🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 606
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 035
Ха, ха. Кирил яде чесън на вечерята. Само пред него имаше обелени силидки. Как пък не почака да се прибере у тях си ? Не искам да представя .....

Това изобщо не е битово.

GrinningGrinning първак и чер пипер на носа!

Това май е първата Ферма в която не са си завършили задачите?

# 1 036
  • Стара Загора
Ха, ха. Кирил яде чесън на вечерята. Само пред него имаше обелени силидки. Как пък не почака да се прибере у тях си ? Не искам да представя .....

Е, айде, чак пък толкова! Като му се яде, ще яде, да не яде л*й*а! Много префинени да не сме!
 Е , не така. Никой друг не яде, после спят в общо помещение  , можеше да се съобрази.
  Не се учудвам. Той на вид е мърляв, а сега ще е и миризлив.
  P.S. Камерата целенасочено се фокусира върху скилидките..

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:44 от wanconboy

# 1 037
Оф, свърши ли се тази драма вече... най-после стигнахме до заветния спойлер за финалистите и дето ми развали настроението седмици назад... Най-после мога и в тази тема да кажа, че на финал отиват мега неприятните хора и Живка, която ми е фаворит от нямане накъде... от както разбрах кои са финалистите, си рекох, че искам да видя как ще стигнат до  финала, барем вземат се пробудят, поправят, да видя едно малко нещо положително, ама къде ти... нечестно отвсякъде! Ваня трябваше да е на финал!!! И Жоро!!! Дори се чудя дали в събота да гледам тази пародия...

# 1 038

Това изобщо не е битово.
Joy Joy Joy

# 1 039
Като сте почнали със снимките ....

Скрит текст:
Ей тва е снимката на снимките!!!
😂

# 1 040
Не гледам. Нещо изпуснах ли, дето да си заслужава?

# 1 041
Не е за вярване колко злобни може да са хора, които са приели участие във формат с такава благотворителна кауза... Да беше Бай Брадър, нямаше да е толкова необичайно...
Не мога да си обясня злобните коментари на Мартина и Кирил тази вечер, а субтитрите с гласа на Ивайло "Падни, спъни се, айде пускайки се.. " направо ме втрещяват...
Тези хора не знаят ли, че всичко на този свят се връща?
И, на всичкото отгоре, очакват утре да гласуване за тях, пращайки SMS-и...?!?

# 1 042
Ако зрителския вот не се манипулира, очаквам Живка да го вземе с поне 80%, Пламен към 15-18%, Киро с 2% и Марта с 1%.

# 1 043
Даваш на цар киро повече от колкото на марта? Може би, ако родата на киро е по-голяма Grinning

# 1 044
Мдаа, грозната и агресивна буля ще е на финал. Което значи, че ще го пропусна.
Детето влезе в стаята точно навреме, за да ми покаже какво е видяло от Фермата 7. Попляска с ръчички и писка като изоглавено, след което удари копчето на контакта и ми спря телевизора. Точно в момента на агитациите Joy

# 1 045
Пламен и той е една фурнаджийска лопата, та незнам кой ще гласува за него...

# 1 046
Пламен и той е една фурнаджийска лопата, та незнам кой ще гласува за него...

Любо и Виктор Joy

# 1 047
Кирил ряза, кова и сече, а на тези момичета им сложиха по 85 кг тежести... Ег@ти справедливостта

# 1 048
Браво Ваня, ти си победител! Достойно предствяне от началото до края , светлината на сезона.Nature Sunny

Погледа на Деси, когато представяха финалистите и киро минаваше и се здрависвеше с всички, а тя просто го изгледа високомерно. Безценно беше.

# 1 049
Във Фейса има примерна анкета вече.Живка води.

Общи условия

Активация на акаунт