миналия месец беше разширения и имах отклонения.
Биопсията боли, но е за кратко, аз съм с нисък праг на болката и ми прилоша, но си полежах после и изпих 1 аулин. Вземете си превръзка, защото има зацапване. Заради подготовката с лекарства ми дойде и 9 дни по-рано. Резултатите казаха, че ще станат готови след 2 седмици.

# 241
При мен нещата не се развиват добре, ЧХГ пада и не се видя плоден сак. Утре ще съм в болницата за преглед, евентуално се съмнява за извънматочна бременност Sad

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 18:45 от ivi4kabs

# 242
Дано всичко да е добре! Ще ти стискам палци 💕
При мен нещата не се развиват добре, ЧХГ пада и не се видя плоден сак. Утре ще съм в болницата за преглед, евентуално се съмнява за извънматона бременност Sad

# 243
При мен веднъж се получи така: почна да пада ЧХГ и накрая прокървях-биохимична бременност. Поне при мен беше така.

При мен нещата не се развиват добре, ЧХГ пада и не се видя плоден сак. Утре ще съм в болницата за преглед, евентуално се съмнява за извънматона бременност Sad

# 244
Надявам се и аз да се размина с най-малкото зло, за да може организмът бързо да се възстанови!
При мен веднъж се получи така: почна да пада ЧХГ и накрая прокървях-биохимична бременност. Поне при мен беше така.

# 245
Дай Боже. Докторът ми каза да изчакам 2 цикъла след това. И аз се притеснявах за извънматочна,дано и при Вас се размине.

Надявам се и аз да се размина с най-малкото зло, за да може организмът бързо да се възстанови!

# 246
Момичета по колко капки Витамин Д на Смарт Хит пиете, доктора просто спомена да си взема. В листовката пише по 10, но 10 капки са едва 400 IU, това не е ли адски малко.

Ако не се лъжа Вигантол 1 капка е 400 IU.

# 247
Момичета по колко капки Витамин Д на Смарт Хит пиете, доктора просто спомена да си взема. В листовката пише по 10, но 10 капки са едва 400 IU, това не е ли адски малко.

Ако не се лъжа Вигантол 1 капка е 400 IU.
Богомил ми предписа по 8 капки .
След година прием с прекъсване ,резултата ми не мръдна .Смених го с Вигантол .

# 248
Здравейте дами. Аз съм с едно неуспешно инвитро в клиника Доверие гр. София. От началото на годината не стигаме до ЗЕТ по различни причина. Днес много ме вбеси док. Никакво обясните ако не питам и т.н. И всех да се замислям дали да не сменя лекаря и клиника, видях доста добри отзиви за тази клиника в Тутракан та искам малко мнение ако може и от вас ☺️❤️ Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави, и дано Господ ви даде това което най-много желаете.

# 249
Здравейте, момичета. Днес ми е четвърти ден от инсеминацията, но май се разболявам. Имам хрема и от време на време усещам болки в гърлото. Според вас какво мога да приемам като медикаменти?

# 250
Здравейте, момичета. Днес ми е четвърти ден от инсеминацията, но май се разболявам. Имам хрема и от време на време усещам болки в гърлото. Според вас какво мога да приемам като медикаменти?
Осцилококцинум +
Коризалия за хремата и трахизан за гърлото.

# 251
Осцилококцинум +
Коризалия за хремата и трахизан за гърлото.

Благодаря!

# 252
Здравейте дами. Аз съм с едно неуспешно инвитро в клиника Доверие гр. София. От началото на годината не стигаме до ЗЕТ по различни причина. Днес много ме вбеси док. Никакво обясните ако не питам и т.н. И всех да се замислям дали да не сменя лекаря и клиника, видях доста добри отзиви за тази клиника в Тутракан та искам малко мнение ако може и от вас ☺️❤️ Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави, и дано Господ ви даде това което най-много желаете.
Здравейте ,клиниката и братята Бойчеви са добри в инвитро процедурите. Помогнали са на доста дами ,включая и мен .Със сигурност винаги ще има доволни и недоволни, такива при които се е получило и такива при които не е .
Ако имате конкретни въпроси, аз съм с едно успешно инвитро в 8 месец от първи опит, пишете ми на лични .
Успех ....

# 253
  • Русе
Здравейте, интересно че съм посещавала клиниката в Тутракан , а не са ми го изписали, тъй като и аз имам гранични стойности на нк клетки. Какви са наблюденията при вас- има ли полза? Не успях да намеря много пълна листовка, ако междувременно настъпи бременност, може ли да навреди или трябва преди опити да се спре приема предварително? Моля да споделите малко повече информация!

Здравейте! Някой приемал ли е Микоменд?Ако да имало ли е ефект от него? 🌸🌸🌸

Здравейте, Плами, на мен ми изписаха Микоменд заради повишени НК клетки. След 10 дни ще мога да Ви отговоря има ли ефект, защото в петък ще ми е изследването и докато излезе резултата.... Направи ми впечатление, че на опаковката пише 2*1, а на мен ми го изписаха 1*1.

# 254
Момичета, след положителен тест спират ли ви Естрофема? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт