🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 584
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 600
Днес Стефан гостуваше в "Преди обед". Много ми харесаха нещата, които каза. Много полезни житейски съвети дава, според мен. Участието му във Фермата беше хубаво като цяло и за мен си остава положителен образ. Единствено не ми хареса как понякога се пазеше от конфронтация и как в един момент се опитваше да се подмазва на мъжете. И все пак, имаше много моменти, в които защитаваше добре своята гледна точка, но повечето хора нямаха капацитет да го разберат. Просто той е интелигентен човек и си личеше, че не му е там мястото. Grinning

# 601
  • ВАРНА
Днес Стефан гостуваше в "Преди обед". Много ми харесаха нещата, които каза. Много полезни житейски съвети дава, според мен. Участието му във Фермата беше хубаво като цяло и за мен си остава положителен образ. Единствено не ми хареса как понякога се пазеше от конфронтация и как в един момент се опитваше да се подмазва на мъжете. И все пак, имаше много моменти, в които защитаваше добре своята гледна точка, но повечето хора нямаха капацитет да го разберат. Просто той е интелигентен човек и си личеше, че не му е там мястото. Grinning

И аз случайно гледах интервюто, тъжен като цяло изглеждаше Стефан. Най-вече може би защото е влязъл да сподели някои свои истини и да се опита да предаде повече толерантност и съпричастност към проблемите на околните, но с тази група вътре изобщо не му се получи ... Както той самия каза : " Опитах се да им обясня не всеки да гледа само собствения си апартамент, без да се интересува от околните, а ако всички заедно се огледат и ремонтирах входа, на всички ще им е по-хубаво. Трябва да се мисли по-глобално... " Прав е човека,но на такива като Кирил и Марта как да го обясниш, те си се делят на наши и ваши и това е ( че накрая и на техните си подливат с черпака, за да се изкарат по-праведни в изборите си ) ...

# 602
Аз пък не виждам нищо чак толкова негативно във Ваня. Като позитивни черти, бих изтъкнала това, че се застъпи за приятел (Чавдар), когато той бе нападнат от Кирил и Ивайло, което отключи омразата към нея. Ако си беше мълчала и да му даде подкрепа след свършен факт, както другите близки на Чавдар сториха, можеше престоят й във фермата да мине много по-приятно. Обаче тя показа характер, лоялност и съчувствие.

В първите седмици пък беше част от малкото по-интелигентни дискусии, които се провеждаха и ми даде впечатление на човек, който има какво качествено да каже по доста теми. За съжаление след това се започна с нападките на мургавия чичко и пикльото и каквито и да било дискусии останаха в миналото.

И разбира се, да уточня, че не я намирам за перфектна, но то перфектен участник в такива формати няма, освен тия дето спят по цели дни. Според мен при положение, че тя им запълваше почти всички епизоди последните два месеца, пак доста малко успя да се изложи. Хора като Стефан и Пламен, давам ги като пример за участници дето се радват на предимно позитивно мнение, почти не ги показваха и пак имаха определени тъпи моменти. Казвам го във връзка с това, че няма как да си ФОКУСЪТ на почти цялото предаване и да не ти излязат на показ негативни черти.

# 603
  • София
В сезона, в който почти не даваха задачите и изпълнението им и нямаше наставници, които да ги оценяват, във ФБ от предаването са пуснали анкета за гласуване: Кой е най-трудолюбивият фермер?
Намирам това за странно и нелепо.
Как да ги оценим? По какви критерии или мнения?

# 604
И аз днес гледах интервюто на Стефан. Много умни неща каза. Умен и интелигентен човек е. Съгласна съм с нещата, които каза, и аз съм споделяла същите неща, които каза Стефан, с моите близки и познати. Трябва наистина да си помагаме и да подобрим живота си, но всеки гледа към своя двор.

Искам Ваня да избере Мартина и да я елиминира. Грозни приказки каза Живка снощи за Ваня. Не ми хареса нейното изказване как иска да я елиминира. 

Хахахха Кирил как си говори с дървото. Това го умее най-добре да говори с неодушевени предмети.

Любо може да е дарител на манастира, но си остава за мен злобен и нестойностен човек. Как се изказа за Стефан на арената.

# 605
В сезона, в който почти не даваха задачите и изпълнението им и нямаше наставници, които да ги оценяват, във ФБ от предаването са пуснали анкета за гласуване: Кой е най-трудолюбивият фермер?
Намирам това за странно и нелепо.
Как да ги оценим? По какви критерии или мнения?
Анкетата е за да си дадем сметка, че Кирчо е най-работливия😁
Ама хората ще отговорят Жоро сигурно.

# 606
  • Другата България
Продължават с лъскането имиджа на Кирил.
Нищо необичайно.

Доколкото разбирам, напуснали са фермата без да успеят да направят арката, и камбаната си е на Кировото дърво.
Съвсем в реда на нещата, кога да я направят?
Те бяха заети с други дейности, също изискващи време - ядене на корем, следене един на друг, заговори, злословене, закани, обиди.....една арка, хайде сега, подробности.

# 607
В началото не симпатизирах на Ваня.  Не си падам по ментори като нея, които трябва да ти покажат посоката и да открият светлината в теб. Когато човек има нужда от помощ по-добре да посети психолог. Обаче цялостното й представяне промени тотално образа й в моите очи. Борбена, отстояваща себе си, силна психически и оправяща се сама. Изглежда крехка и слаба, но хич  не е такава. Ще се радвам, ако спечели, въпреки че Живка ми е най-големият фаворит.
Ваня се би повече от достойно на арената, не подцени и обиди никой от съперниците си. Достойно представяне, желая й успех!

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 18:50 от 17154

# 608
Заниманията на Ваня извън фермата са ми напълно безинтересни, обаче не мога да отрека, че тя може би добре се справя, съдейки по нейното поведение вътре. Гледах клипчето с доенето на кравата в нейния канал и останах смаяна - Ваня, на която се подиграваха, че не е доила и не може, напълни менчето догоре, а кравата не мръдна през цялото време. Laughing Значи и кравата поддаде на нейните практики, хахах. Освен това психиката ѝ трябва да е яко тренирана, щом издържа Кирил и Ивайло без да ги млатне с някоя ритловица. Аз съм оперирана от чувство на завист, обаче Ваня ми докара наченки на такова, защото си признавам, че такова олимпийско спокойствие като нейното в компанията на онези мега дразнители, никога не бих могла да изстискам при всякакви усилия от моя страна. А съм кротка по принцип. Така че, клиент няма да ѝ стана, но не се отнасям пренебрежително към нейното коучване Smiley............леле, коуч звучи толкова грозно на български, не знам защо използват тази чуждица....

# 609
  • София
А какво стана със загатнатото чудо при завръщането на старите фермери?
Аз лично започнах да намалявам звука на тв,това ли ще да е Simple Smile

# 610
  • Sunshine state
А какво стана със загатнатото чудо при завръщането на старите фермери?
Аз лично започнах да намалявам звука на тв,това ли ще да е Simple Smile
Кьорфишек.

# 611
  • Велико Търново
За мен чудо е присъствието на Цоньо в групата на тези, които го тормозеха през целия му престой вътре. Не знам с какво са го привлекли, ама навън всички те да са бели и добри... то си е повече от чудо даже.

# 612
  • Другата България
Според мен отпадналите ще са на линия и днес, а и утре вечер.
Да не би тогава да се случи "чудо"?

# 613
Виктор и Цветка нали му ходиха на гости на Цоньо. А и в другата агитка беше Сия. Smiley

# 614

Тази снимка си е сложил като корица във фейса. И неговият профил е отворен за коментари, и на Стефан.

Общи условия

Активация на акаунт