🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 696
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 585
Сега разбирам защо сезон 7 се казва "Пробуждане". След като са събрали всички тези гнусари и отвратят зрителите от тях, народа се пробужда и спира да гледа продукцията на опосумите. Innocent
Топ коментар. Hands Clap

# 586
  • София
Nona M.
Това е само игра. Ако спечели всички игри на финала и набере голям брой точки защо не? Значи е много по-добър от останалите. Ама не виждам как ще бие убедително Пламен в поредица от битки. А трябва да стане някакво странно разпределение на гласовете на фермерите, както и при зрителите, да речем Пламен вземе немалък процент от гласовете на Живка и Ваня. Та само така може Кирил да спечели. Но това едва ли ще стане.
За мен лично шансът да спечели Кирил е минимален, да не каже още по-силна дума. Лично за мен ще е много голяма изненада ако спечели и трябва да има егати и нареждането на числата и звездите. Прекалено много обстоятелства в негова полза.
От толкова много години гледам риалити предавания, така че ми е ясно какво ще се случи. Победителя на 95% ще е Живка/Ваня или Пламен ако по някаква причина не желаят жена да печели в трети сезон подред. Т.е. шансът на Кирил е 2% а на Мартина 3% ако са на финал и двамата.

# 587
И аз смятам, че Кирил няма да спечели.
А защо не трябва да спечели? Просто защото е лош човек!

# 588
  • Другата България
Кирил просто прекали, многократно писах тук, а после го прочетох и от Ралица казано - на него душата му е черна. Докато ИвчУ е лаладжия и умишлено провокира, аз все пак мисля, че той не е толкова ...лош и черен човек всъщност, а и вярвам на детето си, все пак аз съм го възпитавала в човешки и морални ценности.
Но Кирил - при него нещата не са за пред публика, за да провокира умишлено, за да гради образ, за да влезе в роля, за да....нещо си там. Кирил просто си е такъв, той сам си казва, а и му личи - той не се преструва, това е той наистина, и от писмото на жена му си пролича - с много демони се бори той, много чернилка има в него, остави епитетите, които използваше не само към Ваня - той и за Ралица какво ли не говореше, нямам спомен за Деса, Сия - отдавна излязоха, но Ралица и Ваня.....просто брутално беше. И Живка хранеше, нищо, че вече гледаме и слушаме едни хвалебствени слова за нея. Явно епитетите му като "слуз", заканите към жена, подскоците му и мимиките, подиграващи същата жена, и още - друго не помня, умишлено не се постарах да го направя, за него и привържениците му се асоциират с откровеност....ами не. Има далеч по-възпитани и ако щеш, дори заобиколни начини да кажеш, а и да покажеш на човек, че не е от твоята кръвна група. Дори един игнор е достатъчен, върши работа. Но не, той не спря до тук, той изобщо не спря. При мъжете имаше подобно отношение към Гошо и Чавдар, и там валяха епитети, и там кой от кой по-цветист....не можеш три месеца да излъчваш само чернилка, и да очакваш какво - зрителите да са безучастни? Че то този сеир е именно заради тях, заради негово величество зрителя, този моноспектакъл, озаглавен "Време за пробуждане". При Кирчата се получи "Време за опростачване". Затова и самия той си каза на Пламен - "аз не те разбрах". Защото Пламен беше човек, който се дистанцираше от неговите простотии и грозни сцени, Пламен директно си каза на Ваня - не те харесвам, точка. И Ваня разбра, на нея и затова ѝ е криво. Ето начин да кажеш на някого, че не го харесваш.
Разбира се, това не го пиша, за да оправдавам нещата, които Дяволо твърди, че има в мрежата - клетви към семейството му, аз не чета във ФБ, съвсем спорадично го правя, но вярвам, че има такива слова. Да, те са грозни и това не бива да се случва. Но Кирил си го търсеше, бавно, постепенно, направи така, че да стане нарицателен образ за това какъв не трябва да бъде един мъж,  не само в отношенията си към жените, а към обществото. Защото това, че си отишъл да живееш в гората, за да не си сред хора, не оправдава асоциалното ти поведение, когато все пак си се наврял съвсем доброволно в едно ограничено пространство, с още 20 човека, непознати, с които да съжителстваш заради едни 100к. Тия 100к не ги дават ей така, щото си Кирил, който живее на покрива. Трябва да си ги заслужиш, и той си заслужи.....това, което получава. Винаги получаваш това, което излъчваш, природата не търпи празно.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 16:04 от Merri_An

# 589
Тазгодишните "готини" с ръка на сърце казвам, че от думите и действията им си заслужават упреците и грозните думи, защото първи те ги изрекоха. Баланс по фермерски. Wink А и по този начин чисто първично зрителя дава оценката си, крайна, злостна и целяща с думи да шамаросва "лошите герои".
Кирил ще си вземе точките от игрите, ако гласовете на старите фермери са общи с тези от сезона ще обере поне 1/3 и вече зрителите ще го накажат. Но ще е преди Мартина, за мен цялото ѝ участие беше някак задкулисно, вторестепенно и не достатъчно да впечатли зрителя, който ще я награди с безразличие.

А злото дали ще се забрави? Да, забравя се и идва нов лош герой.
Топ противен риалити герой - ла@нян вербален агресор за мен е Кулагин. Вярно в друго шоу, но поведението му беше отвратително. И той си имаше фенове и него го бранеха, бил провокатор, бил истински Smiley

# 590
Дяволо,  аз лично си позволявам обидни епитети, защото ме изпълва гняв срещу тези агресори. И тъй като се чувствам безсилна да променя случващото се и мога само безучастно да наблюдавам, това е начинът да ги "накажа". Защото барманчето обиждаше на воля и се гордееше с това, но като прочете обиди за себе си се засегна. Или както има един лаф - не се дръж с другите, както те с теб, сърдят се. Ако видя някой да бие животно, бъди сигурен, че няма да седна да му обяснявам, че така не се прави. Направо ще му налетя. Ако Ваня се държеше като двамата насилници, щях да оправдая поведението им спрямо нея. Никой не е длъжен да търпи агресия, нормално е да се защити. Но да сипеш омраза срещу човек, който не ти е направил нищо, не те е обидил, не те е засегнал, това не го разбирам. Кажи му - не ми харесва това, дразни ме, че не се включваш в работата и т.н. Направи го с достойнство, като нормален човек. Но да го наричаш с грозни думи, да го разплачеш, да се заканваш, че ще му размажеш главата, това е недопустимо. И този човек има близки хора, семейство, които страдат с него и се чувстват безсилни, че не могат да го защитят. Няма как да съм възпитана и любезна с простака. Той не разбира подобно отношение и поведение. Добра съм с добрите хора. С останалите, както са си заслужили.
Срещу Стефан, Живка, Ралица, Пламен и Георги има ли обиди и грозни упреци? Не. А защо?

# 591
Леле! Мери , ти си направо в десятката! Ето това е ТОП КОМЕНТАР!

Каквото повикало , такова се обадило! Дяволе,постави се на мястото на майчицата и таткото на Ваня.Не знам имаш ли деца, аз имам две. И ако съм на нейно място сигурно душата ми ще се раздира от мъка, яд и лоши помисли към Киро. Каквото е надробил,да си сърба. Хич не ми е жал за него. Ако може да не мърда от гората.
   Ивайло за мен е невъзпитан. Той лесно ще си намери майстора. Като е толкова отворен и непукист що не си остави профила отключен?
  Аз във фейса не съм писала, но тук съм.Че всичко се връща на този свят. И двамата отвореняци имат деца. Не пожелавам на никой нищо лошо, но по-мъдри от мен са казали НЕ прави другиму това,което не искаш да ти правят на теб.И за съжаление нашите грехове се изкупуват от децата ни.

# 592
Много ясно, че ще има обиди и хейт, защото това си е заслужил въпросният. Три месеца от устата му излизаха какви ли не гнусотии, а зрителите какво да направят? Да обърнат другата буза? Айде няма нужда. Заставам зад всяка дума, написана по повод кирил и въобще няма шанс да ми стане съвестно.

# 593
Ивайло наричаше Живка Медуза Горгона, пък като си затръгва - Живе, ти си готина. Ай ти да видиш! Обаче Кирчото нивгаш няма да каже за друг, освен Марта и Любо, добра дума. И с това врещене на името на детето му от агитката; барабар с неговия монолог....сякаш само той има дете. Другите там са все на улицата намерени.

# 594
  • sofia
Вчерашният епизод не можах да го догледам дори и с изключен звук... само първата битка издържах и ги разкарах.
Освен агитката и Стефан ме подразни колко е зашмоцан.

# 595
  • Разпиляна във въображението
Кирил можеше да е "чао" при наредени точки от Стефан.

# 596
Аз пък не смятам, че всички играчи този сезон са слаби. Живка, например, изигра играта блестящо. Не си спомням по-добре подготвен тактически играч в предните сезони. Тя е човекът, който трябва да спечели, и аз не видях нещо кой знае колко лошо или лицемерно в поведението й. Жоро също имаше добра игра, но лош късмет. Стефан също беше силен играч по един много нетрадиционен начин. За мен от продукцията знаят много добре какво правят и дирижат нещата, което е нормално.

# 597
Стефчо си каза, че му пука на пуловера за финала. Той самият не е очаквал да стигне до тук. На кастинга му казали, че няма да се справи на дуелите, ама въпреки всичко са го одобрили. Много смешно ми стана, на глас се засмях, когато Стефан си спомни за кастинга: "те ми казаха да се подготвя физически". И Кирил ще ми реве като маймуна, че победил Стефан. Отворкото Ивайло също отпадна от него. А човекът за пръв път в живота си вижда брадва и ритловица. Големите мъжкари, победени от неориентирания Стефан. Че той ако беше решил да се поразмърда и да вкара малко живец, щеше да ги отвее. Joy

# 598
Ванчето е споделила промото за тази вечер с обещание, че ще е много интересно + Hands Muscle Срещу която и да играе, нека да го направи по същия начин като в другите дуели. Тя ще си остане може би най-красиво състезаващата се жена във всички сезони на Фермата. Те и джуджетата сигурно не могат да ѝ се наситят, когато е на арената, че въртят, сучат и все до нея опират.Laughing
Във въпросното промо Ванчето и чувство за хумор проявява. Не можах един недостатък да ѝ намеря на мис Светлина, а не е като да не съм се старала. Smiley

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 17:23 от Mesmunda

# 599
Освен едната борбеност друго положително във Ваня аз не виждам. По едно време бях на път да я харесам точно заради тази борбеност и изключвайки глупостите, които се летят от устата й. Обаче колкото и да опитвам просто не мога да я харесам. Стискам палци вече да си ходи и все ми я тая коя от останалите две жени ще я отстрани

Общи условия

Активация на акаунт