🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 542
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 125
На мен вчера ми направиха впечатление думите на Мартина,че тя е пчелата - майка, царицата един вид. Това обяснява стратегията й във фермата.

# 1 126
  • при късмета
Живка не беше с дуел в последния момент и да не забравяме, че не тя си избра Красимира, а обратното. Ако Ваня беше избрала нея, то тогава Мартин щеше да отиде на финал само с 1 дуел и то с/у Лора, която не беше по-силна от Красимира, а напротив. Поне чисто физически. За мен този вариант е по-лош. Избора на Ваня беше по-добрия, само да можеше резултата да е наобратно

# 1 127
Аз до сега не съм виждала българин да вземе циганка никога, обратното да.
Аз познавам такива българи, взели циганки.

# 1 128
  • София
Не само Киро гледахме докато вървеше интервюто с Ваня, но и семейството му.
Даваха дъщеря му, когато Ваня разказваше колко наранени са били родителите й от тормоза към нея.
Получи се не лош паралел за тези, които могат да четат между редовете. Едни родители страдат докато гледат как тормозят дъщеря им, а в същото време тормозникът се радва на своята дъщеря.

# 1 129
Да, вярно е. Сега си го прочетох. Малко объркано съм го написала. Сравнявам с миналогодишните. Боби, въпреки компроматите и приказките за бедните му родители, се държа достойно през цялото време, изключително работлив. Дори след напускането на Стоян направо сам си работеше. Хепито с дуелите си и тя заслужи място на финала. Калоян, колкото и гадно държание да имаше пак намери сили да прегърне Милена. А тези тук.....без думи. 
Живка не беше с дуел в последния момент и да не забравяме, че не тя си избра Красимира, а обратното. Ако Ваня беше избрала нея, то тогава Мартин щеше да отиде на финал само с 1 дуел и то с/у Лора, която не беше по-силна от Красимира, а напротив. Поне чисто физически. За мен този вариант е по-лош. Избора на Ваня беше по-добрия, само да можеше резултата да е наобратно

# 1 130
Много ми е любопитно - тъй като съм тук от много скоро и за пръв път гласувам в анкети, как е било миналата година спрямо гласуването тук и крайния победител ? Защото ми се струва, че навсякъде, както и тук, доста убедително води Живка, та ми стана интересно как е било минали години тук в анкетата за финала на сезона и спечелилия.

Миналия сезон Ваня (победителката) не беше харесвана толкова като характер, колкото че повечето бяхме съгласни, че заради многото изиграни и спечелени дуели, заслужава победата. Тя като престой във фермата беше сходна на Пламен. Имам предвид, че пригласяше на злодеите в онзи сезон, въпреки че те я обсъждаха и подиграваха. Но конкуренцията й на финала беше много слаба - Боби, който бе генерално харесван, но в дните преди финала излезе компромат за баща му. Надежда беше мразена от всички, дори и по-късно участници, които й симпатизираха вътре се отрекоха от нея. Калоян пък бе по-малко агресивна версия на Кирил от този сезон.

Трудно е да се сравни сегашния финал с миналия. Сега имаме две Надежди - Кирил и Мартина. Пламен не е точно Ваня, защото тя блесна на арената, а той изигра два дуела, и единият беше срещу психичноболния неадекватник. Живка пък не мога да й направя паралел с нито един от миналите финалисти. Може би с Боби? Въпреки, че компроматът към Боби дойде отвън, а при Живка, тя сама се компрометира малко в последните дни.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 11:48 от Oliboo

# 1 131
  • София
Виктор с агитация да се гласува за Пламен.
Интересно, само за 3 мин. се е обяснил, кратко и ясно.
--> ЦЪК <--

Nikolv99,
Хепи Ванче спечели анкетата тук миналата година, тя спечели и крайната победата, но това не винаги е показателно.
За сезон 5, Красимир спечели финалната анкета, следван от Сами, но победата взе Веселка.

# 1 132
  • при късмета
Да, за Боби миналата година отвътре, т.е. от представянето му нямаше за какво да се хванат, та се наложи компромати да се вадят отвън, при това на 100 години и ден преди финала. Ама мина. Първи го разпространиха пияния летец и тона с квадратната глава, защото иначе Калоян нямаше шанс с/у него ни на битка, ни на вот. Но и за Калоян беше късно, според мен това е една от причините да спечели Ваня, беше най-малкото зло и броя дуели изигра роля. За мен лично, Боби трябваше да спечели

А Милена изобщо не вярвам, че я прегърна защото съжалява за отношението си, а за пред зрителите.

# 1 133
Рошличка, това дето избълва Киро, не се прихваща. Или си го имаш, или не. Това е чиста проба злост и лошотия. То не може да се прихване и израсте в показаните мащаби за времето на едно риалити.

Напълно споделям.

# 1 134
Прекрасна беше Ваня в "Преди обед". Изчерпателна, не спести нищо на никого. Браво, момиче, много достойно представяне, не трябва да таиш злоба в себе си, защото тя ще те изяде.
Кирчо и Ивчо ще си го получат под една или друга форма. Аз вярвам в справедливостта. Имам няколко примера, затова че никога не трябва да причиняваш някому, това което не искаш самият ти да получиш.
За съжаление справедливостта честно възтержествува под странна форма и ставаш потърпевш чрез най-близките си. Не го пожелавам на никого, просто знам за такива случаи.

# 1 135
  • Варна
Първи го разпространиха пияния летец и тона с квадратната глава, защото иначе Калоян нямаше шанс с/у него ни на битка, ни на вот. Но и за Калоян беше късно, според мен това е една от причините да спечели Ваня, беше най-малкото зло и броя дуели изигра роля. За мен лично, Боби трябваше да спечели
Калоян не се представи добре в битките, защото беше боледувал наскоро.Иначе можеше и да победи.

# 1 136
  • Отвъд алеята зад шкафа
https://vihrogon.bg/ivan-i-andrej-s-izvanredno-izjavlenie-sled-atakite-kam-tjah/

Както казах - язък за възстановяването на манастира! Целта не оправдава средствата!

# 1 137
Да, ясно! Аз също бях за Боби, макар че миналия сезон спрях да го гледам може би след 5-6 дуел, защото Петър и Калоян ми бяха хипер противни. Питам, защото наистина във всички анкети Живка води бая - тук, в момента, е 154-17, във фейсбук 800-100, та ще ми е много интересно, ако накрая Пламен спечели вота с някаква голяма разлика. Иначе наистина Ваня беше страхотна в "Преди обед" . Единствено за Пламен не съм съгласна. Колкото и да е бил достоен, само като се сетя колко щастливи ще са групичката на "готините" и как ще крещят като луди, не искам да печели той. Но дори и да е той, поне няма да са Кирил и Мартина Smiley !

# 1 138
  • при късмета
Първи го разпространиха пияния летец и тона с квадратната глава, защото иначе Калоян нямаше шанс с/у него ни на битка, ни на вот. Но и за Калоян беше късно, според мен това е една от причините да спечели Ваня, беше най-малкото зло и броя дуели изигра роля. За мен лично, Боби трябваше да спечели
Калоян не се представи добре в битките, защото беше боледувал наскоро.Иначе можеше и да победи.
Възможно е и това да е била причината, но според мен Боби през целия сезон се представяше по-добре на битките от Калоян. Беше по-силен физически, а и повече мисъл вкарваше в игрите

# 1 139
  • Другата България
Аз изобщо не съм изненадана от реакцията на Ваня относно Живка и това кой е нейния човек за краен победител /от 4-мата възможни имам предвид/. Много пъти го говорихме, и това не се случва за първи път. Когато всички са навън и гледат предаването, се виждат и "лъсват" неща, действия, постъпки, думи, които вътре по една или друга причина са останали нечути и невидени. И мнението на участниците се мени, и представата за човека, който си смятал за най-близък или поне близък вътре, също. А Живка направи много, за да настане тази трансформация във Ваня. Ваня беше като маша в ръцете на Живка за достигането ѝ до тук, Живка нито има дуели, нито се сцепи да ратайства, нито кой знае колко имунитети взе. Това срещу Краса не го броя, естествено. Живка е идеалния играч стратегически, с поведение и постъпки така ги изработи всички, че ето на - на финал е. Но социалната игра, за която съм писала и друг път, ѝ куца на нея, а уж е гледала всички сезони до сега. Не става така, затова и Стефан подкрепя Пламен, защото и със Стефан тя имаше същите прояви, като с Ваня, но в по-мек вариант. Не бих се изненадала, ако и Гошо и Ралица са за Пацо, изобщо не бих се изненадала. От самото начало на Живка на челото наистина ѝ пишеше 100к, на Мартина също, но тя поне си го призна открито, че е там за парите. Докато Живка какво ли не изговори, как ли не го обърна, доукраси, извъртя.....а хората обичат простотата и откровеността. Като Пламен - "Ваня, не те харесвам." Край. Точно и ясно. Всички монолози на Живка пред камерата и оператора, сравнени с предхождащи и последващи думи към участниците, които е редила соло, вероятно са причината за масовите призиви за Пацо победител. Само "дъщерите" на Джокито са ми мистерия, от срам ли не подкрепят "мама", или Любето им е промил мозъка, след като е видял всенародната любоФФ и разбира се, е решил да заеме правилната позиция с оглед това да е харесван, какъвто си мисли, че е?

Общи условия

Активация на акаунт