Всякакви въпроси за кафемашините. Тема N3

• 63 737
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Аз ползвам мултикапсулна и за мляно кафе и съм доволна.
https://techno-prince.com/camry-cr-4414-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5 … D0%B8%D0%BD%D0%B0

# 661
  • София
Аз ползвам мултикапсулна и за мляно кафе и съм доволна.
https://techno-prince.com/camry-cr-4414-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5 … D0%B8%D0%BD%D0%B0

Много благодаря за линка, който сте оставили. Това е най-подходящата машина за вкъщи. Тъй като имаме две - една с капсули (Долче Густо), но аз искам Лаваца, а за другите - за мляно кафе.
Hands Raised Hands Много благодаря, не знаете колко място ни спестихте.

# 662
Някой беше писал, че Lavazza ORO прави най-голям каймак, от понеделник ще е намалено на 8,50 в Била, мисля да взема, дано наистина е по-добро от Crema e Gusto...

# 663
lili325, благодаря от сърце, че сподели ♡
 Прави много хубав каймак ( с делонги дедика съм, ако ти е интересно мога да снимам кафето )
 Иначе крема густото въобще не ми харесва на мен...

# 664
  • Sofia
Какъв препарат за профилактика на Дедика-та ползвате?И откъде го купувате?
Отдавна ми светна червената лампичка и трябва да действам.

# 665
lola92, ще се радвам на снимки, въпреки че моята е Delonghi EC 155. Но поне кафето да е от най- "кремозното" Wink

# 666
В София съм и водата е мека. Съответно съм задала на Дедика-та настройка за най-мека вода. В контейнера ѝ сипвам вода от кана с филтър. За почти 4 години (май толкова станаха) никога не е светвала. Иначе другите машини(предимно в офиси) се почистват с прахчета за целта-каквито и да са. Има в ДМ, Лили, Фантастико и във всеки супермаркет от веригите.

# 667

Препарат за декалциране ви трябва, може да се намери почти навсякъде онлайн и офлайн. Прилагам снимка, има малки и големи разфасовки

# 668
  • Sofia
petiaivanov,как се прави настройката за мека вода?
И аз ползвам само филтърна вода,но ми светва лампата през 5-6мес.

# 669
Ето и снимка на Lavaza Oro
Simple Smile

# 670
petiaivanov,как се прави настройката за мека вода?
И аз ползвам само филтърна вода,но ми светва лампата през 5-6мес.
Стр.180- 181 от книжката

# 671
  • София
Здравейте, нахлувам в темата  с въпрос. Купих си нова ръкохватка за саего поемия, но не потича изобщо кафето през нея. На първото пускане излезе малко, после - нищо. Прави налягане. Дали е възможно да е дефектна ръкохватката? Със старата ръкохватка тече кафе.

# 672
В новата ръкохватка сложи само цедката от старата и пробвай.

# 673
  • София
Благодаря, ще пробвам довечера, дано стане

# 674
Здравейте! Съпругът ми има рожден ден през ноември и искам да му подаря машинка за кафе. Аз кафе не пия, което още повече ме затруднява. Предпочитам да не е с капсули или поне да не е само с тях. Моля, посъветвайте ме каква да взема. Бюджета не е, като за лек автомобил - до около 350лв. мога да отделя. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт