Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте ,момичета! Днес ми дойде МЦ, след неуспешния трансфер. Обадих се в центъра и ми казаха, за преглед на 12 ден. Питахме замразен трансфер ще имам ли и тоя месец ли ще стартираме. Аз казах, че искам да е този месец и ми казаха от тая вечер да започвам естрофем 2х 1. Записаха и час за преглед за 12 ден. Притеснява ме факта, че това ми го казаха от регистратура, а не доктора.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 17:55 от koffee

# 421
Здрвейте, момичета ! Забравих да питам дали след пункция е разрешен половия контакт ?

# 422
Когато бях в Сеелена ми казваха да изчакам да ми дойде след пункцията и тогава може полов живот.

# 423
Когато бях в Сеелена ми казваха да изчакам да ми дойде след пункцията и тогава може полов живот.

Т.е. между пункция и трансфер не може ?

# 424
Аа то не е първи опит... Просто искам да чуя какео ще каже ъой къде можеби е проблема какво да предприемем като изследвания... В старат ми кли ика първото което правят е цветна снимка и ако се наложи операция и чак тогава инвитро или какеото трябва... Ще пробвам утре да звънна и ще видим какео ще кажат...

# 425
Anele89, не са ви искали цветна снимка на първичен преглед, в клиниките?
Къде е грешката им? След като се правили какво ли не... ?! Цветната снимка е задължителна и запушените тръби, не би трябвало да са проблем за една, дори не съвсем добра репродуктивна клиника... Установяването на този проблем...

# 426
Ооо, аз имах направена цветна снимка , даже два пъти ми ги проверяваха едни от най-добрите специалисти. Всичко било добре , двете свободно пропускали... После когато д-р Л. Бойчев сравнява двата диска , аз разлика не видях . Даже не знаех как да се чувствам тогава - спокойна че вече намериха проблема или бясна , че нещо толкова елементарно може да не се види. След време разбрах,че за съжаление има много такива истории като моята .

# 427
  • Русе
Някоя от вас правила ли е предварително гинетично изследване на ембриони преди трансфер? Интересува ме актуална цена. На брой ли е или има пакети? Например за 3бр, 6бр.... и т.н

# 428
Здравейте момичета искам да споделя и да попитам нещо педстои ми пункция за изваждане на фоликули много се притеснявам пациентка съм на Д-р Л.Бойчев дали той ще направи пункцията и в неговия кабинет ли щее защото за сутрин ми дадоха час моля някой който е минал по същия път дами пише и на 11 ден сэм днес от цикъла за днес вече няма казаха игли ппитеснявам се много и нещо влажна се чувствам тази пунция при спукан фоликул ли се прави или трябва дане са спукани ли ?

# 429
Здравейте момичета искам да споделя и да попитам нещо педстои ми пункция за изваждане на фоликули много се притеснявам пациентка съм на Д-р Л.Бойчев дали той ще направи пункцията и в неговия кабинет ли щее защото за сутрин ми дадоха час моля някой който е минал по същия път дами пише и на 11 ден сэм днес от цикъла за днес вече няма казаха игли ппитеснявам се много и нещо влажна се чувствам тази пунция при спукан фоликул ли се прави или трябва дане са спукани ли ?
Не се притеснявайте, за тях е рутина манипулация и те си знаят работата. Пункцията се прави в клиниката, не е в кабинета на доктора , но пак е там. Ще я направи вашия доктор само ако го няма може да го замести брат му който също е толкова добър. Прави се преди да са се спукали фоликулите. Последната инжекция която сте си били е точно за това да таймира овулацията, а влажноста най вероятно е от лекарствата. Успех

# 430
Благодаря ви много🤗

# 431
Здравейте Момичета включвам се в групата на 4ти ден след трансфер, който ми го направи Д-р Б.Бойчев.
Този ми е втори опит, имам и първи опит при Д-р Л.Бойчев, които беше с отрицателен тест заради високият Прогестерон.
От първия бяха замразили 2 ембриона който бяха много добри, и сега вече са поставени и двата.
Имам само един въпрос, на 2/3 ден след трансфера получих болки, като контракции болка от време на време.
Днес вече нямам и ми е малко притеснително, не се натоварвам вкъщи съм и си почивам.
Потърсих някаква информация отностно имплантация за симптоми, но няма нищо ясно.Моля ако някой е имал такъв случай да ми споделите!

# 432
Гледай да нямаш контракций незнам дали са ти изписали нещо за тях... Препоръчвам ти папаверин... При е по добре с него от колкото ношпа... Аа можели малко повече за този висок прогестерон защо заради него не са станали нещатата... Това ми е един от въпростите към фокторакогато птида на преглед.

# 433
Здр момичета минах пункцията за фоликули и 9 яйцеклетки са извадени 6 от тях са харесани и оплодени 3 ембриона са получени днеска ми е 4 ден утре щеми е трансфера обадиха ми се 3 ембриона продължавали дасе развият казаха да помисля дали 2 ембриона дами поставят или 1 една защото с близнаци по тежка е била бременоста   при мен досега няма проблеми с мъжки фактор сме на 26 г. Съм според вас как да постъпя който е минал дами пише  и казаха нещо за хетчиг ли какво незнам задасе лепят в мен отделно се плащал някой направил лие много се страхувам момича моля пише те без опойка щее казаха безболезнено е било  трябвало е да пия вода 😞

# 434
Здр момичета минах пункцията за фоликули и 9 яйцеклетки са извадени 6 от тях са харесани и оплодени 3 ембриона са получени днеска ми е 4 ден утре щеми е трансфера обадиха ми се 3 ембриона продължавали дасе развият казаха да помисля дали 2 ембриона дами поставят или 1 една защото с близнаци по тежка е била бременоста   при мен досега няма проблеми с мъжки фактор сме на 26 г. Съм според вас как да постъпя който е минал дами пише  и казаха нещо за хетчиг ли какво незнам задасе лепят в мен отделно се плащал някой направил лие много се страхувам момича моля пише те без опойка щее казаха безболезнено е било  трябвало е да пия вода 😞
Не се страхувай, не е болезнено. Само е малко неприятно чувството, че много ти се пишка.
Относно хетчинга - това е обелване на обвивката на ембриона с лазер. 250 или 300 лв беше. Така и така давате пари, ако имате възможност направете го.
А ако ти си здрава, нямаш здравословни проблеми, защо не близнаци? По+трудно е износването и гледането, но е и двойна радост. Всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт