🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 694
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Отвъд алеята зад шкафа
Язък му на Кирил за всичките приказки за манастира, как всички трябвало да работят,  за да го възстановят, колко било важно пробуждането, духовността...въпреки цялата му физическа работа, дори да върне камбаната, какво от това като се държа по тази ужасен, грозен, унизителен начин с друго човешко същество? Ще спаси камбана, но се опита да съсипе един човек!

# 1 006
Много грозни "забележки" от продукцията. Нормални ли са? Грозното поведение няма оправдание. Ако ще да ходят да хранят малки дечица и котенца всеки ден...

# 1 007
Ох, бе, Коцьо гушнал заек Grinning какво ли му мисли...с картофи, със зеле

# 1 008
  • на село
Ей едни три месеца изгубено време и много отрицателни емоции.
Никога не съм гласувала и сега няма да е.
Относно  Ваня,  моят мъж, който въобще не ги гледа, само мимоходом минава и подхвъля- и Ванчето няма да е на финал ли, че все тя беше на дуел, а де, как се обяснява.

# 1 009
  • гр.София
Какво каза Надя, че нещо изпуснах

# 1 010
Че много се е критикувало от злителите.

# 1 011
И аз изключих звука. Като изключим Ралица, Ваня, Георги и Чавдар, останалите не мога да ги гледам и слушам. Толкова простотия и злоба на едно място е плашещо. И само реват като горили, абсолютни маймуняци, забравили, че извън стените на фермата е реалният живот, където за щастие има и нормални хора. И тези, нормалните, им показаха червен картон. Но тъй като и злобните простаци се размножават, намират се и такива, които да похвалят самозабравилите се примати. Живот.

# 1 012
Простете за невежеството, но коя е Надя?

# 1 013
Ох, бе, Коцьо гушнал заек Grinning какво ли му мисли...с картофи, със зеле
Joy Joy Joy

# 1 014
Надя е гласът зад кадър.

# 1 015
И сега всички много се обичат и работят задружно...

# 1 016
  • Разпиляна във въображението
Ама ние се сме знаели всичко, критикуваме от дома си ... или нещо подобно. Абе като цяло не сме обективни. Обаче ние критикуваме това, което те са позволили да се случи, те са харесали, монтирали и излъчили.

# 1 017
  • София
Какво каза Надя, че нещо изпуснах

Скара ни се! Че три месеца седим по диваните и обсъждаме, пък на, хората работили и участвали във велико дело. А, че малко се посдърпали фермерите - голяма работа. Не било толкова важно.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:27 от Лютичe

# 1 018
  • Другата България
Много ме  е яд, ама много.
На Деса. Ако беше останала, Джоки и Дървесния нямаше да са господари на злото и простотията.
И на мен самата, че и аз исках да си ходи. Ама кой да предположи какво ни чака....

# 1 019
Ами права е Ваня! Тя спечели най-много!

Общи условия

Активация на акаунт