Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 067
  • 512
  •   1
Отговори
# 300
Привет. Надявам се нищо да не се обърка и Озан да направи предложението си и Есра да го приеме. Но това изречение ,,Всичко ще бъде перфектно'' ме кара пак да се замисля дали няма да стане нещо в последния момент. Нямам им вяра вече на сценаристите пак ще измислят някоя глупост.. или нещо от сорта Ефе да заплашва Есра това ми се върти в главата. Озан както винаги избухна, но Есра е с него навсякъде дори в ареста😃
Признанието на Есра е дълго чакано от Озан ще има красиви моменти. 😍 Ако ще завършват сериала поне да ни зарадват с повече щастливи и забавни моменти.

Щом не дадоха как Есра приема или дори присъства,със сигурност няма да й предложи сега.Не е похвално това,че туземецът пак се разгневява,а тази е с него в долните изпълнения.Това с признанието и на мен ми хареса,но не е нещо,дето да не се знае и не в толкова впечатляващо.Пак глупости ще дават.

# 301
  • Пловдив
Благодаря за трейлъра! Интересно изглежда, пак не се настройвам, че да не ме разочароват. Надявам се да има предложение и романтика този път наистина. Не съм гледала още превода, но момичетата са изключително бързи за което благодаря! Ефе крои нещо, но се надявам да не се намеси в най -неподходящия момент.

# 302
ОЗЕТ на предстоящия епизод 😊
Озан и Есра са уволнени от компанията заради триковете на Ефе. Озан е решен да направи всичко възможно, за да си върне компанията. Озан не иска Есра да живее в същата сграда като Ефе, я кара да се прибере. След това Озан и Есра започват да търсят начини да стигнат до Хилми, за да кажат цялата истина, но решението на Хилми е ясно, той няма да се срещне с тях. Осъзнавайки това, Есра и Озан решават да намерят къщата на Хилми извън града и да се изправят срещу него. Но пред тях има препятствие. Ефе се оплаква, че Озан го е нападал и преди. Ще успеят ли Озан и Есра да кажат истината на Хилми? Ще успеят ли да си върнат компанията и най-накрая да имат дългоочакваното събиране.
Хайде дано🤍

# 303
ОЗЕТ на предстоящия епизод 😊
Озан и Есра са уволнени от компанията заради триковете на Ефе. Озан е решен да направи всичко възможно, за да си върне компанията. Озан не иска Есра да живее в същата сграда като Ефе, я кара да се прибере. След това Озан и Есра започват да търсят начини да стигнат до Хилми, за да кажат цялата истина, но решението на Хилми е ясно, той няма да се срещне с тях. Осъзнавайки това, Есра и Озан решават да намерят къщата на Хилми извън града и да се изправят срещу него. Но пред тях има препятствие. Ефе се оплаква, че Озан го е нападал и преди. Ще успеят ли Озан и Есра да кажат истината на Хилми? Ще успеят ли да си върнат компанията и най-накрая да имат дългоочакваното събиране.
Хайде дано🤍

Време е туземецът да си получи заслуженото най-сетне.Не може все да буйства и да му се разминава.Ако всички се млатехме,когато не се понасяме,щяхме да се избием досега.Това на нищо не прилича,на мъж ли се прави,каква му е работата не знам.Тотално му скапаха образа,стана бияч.А Есра все и тя покрай него,само да затъва.С тези рога на дявола(татуировката) е завършена картинката.

# 304
Хаштагът за днешния 37-ми епизод е ,,Завинаги''. 

От Бурджу 🤍

И разбира се от Илхан 🤍

# 305
Видяхте ли това малко мандаринче колко е сладко 🍊🤍

https://www.downloadtwittervideo.com?task=MP4&url=https%3A%2 … 04562970319208464

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 19:40 от Цвети &

# 306

Може ли да покажеш снимката,защото на мен не ми се изтегля файлът.Ако е Атлас - да,той е бонбонче голямо!❤️

Много благодаря,Цвети,за снимката!Наистина е сладък!❤️

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 20:12 от Дани1

# 307
Момичета,здравейте! Бих искала да ви попитам дали имате "В контакте", руския сайт? Защото моя оператор
Скрит текст:
Мсат
ми го е спрял...Поне така ми пише,а може и да е хакнат или нещо подобно..И ако правят онлайн превод някъде другаде да качи линк..Една вечер реших да гледам онлайн,ама...

Приятно гледане...Ако някой може да пише какво се случва...
Мисля,че  днес Озан няма да успее да сложи пръстен на Есра..

# 308
Момичета,здравейте! Бих искала да ви попитам дали имате "В контакте", руския сайт? Защото моя оператор
Скрит текст:
Мсат
ми го е спрял...Поне така ми пише,а може и да е хакнат или нещо подобно..И ако правят онлайн превод някъде другаде да качи линк..Една вечер реших да гледам онлайн,ама...

Приятно гледане...Ако някой може да пише какво се случва...
Мисля,че  днес Озан няма да успее да сложи пръстен на Есра..

Най-вероятно е хакнат,защото и на мен ми дава грешка и не зарежда.

# 309
Вили, виж тук дали ще ти се отвори

https://turkru.tv/lyubov-razum-mest-37-seriya1.html

Контакта си е напълно добре, но някои оператори са ограничили достъпа до него Head Band

# 310

Контакта си е напълно добре, но някои оператори са ограничили достъпа до него Head Band
Благодаря,Еванджелин...Отваря ми се...Ураа...

# 311
То аз съм на Виваком отвсякъде,но за пръв път ми се случва да ми спират сайт.Не го използвам аз сайта,но ми е странно,досега не ми се е случвало да ми ограничават достъп до сайтове.

# 312
# 313

И аз тук гледам сериала онлайн с превод в ефир.
Еванджелин, смятате ли, че спирането на ВК е от оператора? Аз мисля, че тук влияе войната между Русия и Украйна, и това може да е мярка и решение на Европейския съюз, а нашите веднага дръпнаха шалтера. Дано да не съм права, но и аз не мога да вляза в сайта на ВК и много съжалявам. Аз от 10 години съм в ВК, има много интересни и разнообразни групи, много полезни неща от там научавам.
Свършва рекламата и се връщам към сериала.Simple Smile

# 314
Цвети, аз си имам Вконтакт вкъщи, от кабелния оператор, но А1 ме е резнал. Не знам чия директива е, откъде е спуснато и прочее.

Общи условия

Активация на акаунт