🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 748
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
ЕФтин продуцентски трик, ама аз поне толкова сезони техни съм гледала, не само на "Фермата", толкова други риалити, при които е имало СМС гласуване, че тези похвати са ми кристъл клиър. Съвсем съзнателно, знаейки още от преди нас, че Киро е на финал /вас тук в темата, аз знаех отдавна, а и повечето от вас/, продуцентИтИ започнаха напълно съзнателно да му "лъскат образа", съвсем целенасочено. Това ме "открехна" и бивш участник Heart - предаването не може да си позволи да има абсолютен лузър финалист, и човек, събрал толкова много негативни емоции от публиката, какъвто е Кирил. Затова "лъскането на образа Кирчов" започна от известно време - сами го виждаме. Виждаме, че и с друг не се прави - напротив - Пацо е харесван навън, и заради това се вкара елемента с Коцето, за да се поочерни малко неговия образ, бележкагейт не донесе очаквания ефект, тъй като се оказа, че Дора е много по-нехаресвана от него, и с право. От жените които и да са на финал, при тях няма нещо кой знае колко значително, за да се налага продуцентска намеса, Ваня ако е финалист, ще обере зрителския вот от съжаление, Живка ще я конкурира, Марта ще е последна /за вот говоря, не за битки/. Марта и Живка ако са - Живка е абсолютен фаворит. Затова очаквам /дано не съм права/ нещо в 93та минута за нея, точно както стана с Боби миналия сезон.
И идва финала, и се започва гласуването, и двамата ще започнат :" Силите са изравнени, трима са с много близки резултати и проценти, гласувайте, ако искате вашия победител да спечели....ето, един се откъсва - /казва се мъж или жена/, гласувайте, за да го догони вашия любимец, вече процентите са почти близки, гласувайте.....изравняват се..." и така до момента, до който не обявят победителя. Ако има явен аутсайдер, какъвто е Кирил в момента, то още от самото начало ще е ясно, че няма шанс, отново говоря за вот само, зрителски, а и фермерски от минали сезони.
Та предвид това, че написах сценария за финала Joy, аз залагам на победител Пламен или Живка /ако е там/. Респективно Ваня.
Напълно се съгласих написаното от Мери.
Наистина е продуценски трик за събиране на СМС.
Проумях го сега.

# 571
"Където е текло пак ще тече".
Киро Пикльото, майстор на покриви
Animal Tropical FishAnimal Tropical FishAnimal Tropical Fish (щастливи гупи) Joy
С щедрата подкрепа на Теодора.

# 572
  • Разпиляна във въображението
Аз се надявах на повече предизвикателства за смяна на местата за живеене, а то едно нищо Simple Smile

# 573
Нормално е да има и фенове на Кирил. Нали не мислите, че той е единствен със своята простотия и злоба в страната? Та то в едно предаване се намериха с барманчето и си паснаха по простотия, та в страната ли. Мога да добавя и Мартина към тях. Прави интрижки, подхвърля реплики насаме, като са всички мълчи като щука, иначе зад гърба на човека си проявява злобата. Тя и звездата щеше да си подари, не й трябвала, пък сега даде задна. И уж не се интересува кой как ще реди точките, тя е над нещата, а като я попита Ванчето ребром има ли претенции за точките, добре, че беше Пикльото да й даде жокер как да отговори. Пълен въздух под налягане, хвърля думи в пространството, ама не й стиска толкова.

# 574

Гледам повторението.Любо казва ,, Кирил вчера беше достатъчно щедър към Стефан! ,,Е,изглежда гледаме различни предавания с него.Виктор нелепо напира с гайдата по време на битката Групата хиени неистово крещи името на дъщеричката на Кирил.(Горкото дете) Представят Стефан,те крещят Кирил! И Андрей толкова викане и крякане! Продра се ! Огромно, огромно падение този сезон.Няма ли психолози, съветници.....Събраха най голямата измет от цялата страна,за да си направят сезона! Наречен ,,Пробуждане,,. Боже,боже.....

# 575
Силна е Мартина, но не е особено съобразителна. Сещам се в битка за имунитет, Живка заби направо на стълба дъската с един пирон, скокна и си взе триона. Марта клекна и първо два пирона ковна, та после на стълба нещо се омота, а Живка вече режеше...Само физиката ще ѝ помога. Не е непреодолима, но Ваня няма стимул вече да се бори.

Детето на Киро да е живо и здраво. Малка душица е тя, няма да помни на тати грозните изцепки по телевизията. И лошата слава е ден до пладне. След година-две друг Киро ще има...тъпо беше това с Ралица, че дъщерите ѝ са тийнейджърки и могат да бъдат подложени на шеги (и не само Worried) от приятели и съученици.

# 576
"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" Disappointed Relieved
Хензел и Гретел

Joy
По Киро.
Ей затова чета без да гледам,тук е по-забавно! Laughing

# 577
Ваня има повече шансове срещу Мартина, така мисля. Живка е много по-умна и съобразителна.

Едвам изтърпях глупостите на Кирил, ако се беше държал цял сезон така, нали е артист, можеше да си изиграе ролята добре и да спечели сърцата на зрителите. Но след като станахме свидетели каква жалка душица е, колкото и да се пъне да се покаже в добра светлина, пак ще обира само негативи.

Поздравления за Стефан, много силна битка направи.

# 578
Сега разбирам защо сезон 7 се казва "Пробуждане". След като са събрали всички тези гнусари и отвратят зрителите от тях, народа се пробужда и спира да гледа продукцията на опосумите. Innocent

# 579
Най ме е яд на Цоньо че беше в оная агитка. След просташкото държане на Цветка и трупата към него...
Много ми е драго, че тоя тулуп Виктор се е ориентирал към стюардесата и е отървал от присъствието си може би някоя читава жена. Дерзай!
Тоя тулуп беше един от малкото почти нормални вътре и е малко не на място подобен епитет. Странно как се възмущавате от обидите на Кирил,пък обиждате добродушни хора,които са се държали  на положение и не са залитали в кофти крайности
Съжалявам за израза. Но за мен е правилен за човек, който влезна сгоден във Фермата, а вътре се натискаше по кьошетата с местната фуста. Извинявам се, ако съм ви обидила морала. Гайдата и "Облаче ле бяло" не те правят моралния стожер на предаването
Сгоден  във връзка от 1 месец ,хайде стига Grinning не казвам,че е морален стожер, но и може би защото ми е жал за него с това залитане  по фустата ,та си мисля че не заслужава чак такива епитети

# 580
"Където е текло пак ще тече".
Киро Пикльото, майстор на покриви
Animal Tropical FishAnimal Tropical FishAnimal Tropical Fish (щастливи гупи) Joy
С щедрата подкрепа на Теодора.

Добро! Мнооого добро!
Hands Clap

# 581
  • София
Не съм съгласен, че Ваня няма стимул. Че е смазана емоционално е факт, не случайно наскоро пуснах едно нейно стори, дали 'Живка е предател.' Тя в момента се чувства абсолютно сама вътре. Но би трябвало да осъзнава, че ако се класира на финал има огромен шанс да спечели и както се казва, да натрие носовете на тези, които не я харесват. Какъв по-голям стимул от това? По-скоро усеща, че Мартина и Живка са прекалено комплексни за нея. Но за мен има много по-голям шанс срещу Живка. Тя и самата Живка смята така, а знаем, че тя не лъже, когато говори подобни неща пред зрителите. Ако избере Мартина, това ще е голяма грешка на Ваня. Аз Живка я видях съвсем преодолима на Арената. Красимира и беше равностойна в много от елементите, но просто горкичката няма грам двигателна култура.

Относно хейта, който се лее на талази към групата на готините тук и най-вече във фейса. Ами не е добре. Ще го кажа простичко: Ако групата на готините издевателства над определен участник (и по-конкретно визирам Киро и Иво спрямо Ваня), то това дава ли право на хиляди хора да правят същото с тях във форуми и социални мрежи? Т.е. тук се получава малко като, щом едните стрелят и ние ще стреляме. Щом едните кълнат и ние ще кълнем. Щом едните крадат и ние ще крадем и т.н. Къде е разликата? А аз прочетох много гнусни неща и клетви срещу семействата на Кирил и Ивайло. И не само към тях. Имаше много грозни упреци към Теодора, Цвети и Мартина. Жалка работа. Това говори колко зле сме като общество и колко много гняв и омраза сме събрали в себе си. Колко много негативизъм.
Аз дето съм много активен социално и то от много години, никога и никъде не съм си позволявам да сипя хейт към непознати за мен хора. Да, писал съм, това не ми харесва, онова не ми харесва. Защо направи това или каза онова. Но културно и съдържателно. Критиката ми винаги е била градивна и възпитана. Но това да тръгна да псувам и кълна?! И то жени и деца??? Позволявал съм си по-груби обиди към самата продукция, като такава, но без да цитирам имена. И съм писал, дъно сте и подобни. В изблик на емоция. Ама това е друго. Под продукция се има предвид общо понятие.
Хора, защо така по дяволите?! Просто не разбирам, уф... тц тц тц Sad

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 15:32 от Diavolo

# 582
А то пък колко хейт се изля по Ваня, хайде тук не, но във фейса какви неща прочетох...

Дяволе, и мой фаворит беше Кирил в началото, но толкова ме разочарова това което той разкри от себе си, че и на инат не мога да браня подобен човек.
Нормално ли е да се заиграваш с публиката с "Не, тате! Още не сме приключили, тате! Обещах ти нещо, тате!"- уж самонадъхвайки се, а преди седмица да си гледал злобно една 30-годишна нечия дъщеря и да мечтаеш как ще ѝ разбиеш главата, пак тъй мрънкайки под нос?

# 583
  • София
Ами не е нормално, факт.
Много съм разочарован от него, много.
Не си мисли, че съм за него. Просто търся и другата гледна точка. Аз писах още преди 10 дена някъде. Нямам проблеми, който и да победи от останалите 6 човека в играта. Поне аз. Иначе не съм сляп и виждам, че над 90% от хората ще имат огромен проблем ако спечели Кирил или Мартина, особено Кирил. Но ако например спечели Живка, това значи ли че ще се забрави всичко лошо и ще плеснем радостно с ръце и тропнем ний хорце? Защото нали ако победи доброто на финала няма проблеми... Не съм съгласен с подобно мислене.
За мен сезонът, който и да спечели е слаб. Факт. И трябва да има генерални промени.

# 584
Ами не е нормално, факт.
Много съм разочарован от него, много.
Не си мисли, че съм за него. Просто търся и другата гледна точка. Аз писах още преди 10 дена някъде. Нямам проблеми, който и да победи от останалите 6 човека в играта. Поне аз. Иначе не съм сляп и виждам, че над 90% от хората ще имат огромен проблем ако спечели Кирил или Мартина, особено Кирил. Но ако например спечели Живка, това значи ли че ще се забрави всичко лошо и ще плеснем радостно с ръце и тропнем ний хорце? Защото нали ако победи доброто на финала няма проблеми... Не съм съгласен с подобно мислене.
За мен сезонът, който и да спечели е слаб. Факт. И трябва да има генерални промени.

Ами не е точно така, защото ако Кирил спечели, това е един вид толериране на подобно поведение.
Което не е ОК!

Общи условия

Активация на акаунт