Любители на котки - Тема 168

• 32 887
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
И нещо с УШИ става! Тя е очи и уши:)

# 91
Много е миличко това мъниче. Сложете му име, което Ви идва отвътре. Не гледайте кой какво казва или как звучи.  Като бях малка имах котка, която официално се казваше Маца. Но инак я наричах Шопа. Не знам защо.Звучеше ми като да си е точно нейното име. И имаше "Ш", което значи отдалеч ме чуваше и търчеше през двора, за да дойде при мен.

# 92
Шушу? Танчето писала, че на японски значело "мац-пис-пис". Smile

# 93
  • Стара Загора
Аз съм на мнение, че името е индивидуално и трябва да почувствате кое е правилното име. И двете ми котки са кръстени около месец след като сме се намерили, но имената им пасват идеално.

# 94
И нещо с УШИ става! Тя е очи и уши:)
Като каза УШИ, Ивекс ми се губи по трасето и Ушко ми липсва.

Natalu, бебетата(и котешки и човешки) си идват с името. Изчакай и се "ослушвай", името само ще се покаже и ще залепне като гербова марка. Пп Голямо сладкишче е. Heart Eyes

Шепичка, Кака и Гюленце. Прекрасни. Heart Признавам си без бой, че Шепичка ми е особено любима. Heart
Пп Обожавам всички котачета в темата, но тя ми е слабост.

Липсват ми Доня Черешова с идиличните селски снимки и банда котаци, както и Мира с чудното си чувство за хумор и Късметка.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 12:40 от Джаста Праста

# 95
  • Шумен
Natalu, ще му дойде името. На нашите няколко дена им мислехме имената.

Ние с ММ не сме в България. Дъщеря ни е майка на трима. Със сина май се оправя, но малките не искали да ядат. Липсвам им.
Голямо ровене падна, изтекоха ми очите.

# 96
Natalu, много скадичко това бебе, ето списък за идея за име:
https://zoomania.eu/content/13-kak-da-krstya-koteto-si

# 97
natalu

Аз имах като дете, една книжка - Казваше се "Сиамското коте ШУШИ и неговата леля"
Та
Шуши -  за име Wink
пс.
намерих я https://avatorot.com/detski-i-yunosheski/4944-siamskoto-kote-shu … lelya-111111.html

# 98
  • София
Лу, като име за бебето коте.

# 99
На мен нещо Ивекс и Ушатото ми се губят.

# 100
Предлагам име Мирка. Не знам защо. Като я видях, така ми дойде. Прекрасна е

# 101
  • Шумен
Аз съм на мнение, че името е индивидуално и трябва да почувствате кое е правилното име. И двете ми котки са кръстени около месец след като сме се намерили, но имената им пасват идеално.

Ах, каква муцунка!

# 102
natalu, и аз мисля, че когато си гушнете котето, ще ви дойде свише името:)
Ние избрахме имената на нашите намерени бебета почти веднага. Дъщеря ми избра Марси ( на римския бог на войната), а аз избрах Буда ( и сега постоянно ме питат дали е  момченце). Беше спонтанно, но така  им "заспаха" и на физиономиите и на характера. Марси е дистанцирана, бойна , саможива, а Буда е една голяма душа и сърце.

# 103
  • Шумен
natalu, и аз мисля, че когато си гушнете котето, ще ви дойде свише името:)
Ние избрахме имената на нашите намерени бебета почти веднага. Дъщеря ми избра Марси ( на римския бог на войната), а аз избрах Буда ( и сега постоянно ме питат дали е  момченце). Беше спонтанно, но така  им "заспаха" и на физиономиите и на характера. Марси е дистанцирана, бойна , саможива, а Буда е една голяма душа и сърце.
Имахме пале Буда -Ла Simple Smile))

# 104
Natalu, в началото също разглеждах котешки имена!
Хубави, но някак безлични ги чувствах. Даже, когато гушнах Дивчо за първи път, толкова мъничък, треперещ и пухкав..Инстинктивно започнах да му казвам Пухи..
Седмица след това, когато се почувства у дома си, вече не беше Пух, а Див:)

Общи условия

Активация на акаунт