🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 693
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 525
И какво викаш Ивайло?
Имал си успешна работа в Лондон,срещал си известни хора?
Когато дойде кризата с вируса... седнали сте на една маса собствениците милионери и ти си им казал, че е най-добре да си затворят заведенията!
И те са казали....ами да,ето щом Ивайло е на това мнение....затваряме!
И след това ти си се прибрал в България.
А бе шаран!
А бе ръб непоръбен!
Господин Никой си бил и такъв ще си останеш каквото и да правиш и говориш!
Не си смешен,не си интересен, жал ми е за теб!
Жал ми е и за хората около теб(които и да са)!
Специален поздрав за теб с песента „ Джалма” !
Радвай се на мимолетната слава, събирай се с другия циник Кирил и покорявайте мисловни висоти!
Храните се с провокации и реакциите от тях, храните се с цинизъм, душичката ви се напълва с топлина,когато обидите някого!
Нямам думи! Как да не му стане жал на хора като вас и най-вече за вашите деца!
Хората,които са били, но вече не са около вас трябва да ликуват всеки ден!
Само като си помисля как двамцата с него седите на една маса, псувате всички и всичко,как се потупвате приятелски по рамената,хилейки се и ми става смешно донякъде и едно топло, че нямам хора като вас около мен и никога няма да имам!
Никога ,ама никога няма да проумеете думи като толерантност, смирение и уважение!
Пак казвам, не сте виновни вие,а хората ,които са ви вкарали в това предаване с гръмкото мото за пробуждане.
Бог да пази България от такива като вас!

# 526
  • София
Като гледам какво се очертава идните епизоди, аз ще гледам чак финала. Щом срещу Стефан изпростя толкова тумбата едноклетъчни, не ми се мисли срещу Ваня какво ще е, еле пък ако дуела е срещу Мартина. Ще ви чета 🙂

# 527
  • Варна
О, миг, поспри! Ти тъй си хубав!

Кириле смотан и прост!
Абсолютна трагедия си, точно като "Фауст".
Снощи не гледах ... сега ми попадна. Не знам дали сте го коментирали.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 10:07 от Flash*

# 528
Като гледам какво се очертава идните епизоди, аз ще гледам чак финала. Щом срещу Стефан изпростя толкова тумбата едноклетъчни, не ми се мисли срещу Ваня какво ще е, еле пък ако дуела е срещу Мартина. Ще ви чета 🙂
И аз така!
Метлата ли е минала в темата, нещо не ми се на връзват последните мнения.

# 529
  • Разпиляна във въображението
То няма значение. Щеше да има, ако някой го беше засякъл в предаването.

# 530
И аз съм пас за оставащите епизоди... Австралопитеците имаха някакво минимално уважение към Стефан и пак се държаха като пълни селяндури, а Ванчето всички я мразят, не искам да знам какво врещяне и каква излагация ще излъчат на предстоящия дуел. Не мисля да си го причинявам просто...

# 531
Да си призная за първи път ми се случва толкова да се ядосам на нещо, което се случва в предаване.
 Хем знаех изхода.
Мислех, че Стефан няма големи шансове. После се пробуди надеждата, че все пак спойлерите са грешни. Много жалко, много. Не толкова за Стефан, той опроверга всички и спечели в очите на хората, а защото се наля вода в мелницата на Кирил и групата около него /бяха като глутница/. 
Оставам с надежда, че няма да се допусне /от който зависи/ Кирил или Мартина да спечелят.
Не мога да повярвам, че с всеки ден атмосферата във Фермата става все по зле. Това никога не се е случвала според мен.

# 532
Най ме е яд на Цоньо че беше в оная агитка. След просташкото държане на Цветка и трупата към него...
Много ми е драго, че тоя тулуп Виктор се е ориентирал към стюардесата и е отървал от присъствието си може би някоя читава жена. Дерзай!
Тоя тулуп беше един от малкото почти нормални вътре и е малко не на място подобен епитет. Странно как се възмущавате от обидите на Кирил,пък обиждате добродушни хора,които са се държали  на положение и не са залитали в кофти крайности

# 533
  • София
Всеки човек има положителни и отрицателни качества. Претегляйки + и - , моят човек е Стефан.

# 534
  • София
Ана Мария
не е така. Киро извади малшанс с клин, в който заби ринга и не можа да го извади. Това се случва доста често в тази игра, понякога си сцепил талпата, но не можеш да извадиш ринга. Там загуби ценно време да доцепва и Стефан получи този шанс от който не се възползва.
При падането с менците, Стефан си изплиска почти цялата вода, не знам дали и 3 л. бяха останали, естествено, че ще се върне и не, нямаше да му стигнат за победата. А и това са решения, които се взимат на мига, то като се обърне каруцата пътища много...

Мери,
за първия дуел с Жоро говоря, както правилно е отбелязала Хексе. Кико обърна Жорката от 1-2 игри до 3-2 игри и срещу Стефан от 0-2 до 3-2.

Ивайло в това кратко 4 минутно включване обяснява колко умно е дал звездата си на Мартина, защото едва ли не като шахматист наредил дъската и знаел, че ще и е от полза повече отколкото на Кирил...

--> Иво отговаря на въпроси докато тренира по 'пътека за бягане <--

Уф, като го гледах и веднага ми се визуализира Тузаря от продължението на Скесът и Градът, брррр, не е истина какво направиха онез хора, тц тц 😮😄 макар че онова беше друго, Велоергометър...

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 12:21 от Diavolo

# 535
Ивайло въобще няма да го гледам, където и да ходи да се излага.
Аз приключих с Фермата.За мен е чиста загуба на нерви и време.
Иван и Андрей, много се изложихте.

# 536
То пък голям келепир да ти подарят звезди. Поредната простотия с тези звезди, точно като сезона им. Ваня с четири дуела, а Марта с подарени звездички и болки в китката додрапа финалето. Wink

# 537
Мартина нали нямаше нужда от звезди? От каква полза да и е. Пък сега Ивайло знаел, че има нужда. За пореден път много точно включване на Ваня. Мартина направо си глътна граматиката и се чудеше как да се измъкне.
За съжаление, обаче смятам, че е права и ако дуелът е между двете както и да са наредени игрите Ваня няма шанс. Евентуално да вземе точка на някоя игра, на която се изисква мислене и концентрация.

# 538
  • София
Най ме е яд на Цоньо че беше в оная агитка. След просташкото държане на Цветка и трупата към него...
Много ми е драго, че тоя тулуп Виктор се е ориентирал към стюардесата и е отървал от присъствието си може би някоя читава жена. Дерзай!
Тоя тулуп беше един от малкото почти нормални вътре и е малко не на място подобен епитет. Странно как се възмущавате от обидите на Кирил,пък обиждате добродушни хора,които са се държали  на положение и не са залитали в кофти крайности
Съжалявам за израза. Но за мен е правилен за човек, който влезна сгоден във Фермата, а вътре се натискаше по кьошетата с местната фуста. Извинявам се, ако съм ви обидила морала. Гайдата и "Облаче ле бяло" не те правят моралния стожер на предаването

# 539
Някой по-умен от мен, моля да каже, Кирил сгреши ли ,че О миг поспри.....е от Ромео и Жулиета!
   Надявам се програмни директор, или както се казва , на БТВ и екипът му да следят по някакъв начин отзвука от предаването.Не само да мерят смс-и  в пари.

Общи условия

Активация на акаунт