🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 566
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 095
Мислех си, за коя Ферма от всичките до сега, щеше най-много да подхожда това Пробуждане, кои участници можеха да изпълнят това условие?

# 1 096
Някой гледал ли е сериала West World(Западен свят)?
Накратко от Уикипедия за тези, които не са наясно със сюжета:
B „Зaпaдeн cвят“ e пoĸaзaн paзвлeĸaтeлeн пapĸ oт бъдeщeтo, нaceлeн c poбoти, ĸoитo нe ce paзличaвaт oт oбиĸнoвeнитe xopa. Poбoтитe тpябвa дa зaбaвлявaт пoceтитeлитe и дa ги въвличaт в paзнooбpaзни миcии. Mиcиитe и пoвeдeниeтo нa poбoтитe ce зaлaгaт чpeз пpoмянa нa тexния „фъpмyep“. Ho пpи пocлeднoтo oбнoвявaнe, имaщo зa цeл дa нaпpaви пoвeдeниeтo нa poбoтитe пo-peaлиcтичнo, няĸoи oт тяx пpидoбивaт пълнa cвoбoдa нa дeйcтвиeтo, зaпoчвaт дa cи пpипoмнят пpeдишнитe cи миcии и дa cлeдвaт coбcтвeни цeли.Неизправността на един робот нанася огромни поражения върху футуристичния увеселителен парк за възрастни и тероризира нищо неподозиращите му посетители.

Всички прилики с действителни хора и събития от сезон 7, са напълно случайни!😀
“Бъгнати” са киро и ивайло, друго обяснение за тяхното поведение, нямам! Не е стратегия тяхното, просто са си такива - дребни, черни душици!

# 1 097
По повод отвратителното поведение на Кирил и Ивайло към Ваня намерих една кратка притча, която описва точно ситуацията между тях:                   "Легендата разказва, че змия преследвала светулка, за да я погълне.
Малката  светулка   направила невъзможното, за да избяга от змията.
В продължение на дни било силно преследване.
След известно време уморената и изтощена светулка спряла и казала на змията:
Мога ли да ви задам три въпроса?
Змията отговорила: '' Не съм свикнала да отговарям на никого, но тъй като трябва да те изям, можеш да попиташ!"
- Въпрос номер 1: принадлежа ли към твоята хранителна верига?"- попитала  светулката.
- Не! - отговорила змията.
- Въпрос номер 2: Нещо лошо ли ти направих? - казала светулката
 -  Не, абсолютно! - отговорила змията-
 - Въпрос номер 3: И така.... защо искаш да ме изядеш?"
- Защото не мога да понасям да те гледам как блестиш!
По различни поводи можете да срещнете хора, които ви критикуват, осъждат, слагат етикети, въпреки че никога не сте им направили нещо лошо, и въпреки че сте били мили с тях.
И всичко това се случва, защото, както и светулката, притежавате вътрешната си светлина, осветявате пътя си и пътя на мнозина, които вървят в тъмнина.
Блестиш по-ярко от другите, както светулката се справя през нощта и това е трудно за някои хора да понесат, защото нямат тази вътрешна светлина, която блести правилно и страдат, като те виждат как блестиш.
Те са хора, които живеят в нещастие.
Никога не спирайте да бъдете себе си, да осветявате със светлината си, дори това да притеснява тези, които живеят в пълен мрак."

# 1 098
Никой не трябва да праща даже и един смс на финала, с което да храни предаване,за което вербална агресия на двама мъже към една жена, и то седмици наред,е нещо нормално !

Както се казва,всички и всичко зависи от зрителя (или клиента)
От там им идват приходите.Няма реклами ,няма смс и сами ще осъзнаят грешките си.Зрителя винаги е един коректив.

Иначе Брадатия козел трябваше да бъде дисквалфициран 5-6 пъти по назад в предаването(за агресия), а Пламен 2 пъти ,за дългите конспирации в тоалетните и за бележката към ревлата.

Така че, за мен ,предаването е тотално ОПОРАЧЕНО вече с тези двама незаслужени финалисти.
От жените ,и изцяло за победител,съм за Ванчето,просто защото другите две са  подмолни личности и манипулаторки.

Подписвам се с десет ръце под написаното.

# 1 099
Ахахха, Кустев приятелче на МарЧи…

Сестра ѝ пък, някаква рапърка никому неизвестна, явно е същата злоба, като нея!

# 1 100
  • Sofia
Финалът утре на живо ли ще е?

# 1 101
Изгледах почти целия епизод без звук, но съм доволна, че Ванчето я няма. На финала на дуела чух,че Андрей й благодари, то хубаво ама трябва от продукцията да я закичат с едни 50К защото им изнесе сезона. Не само с дуели ,ами доста се постара да има скандали и да дразни повечето вътре така че си е заслужила половин награда  Grinning
E и на Ралица 25 хил .че двамата идиота и на нейн гръб се поупражняваха.  То готините все някоя от двете ги  дразнеше , а те перфектни. Ваня " се постарала да прави скандали ", но зализаната  знахарка кълнеше Живкй а Ралица на арената , а миролюбивият и добре възпитан Кирил ругаеше всеки втори, и всичко това на фона на приятната креслива и ревлива Теодора. Абе Ваня скапа тоя сезон .
Колкото и да харесвам Ралица ,ако не бяха  я захапали в няколко епизода заради алкохола щяхме да забравим,че изобщо е там. Докато Ванчето наистина си заслужи половин награда с почти постоянно присъствие на арената.
За мен щом дори Жоро  се опита да им дава съвети на Рали да влезе в обора и Ванчето да хване някаква работа,явно наистина е имало защо да се дразнят "готините". Проблема на Кирил и сие е в това как изразяват нехаресването си,ако не се бяха оляли с толкова обиди нещата щяха да изглеждат коренно различно, но очевидно толкова им е капацитета. Основната причина Ваня да е харесвана навън е заради помията ,която се изля върху нея,така че сега "готините"  могат да се хапят отзад  тъй като реално те я направиха морален победител

# 1 102
Има ново разделение на лагери - Надето срещу зрителите! Joy

Развоят от дуела беше ясен за мен. Просто Ваня цял сезон не потренира малко рязане, коване, сечене. Яд ме е на нея, че имаше достатъчно време да усъвършенства фермерските си умения и позволи тази първобитна кака да отиде на финал. Можеше отдавна да хване Жоро да й обясни някои техники. Като цяло Ваня не ми беше фаворит, защото имаше издънки, но я харесвах. Щеше да е заслужено, ако отиде на финал.

Възмутена съм от битката с тежестите. Абсурдно е да натоварят жени с 85 кг тежести. За нетренирани хора като Ваня, това дори е опасно. Освен това, тя сигурно тежи не повече от 55кг, докато Мартина е най-малко 10 кг по-тежка и предимството беше ясно за кого е.

Мартина много силно ми напомни за стандартен нацепен батка - малко мозък, много самочувствие и неадекватно поведение. Grinning Тя много загуби от участието си, защото страшно се изложи. Лошото е, че децата й са големи и не е ясно това как би им се отразило. Съчувствам им, защото никое дете не е отговорно за поведението на родителите си, но може да бъде потърпевшо от него. Затова, когато станеш родител, трябва да мислиш и за децата си и какъв пример ще им дадеш, а не само за себе си.

Хареса ми как се обединиха всички. Това доказва, че когато човек е достатъчно зает, ме мисли и не върши глупости. Интересно, щом накрая успяха да заработят в синхрон и с усмивки, защо цял сезон не се постараха да го направят. Явно е напълно възможно, стига човек да има желание. Трябва малко смирение, стига с това его! Личи си, че и продукцията ги е строила малко да покажат добър финал на сезона. Освен това, на дуела "готините" бяха доста мълчаливи. Вероятно и за това са им направили забележка.

# 1 103
Добро утро на всички! Преднината на Живка засега е видима! Аз лично смятам, че може би накрая ще има разлика от около 10-15% с Пацо, което може и да реши победителя. Ако вотът от "бивши фермери" е между 1 - 7 сезон, то тогава нямам никаква представа кой ще вземе този етап от определянето на победителя, но със сигурност ще е някой от Живка или Пламен. Вотът на "фермерите" от тази година ще е близък, но според мен ще го вземе Пламен най-вероятно - все пак едва ли "готините" ще оставят Кирил и Мартина без нито един глас, което ще доведе до близка разлика между Живка и Пламен. От миналите сезони единствено знам, че Кустев е за Мартина, Дана е за Пламен, Алек е за Кирил, Красимира е за Живка - за другите нямам представа как ще гласуват, но или Живка ще спечели този етап, или Пламен. Ако е както миналата година, то тогава това не е фатално, защото реално Пацо ще вземе само 5т. повече в този етап. Важно е и от игрите, разбира се, ако например Пламен вземе всички игри, а Живка нито една - още тогава ще се реши победителят, но това ме съмнява. Много ми е интересно и вие какво мислите за разликата в % - колко ще е тя и в чия ползва, според вас?

# 1 104
“Развоят от дуела беше ясен за мен. Просто Ваня цял сезон не потренира малко рязане, коване, сечене. Яд ме е на нея, че имаше достатъчно време да усъвършенства фермерските си умения и позволи тази първобитна кака да отиде на финал. Можеше отдавна да хване Жоро да й обясни някои техники. Като цяло Ваня не ми беше фаворит, защото имаше издънки, но я харесвах. Щеше да е заслужено, ако отиде на финал.”

Е, хубава работа!
Как може да казваш за Винету, че е първобитна кака ?
Ееееее...

# 1 105
Освен това, на дуела "готините" бяха доста мълчаливи. Вероятно и за това са им направили забележка.

Този дуел се е играл преди месец сигурно.
Сценаристите ги видяхме,че цял сезон, и то толкова седмици подред позволяват такава агресия,сега изведнъж
е трудно да повярвам,че за 1 ден са се променили.
Просто знаейки вече реакцията на зрителя по социалните мрежи, са изрязали кадрите с по-грубо квичене на шимпанзетата. Агресията си е била там,но е била изрязана за нас,ТВ зрителите.Това е

# 1 106
  • гр.София
Алек сълзата ли е за Кирил?

Ванчето е в Преди обед по БТВ

# 1 107
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка Ваня защо да не подкрепи Пламен. Той не беше ли й заявявал, че не я харесва? Според мен не я е заблуждавал, както правеше Живка.

# 1 108
А какво стана със загатнатото чудо при завръщането на старите фермери?
Аз лично започнах да намалявам звука на тв,това ли ще да е Simple Smile

😄😄
Поредните празни приказки на двамата"великани", аман от евтините им трикове и кьорфишеци

# 1 109
 Самия смисъл на формата предполага минимум намеса от сценаристи. Като ги възпрат да са толкова арогантни и груби как ще се разбере какви са всъщност? Ако бяха стопирали - с наказание или с  "посъветване" държанието на Кирил, много вероятно е да го харесвам. Аз преди да започне да се изцепва спрямо Ваня по-скоро му симпатизирах.

Ами дай тогава да ги оставим тези мъже  да бият жените.За да се разбере що за стока са.Който бие повече ,е по-лош.Иначе няма как да разберем.
После нека и да ги изнасилват там в гората.За да се види какви са,иначе няма как да ги разберем.
Да им раздават и по един пистолет след средата на сезона,и който иска да трепе, да за можем да разберем какви са.Иначе как да разберем какви са всъщност ?

Ехеее, силно преувеличена реакция спрямо коментар, който е абсолютната истина или кредо на риалитата. Физическото насилие не се толерира, но думи, скандали, обиди са разрешени и до голяма степен те правят шоуто, което по същество си е класика на експеримента - непознати хора в затворено общество и разкриването на характери.
Няма как всички да са бели и добри. Но не е редно и да бъдат "изрязвани" или манипулирани кадри с вербално насилие, които биха променили хода на събитията и възприятията ни спрямо участниците.

Общи условия

Активация на акаунт