🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 594
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 020
Иван, Андрей, Мирон и всичките там доказаха колко са прости. Аз никога не съм имала особено високо мнение за тях, даже обратното, но все ги мислех за хора с окей интелигентност. Явно съм грешала обаче. Сещате ли се преди месец като казваха, че мненията за Ваня ще се променят като покажат повече и зрителите ще разберат причините, поради, които Кирил не я харесва? Накрая голямата причина беше, че Ваня предпочита да купи два кирливи шала, отколкото да ги плете. И че искала да се моли за здравето на приятел по различен и нейн си начин, вместо да чете от книжчица с предварително приготвени молитви. О, каква грешница!

# 1 021
Какво каза Надя, че нещо изпуснах
Много лоши неща пишем за участниците, а повечето дори не знаем нищо /не сме знаели за Шумския манастир.
И аз с фермата приключих.
Изчерпаха се джуджетата.

# 1 022
Надя е гласът зад кадър.
И бивша интимна приятелка на Андрей!

# 1 023
В другите Ферми от гола поляна, цяло село създаваха , а тези три пътеки и една камбанария не успяха да изградят.

# 1 024
Избраха финалистите и вече всички се кротнаха и почнаха да работят заедно в разбирателство. Мда.😏

# 1 025
Ох, бе, Коцьо гушнал заек Grinning какво ли му мисли...с картофи, със зеле
😂😂😂😂😂 четеш ми мислите.

# 1 026
От много клетви, Ивайло чак е пресипнал.

# 1 027
  • София
Наде, не те ли е срам, че три месеца четеш глупости по телевизора?
Обаче парите нямат мирис, нали? А честта и достойнството са непознати за шефовете ти, така че предполагам и за теб!

# 1 028
Ваня беше единственият ми фаворит и до последно се надявах, че отдавна известните финалисти няма да са точно тези. И си мислех, че ако Ванчето падне много ще се ядосвам и ще съм тъжна. Нищо такова не се случи, всъщност изпитах облекчение, че и последната ми връзка с този грозен сезон се скъса.

# 1 029
  • Стара Загора
Ха, ха. Кирил яде чесън на вечерята. Само пред него имаше обелени силидки. Как пък не почака да се прибере у тях си ? Не искам да представя .....

# 1 030
  • Велико Търново
Цял сезон дремаха и се джафкаха, сега за едно денонощие всичко ще свършат Joy

# 1 031
Лютиче, тя само чете. Надя е актриса, а думите са на сценаристите.

# 1 032
  • Mediterraneo
Ха, ха. Кирил яде чесън на вечерята. Само пред него имаше обелени силидки. Как пък не почака да се прибере у тях си ? Не искам да представя .....

Е, айде, чак пък толкова! Като му се яде, ще яде, да не яде л*й*а! Много префинени да не сме!

# 1 033
  • Разпиляна във въображението

Това изобщо не е битово.

# 1 034
  • София
Лютиче, тя само чете. Надя е актриса, а думите са на сценаристите.

Знам. Затова съм написала, че чете, а не че говори.

Общи условия

Активация на акаунт