Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 48 471
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте някой да е правил цитогенетичен анализ скоро в клиниката за двамата и каква е цената

# 481
Момчета- кокичета, днес беше денят ми за тест. резуртата ми е 294. Положитлен е , нали ?

# 482
Ами честитооо 🎈🌺

# 483
Момчета- кокичета, днес беше денят ми за тест. резуртата ми е 294. Положитлен е , нали ?
Тихичкооо честито, след 2 дена го повторите трябва да се удвои .

# 484
Резултата ми след два дена е  843.0, от 294.0. Засега вървя на добре!

# 485
Момичета, съветват ли от докторите да се прави пренатест?

# 486
Мен лично не. Бяхме с неизяснен фактор, аз на 28 г и ММ на 31.

# 487
Здравейте, февруари живот и здраве чакаме нашето бебче, което най вероятно ще е секцио.  Някоя мама може ли да даде инфо за актуални цени по здравна каса? Благодаря предварително Blush

# 488
Здравейте искам да попитам нещо момичета днес бях на първия ми преглед за бременост 🥰 изписа ми д-р Любомир бойчев витамини Pregnacare plus omega 3           по 1 на ден казаха взимах ги но вътре има два различни хапчета от двата ли по 1 или от единия не разбрах моля който ги пил дами пише

# 489
  • Русе
Прочети листовката.  Там пише "Начин на употреба:
Приемат се по една таблетка + една капсула на ден по време на или непосредствено след основното хранене. Да се приемат с чаша вода или студена напитка с основното ядене. Да не се дъвчат.
Да не се превишава препоръчаната доза"

# 490
Благодаря ви прочетох точно тъй пише но не бях сигорна ви е пиете ли от тях ? Значи и от двата по едно

# 491
  • Русе
Не пия от тях, но съм ги виждала и чела листовката в онлайн аптека, като си избирах витамини.  Аз не съм бременна все още, но си пия такива витамини. Живот и здраве дано да се случи и това 🙂
Успех и лека бременност!

Благодаря ви прочетох точно тъй пише но не бях сигорна ви е пиете ли от тях ? Значи и от двата по едно

# 492
Много ви благодаря дано  дасе получат нещата и при вас 🙏

# 493
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте, имам следния въпрос и ще се радвам ако някой може да ми даде актуална информация. Каква е цената на хистероскопията, колко време те държат в болницата...
Предварително благодаря на отзовалите се🙏

# 494
Здравейте, имам следния въпрос и ще се радвам ако някой може да ми даде актуална информация. Каква е цената на хистероскопията, колко време те държат в болницата...
Предварително благодаря на отзовалите се🙏
Правиха ми хистероскопията през март беше Диагностична при доктор Богомил Бойчев. Пътеката е 3дни и аз седях и трите, но като мине хистероскопията може да си ходите и ми бяха казали, че ще стане още първия ден, но имаше много хора и неможах да мина затова останах трите дни. Платих само за легло за трите дена което беше около 15лв. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт