🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 542
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 110
Само колко семпло и гузно дори, беше накрая отроненото: Благодаря ! на Андрей към Ваня...Когато тя тръгна, едва тогава, зад гърба й, избоботи и, че била единствената от седемте сезона на Фермата, с цели 5 дуела. Колко незначително, наистина...Докато пищяха като подивели примати на победите на Кир-о и Марта, все едно нещо невиждано...При условие, че им бяха едва втори дуели, а опонентите им Стефан и Ваня, им дишаха във врата и бяха на косъм да ги победят. Непобедимите ...
В миналият сезон така Надка се беше самообозначила като силна, а накрая се оказа просто един въздух под налягане...Даяна й развенча мита. Сега пък по същият начин лъжеха и плашеха гаргите със себе си цял сезон Кир-о, Любо, Марта, Живка...
А в действителност, силни се оказаха Ваня, Стефан, Георги, Чавдар...без да бухат като глухи петли по фитнеси денонощно, без да се занимават със спорт и тренировки, бяха на косъм да победят "непобедимите"...Стефан на 38, Георги на 41, Чавдар на 46...
Яд ме е, че Ваня провали шанса за финал на Стефан, а Чавдар провали шанса за финал на Ваня...Със сигурност не са го целели това, но така се случи на практика.

# 1 111
  • София
След малко Ваня по БТВ.

# 1 112
Страхотна е Ваня по БТВ

# 1 113
Утре  Фермата ще приключи за мен. Няма да гледам нито 8-ми,нито 80-ти сезон
(както приключи и „Мастер шеф” де , но там причините са други, любими реалита ми бяха, но точка)!
Не знам кой отговаря за този тип предавания в БТВ, но ако искат да ни върнат като зрители, трябва да измислят нещо!
Нещо като силен сезон на „ Женени от пръв поглед” например ще ни върне към екрана.
След излъчване на тормоз в ефира и то на територията на свята обител, няма как да гледам и да си причинявам повече негативи.
Не е въпрос на вяра или патриотизъм, просто принципи.
Шоуто си е шоу, но обидата си е обида! Вербалното насилие е неглежирано и замазано. Жалко !
Иска ми се да има хора на финала с надписи „Не на насилието”, или „Аз съм Ванче”. Гражданска позиция, нищо повече (ако пък и поемат малко хвърлени жълти стотинки ,то може и да се събуди нещо в някой)!
Крещенето на Андрей(той може ли да говори нормално изобщо,все набира гласа си нагоре)  и  „терикааатчето на мама” Иван някак си избледняха този сезон. Изгубиха цвят!
Супер се радвам, че утре ще приключи всичко или както пее Елица....

Дарайй дуда... дарайдуда....митре леее....иииИИИИ...!

# 1 114
Кажете какво казва Ваня за офис робите като мен, които не можем да гледаме Grinning

# 1 115
Ваня във фейсбук:

"Пламен е човек със ♥️! АЗ ПОДКРЕПЯМ ПЛАМЕН, НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!
Той е единственият от четиримата финалисти, който не е обидил никого; игра с морал без лицемерие и интриги; винаги честен и открит. Той има най-много дуели и най-много помагаше в обора, дори когато не беше ратай. Пламен може да е объркал отборите, но той е пример за достойна, честна игра с морал и ценности. Само Пламен не е за парите на всяка цена. На останалите им пише 100 000 на челата. Пламен за мен е единственият със сърце!"

Пределно ясна е защо не подкрепя Живка.

# 1 116
Едно голямо Heart за Ваня! Личи си добрият и интелигентен човек! Много адекватни изказвания във всяко едно отношение! Кеф да ти прави да гледаш такива хора! А водещата се опитваше да каже, че тя сама си е виновна?!? WTF?! Но Ваня бързо й запуши устата.

# 1 117
  • при късмета
Обрисува двамата неандерталци като психично болни, не само от психолози, от психиатри имат нужда. През цялото време говореше, как не се била предала, накрая каза, че все пак е била смачкана. И, че е за Пламен, защото имал нейните ценности, а Живка я била разочаровала, защото казала, че иска Мартина на финал, предадена се почувствала.

Ако трябва да сме обективни Живка се почувства предадена от Ваня още на дуела с Теодора, ама Ваня това удобно го пропусна.
А цигането си има белези на такова, и както казах за мен такъв ще остане, ама няма нужда да ги обсъждаме. Аз до сега не съм виждала българин да вземе циганка никога, обратното да. А тези които познавам (имах и много колеги от етноса), повечето приближаващи се до Боби например, по-скоро се обиждат на снизходителното и измислено "ром", отколкото на "циганин", затова този термин използвам.
При тези финалисти съм за Живка и Пламен. Предпочитах Ваня да беше останала вместо Мартин, но пак щях да съм за Живка.
Вчера и в епизода някой го каза, разделени са и навън и Ваня го намекна в интервюто. Това не помня да се е случвало до сега
И аз имам усещането, че гледаме последна ферма или поне следващата ще прекъсне цикъла от сезон всяка година. И явно трябва от 5 насам е все по-зле. Макар за мен лично миналата да е по-слаба от тази

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 11:01 от ма ко

# 1 118
  • Вестерос
Мислех си, за коя Ферма от всичките до сега, щеше най-много да подхожда това Пробуждане, кои участници можеха да изпълнят това условие?
3 или 4 според мен, аз от 1 до 4 много ги харесвам всичките, 5 имаше моменти също без победителката Grinning

Гледала съм Западен свят, не откривам аналогии много обаче Grinning

# 1 119
  • София
Браво, Ваня! Как им нашока канчетата на всички! Хак да им е Иван и Андрей, макар да не бяха споменати!
БТВ, много сте жалки! Оня ден Стефан го оставихте да философства надълго и нашироко (не съм против, хареса ми), а Ваня днес набързо я минахте с много по-малко ефирно време. Не ставате!

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 11:22 от Лютичe

# 1 120
  • гр.София
Ваня се изказа много остро за Ивайло и Кирил. Разочарована е и от Живка, затова на финала подкрепя Пламен. Само той е стигнал до финала без да е "преминал през трупове" (това е моя интерпретация на думите ѝ). Майката на Ваня е била много разстроена от отношението на останалите във Фермата към нея (естествено). Не очаква извинение от двамата, но и не подкрепя агресивно отношение към тях. Според нея Георги е работил най-много във фермата. Десислава Стоянова се опита да я провокира на два пъти с въпроси в стил "Защо към теб така се отнасяха" и "Защо не си тръгна след такова отношение към теб", но Ваня много добре се защити и заяви. Събирали са се веднъж при Цоню след Фермата и останалите са се държали доста по-обрано, след като са видяли "народната любов" към тях, която не са очаквали, защото във Фермата са се чувствали като господари. Това е в общи линии

# 1 121
  • Вестерос
То се очакваше да са мислели, че са много куул и си правят майтап с някакво леко хахо момиче, че им се кефят хората отвънка, да, ама не. Такава простащина не може и не трябва да забавлява хората..
Мен друго ме е яд, че ИиА изтърваха много нещата и от една страна направиха голяма драма как Пламен може да харесва и сваля омъжена жена и то в сезона за религията, ама не направиха нищо как две мижитурки психически тормозят една жена в сезона за религията...

# 1 122
Много ми е любопитно - тъй като съм тук от много скоро и за пръв път гласувам в анкети, как е било миналата година спрямо гласуването тук и крайния победител ? Защото ми се струва, че навсякъде, както и тук, доста убедително води Живка, та ми стана интересно как е било минали години тук в анкетата за финала на сезона и спечелилия.

# 1 123
  • при късмета
Трябва да сменят психолога от кастинга. Последните сезони една вярна преценка не е направил.
За мен сезоните остават подредени така 3, 2, 4, 1, 5, 7, 6. Последните два са в тази подредба, единствено по признак кастинг. Тази година имаше участници, които все пак ми бяха симпатични, като Цоньо, Стефан, Живка и с някои уговорки Чавдар и Виктор. Миналия един нямаше, който да ми е откровено симпатичен, макар при определени условия да имаше участници на чиято страна съм. На миналия каузата беше с малко работа, през този имаше по-смислена кауза, те я опорочиха. Горе долу са ми един и същ провал, с изключение на някой симпатичен от този сезон

# 1 124
Чудесно се държа Ваня по време на интервюто. Общо взето сте описали какво е казала. Само да добавя, че се е почувствала като изнасилена след края на Фермата. Дори е посещавала психолог, но вече е добре. Радва се на цялата позитивна енергия, на всички  съобщения, които е получила, но и не толерира агресията, която се лее сега срещу Киро(аз си мисля, че вътрешно е много доволна де). Били се организирали хора с автобуси да ходят да бият Киро.
Само не разбрах защо по време на цялото интервю се наложи да гледаме Киро на видеостената зад Ваня.

За мен от финалната четворка няма нито един, който поне малко да заслужава да е на финал. С по един дуел в последния момент. А това на Живка даже и като дуел не мога да го определя. Тя Красимира се спъва в краката си като върви. Мартина- нацепена батка. И двамата с Кирил без грам мозък.  Пламен...има нещо сбъркано в това момче.

Общи условия

Активация на акаунт