Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета моля спешно някой ако види дами пише бях при Любомир бойчев цветна снимка ми престои той видя че се страхувам каза ,че с опойка ще ми на правят вчера се обадих дами запишат час от там казаха че в болница ще ме изпратят за цветна снимка а  когато бях там аз разбрах че там в клиниката ще направят много съм тревожена момичета моля ви пишете ми ако някой е направил цветна снимка при тях дали в друга клиника са ви пратили  самите те ни правятли цветна снимса на 25.години съм
Не се плаши. Д-р Бойчев има много "лека" ръка. Имам три цветни снимки всичките без упойка. Та имам база за сравнение. Няма нищо страшно. Ще заспиш за 5 мин и всичко ще е минало.

# 316
Много ви благодаря само дави питам там в болницата той ли ще направи цветната снимка защото обадих се за час казаха че в болницата ще ме пратят и се тревожих много дали той отива там в болницата

# 317
Много ви благодаря само дави питам там в болницата той ли ще направи цветната снимка защото обадих се за час казаха че в болницата ще ме пратят и се тревожих много дали той отива там в болницата
Да, той я прави.

# 318
Здравейте, момичета. По къс протокол ще започвам, изчаквам МЦ. Та въпросът ми е - има ли и къде се остава за пренощуване, примерно седмица, докато трае протокола?

# 319
Здравейте, момичета. По къс протокол ще започвам, изчаквам МЦ. Та въпросът ми е - има ли и къде се остава за пренощуване, примерно седмица, докато трае протокола?
Към МЦ има много хубава къща за гости в непосредствена близост. 40 лв за двама, 35 лв за 1 човек на нощ. Много е чистичко, уютно и приятно. Има кухненски кът с хладилник и можеш да си държиш храна там.
Има и други места за настаняване в града.
Хотел "Дунав" на 50 м по-нагоре от МЦ към центъра на града. 50 лв/нощ за двама със закуска. Също е приятно място. Ресторантът е с вкусна храна.
От къде си? Аз пътувах от София по време на протокола. Три пъти реално се ходи в МЦ. Така че и това е постижимо...

# 320
Благодаря ти за скоростелния отговор! От Шуменска област съм, гр. Велики Преслав и се чудя как да постъпя. Понеже чета, че се ходи на 2, 6, 8, 10, 12 ,14 ден.

# 321
С мен имаше момиче от Добрич, което пътуваше за всяко посещение.

# 322
Здравейте! Аз съм от Шумен и когато започнахме ходехме всеки път и се връщахме. През Разград се пътува бързо и удобно. Пътят го правят вече втора година и е страхотен. Иначе къщата за гости до МЦ е много добра оферта.

# 323
Благодаря ти за скоростелния отговор! От Шуменска област съм, гр. Велики Преслав и се чудя как да постъпя. Понеже чета, че се ходи на 2, 6, 8, 10, 12 ,14 ден.
В началото със сигурност няма да имаш проблем. Лекарят ще ти каже на кои дни да отидеш. Може и да не е през ден в началото. В края на стимулацията ще е през ден. Ще си видяла как ти действа пътуването и дали си ок... Ако не ти е удобно можеш да останеш за някой ден.

# 324
Да, ние досега край Разград пътуваме.
Много Ви благодаря момичета!!!

# 325
Здравейте. Аз също пътувах от Шумен, единствено след трансфера останахме в хотел "Дунав". Доволна съм от хотела. А иначе бях свикнала много с шофирането до Тутракан. Хубавото е, че хормоните, които изследват сутрин по време на стимулацията, не се влияят от храна и кафе. Когато ми го казаха лаборантите, ми стана още по-лесно. Simple Smile Но аз по принцип ставам много рано и обичам да шофирам и пътувам. Успех!!!

# 326
  • Русе
А относно цветната снимка, в болницата в кое отделение ви вкарват или чакате долу да ви извикат? Казаха ми 10ч. в болницата, ама....

# 327
А относно цветната снимка, в болницата в кое отделение ви вкарват или чакате долу да ви извикат? Казаха ми 10ч. в болницата, ама....
На входа ще ти кажат да се качиш на втория етаж там е АГ-то ще изчакаш отвън. Ще излезе сестра която ще ти вземе даните и после когато е готов скенера ще слезете на 1 етаж , там ще ви направят снимката и като се събудите ви пускат. Успех.

# 328
Някой запознат кога ще бъде лятната ваканция на др. Л. Бойчев?

И още един въпрос някой ако се следи при него, вече след 30 седмица стават ли по чести прегледите или пак са един път на 30 40 дена?

# 329
Ще следя с Вас за отговори, тъй като сега ще започвам честите прегледи при д-р Л. Бойчев.

Общи условия

Активация на акаунт