🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 617
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 050
Мдаа, грозната и агресивна буля ще е на финал. Което значи, че ще го пропусна.
Детето влезе в стаята точно навреме, за да ми покаже какво е видяло от Фермата 7. Попляска с ръчички и писка като изоглавено, след което удари копчето на контакта и ми спря телевизора. Точно в момента на агитациите Joy
Браво на детето!
Kiss

# 1 051
Свърши предаването, взех телефона и пуснах смс за Живка. След 2 минути ми стана гадно, че дадох 1лв на Иван и Андрей и пуснах смс за Българската Коледа. Сега съм напълно спокойна - подкрепила съм Живка и Българската Коледа. Simple Smile

# 1 052
Злобна и високомерна - ужасна Мартина. Много неприятен човек, съжалявам за обидите, но не се сдържах.
Нищо на никого не е подарила. Ваня беше абсолютно равностойна през целия дуел. Ако Мартина нямаше агитката зад гърба си щеше да загуби.
Нищо, нека сега се радва на зрителската любов. Хора като нея просто са лоши и никога няма да могат да се видят отстрани.
Браво, Ваня, ти си истински победител - с този дух и психика с каквото и да се захванеш ще жънеш само успехи!

# 1 053
  • Варна
Кирил ряза, кова и сече, а на тези момичета им сложиха по 85 кг тежести... Ег@ти справедливостта
Момичето беше едно.Innocent

# 1 054
  • В тъмната гора.
Да се направи анкета: Ще гласувате ли?

Да видим колко са будалите да пълят джобовете на Иван и Андрей.
Така или иначе, цял сезон си правиха гавра със зрителите, сега и парите им искат.
Надявам се да няма предаване "Фермата" другата есен.

# 1 055
Охх, не мога да се сдържа просто! Много ми е смешно! Изключително видно и смешно е как и Лорчето, и Цветчето, и Дорчето подкрепят изцяло Пламен и са поставили негова снимка със съответния номер за него в сторитата си в Инстаграм. Нали уж бяха за "майка си" Мартина ? Или просто Пацо може да е най-голяма конкуренция на Живка. Изключително смешни са ми как и те са разбрали, че Кирил и Мартина нямат шанс в зрителския вот Satisfied !

# 1 056
  • Другата България
Казах ви аз, че са дали игнор на Джоки, още снощи го писах.
Не знам какво е станало.

# 1 057
Поредно потвърждение за снощната ми теория.
Поочерниха и МарЧина с тия точки, напълно заслужено всъщност.
Но 10 минути вече наблягат на нещо, което ще донесе негативи на Джоки-то в събота.

Твоята теория беше,  че Мартина щеше да се съгласи да не реди точките и тя не се потвърди.Да,  знам че съм хейтър,  когато просто съобщавам факти;)

# 1 058
  • София

Фермата - сезон 7
    епизод 83 (16.12.2021)

директен линк

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 23:42 от Mari_Mar

# 1 059
Даваш на цар киро повече от колкото на марта? Може би, ако родата на киро е по-голяма Grinning

Киро мога да го видя подкрепен от 30-40 годишни разведени мъже с палитра от комплекси. Това обяснява и защо Любо и Иво се сдушиха с него. Докато за марта не знам кой ще гласува освен любовниците й. Тя, също като Краса, нищо не показа като качества.

# 1 060
Изгледах почти целия епизод без звук, но съм доволна, че Ванчето я няма. На финала на дуела чух,че Андрей й благодари, то хубаво ама трябва от продукцията да я закичат с едни 50К защото им изнесе сезона. Не само с дуели ,ами доста се постара да има скандали и да дразни повечето вътре така че си е заслужила половин награда  Grinning

# 1 061
  • Сандански
Няма да подканват за гласуване за Мартина или за Кирил, защото сами четат отзивите. Затова всички дружно са избрали да победи техния лагер и отговора е Пламен.

# 1 062
  • гр.София
Дяволо, нещо в анкетата май не е наред. Два пъти има въпрос 1. Липсва въпрос 2.

# 1 063
Изгледах почти целия епизод без звук, но съм доволна, че Ванчето я няма. На финала на дуела чух,че Андрей й благодари, то хубаво ама трябва от продукцията да я закичат с едни 50К защото им изнесе сезона. Не само с дуели ,ами доста се постара да има скандали и да дразни повечето вътре така че си е заслужила половин награда  Grinning
E и на Ралица 25 хил .че двамата идиота и на нейн гръб се поупражняваха.  То готините все някоя от двете ги  дразнеше , а те перфектни. Ваня " се постарала да прави скандали ", но зализаната  знахарка кълнеше Живкй а Ралица на арената , а миролюбивият и добре възпитан Кирил ругаеше всеки втори, и всичко това на фона на приятната креслива и ревлива Теодора. Абе Ваня скапа тоя сезон .

# 1 064
Ванче, Ванче.. Как Пламен бе?! 🤦🏻‍♀️😂

Общи условия

Активация на акаунт