🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 691
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Покрай Фермата вече се дразня на "Облаче ле бяло".

# 541
Някой по-умен от мен, моля да каже, Кирил сгреши ли ,че О миг поспри.....е от Ромео и Жулиета!
   Надявам се програмни директор, или както се казва , на БТВ и екипът му да следят по някакъв начин отзвука от предаването.Не само да мерят смс-и  в пари.
Разбира се, че е сгрешил! Нищо общо няма нито с Ромео и Жулиета, нито с Шекспир.
Гласът зад кадър не го ли коментира? Спрях отдавна да гледам, още с простотиите на Ивайло и Кирил, затова питам. Чета ви и явно добре съм направила Simple Smile

# 542
От Фауст на Гьоте е.

# 543
  • София
Някой по-умен от мен, моля да каже, Кирил сгреши ли ,че О миг поспри.....е от Ромео и Жулиета!
   Надявам се програмни директор, или както се казва , на БТВ и екипът му да следят по някакъв начин отзвука от предаването.Не само да мерят смс-и  в пари.

Аз знам, че са от Фауст на Гьоте. Учила съм в немска гимназия и имахме предмет немска литература.
Изненадах се от отговора на Кирил.

# 544
  • Варна

Изненадах се от отговора на Кирил.
[/quote]

Що се изненада? 😂😂

# 545
  • Варна
В интерес на истината, в писмото прочетоха " Постой о сладък миг, не си отивай!" .
Но дори и така преразказана, фразата е препратка към Гьоте.
Просто добре кореспондира с думите на Ваня за празните думи, хвърляни в пространството от Кирил и Мартина.
Съвсем в началото на сезона, пак Ваня направи анализ на Киро който ми направи впечатление и се оказа много точен.
Каза, че той търси и посочва грешките и лошото, но никога не предлага решение.

# 546
Стефан го надцени Кирил.😂😂😂 Аз не се сетих точно от коя творба е цитата, но бях сигурна, че не е Ромео и Жулиета. Гласа зад кадър естествено си замълча. Нали лъска образа на Киро.🤣

# 547
Аз, признавам си, не зная от кое произведение е този израз, но пък и нямам претенции да съм върха на българската аристокрация и интелигенция Joy Абе важното е, че главатаря на Фермата може да цепи дрЪва и да кове! Какво са там някаква история, някакви си произведния, някакви подробности!

# 548
  • при късмета
Ако трябва да съм честна, Ваня вчера не ми направи добро впечатление. Ето, показани ѝ е грешката, че скътава от работа и то решението е ясно. Обаче тя пак отива да спи. Ми не, това не е решението, задълбочаване на проблема е. Пазари се да определя  точките, това също не ми направи добро впечатление. По-голяма тежест щеше да има да го каже, когато Мартина не се откаже, а не да си направи сметка кого ще избере.
При всички положения предпочитам Ваня да остане пред Мартина, но това не означава, че ще я захаресвам. Страшно ще се изкефя да махне Мартина, ама надали

# 549
Благодаря! Завършила съм преди доста години, Кирил е по-малък от мен, учил е в НАТФИЗ. Викам си, сигурно аз не съм права. И никой не го изкоментира в предаването, нито Андрей/не че очаквам от него това /  , нито гласът зад кадър, който е добавен в последствие.  
    И видях по-нагоре мнение, което ме накара да се позамисля.Ами това му е нивото на Кирето - интелектуалеца!
   И не е нужно да си аристокрация , една проста справка в гуглето показва.Въпросът е точно за празните ,кухи думи на Кирил и нелепото му самочувствие.А е пълен въздуха и комплексар.

# 550
Ако трябва да съм честна, Ваня вчера не ми направи добро впечатление. Ето, показани ѝ е грешката, че скътава от работа и то решението е ясно. Обаче тя пак отива да спи. Ми не, това не е решението, задълбочаване на проблема е. Пазари се да определя  точките, това също не ми направи добро впечатление. По-голяма тежест щеше да има да го каже, когато Мартина не се откаже, а не да си направи сметка кого ще избере.
При всички положения предпочитам Ваня да остане пред Мартина, но това не означава, че ще я захаресвам. Страшно ще се изкефя да махне Мартина, ама надали

А на теб като те направят на маймуна ще ги послушаш ли после и ще изпълниш всички техни изисквания?
За съжаление при Ваня е Параграф 22 ситуацията и няма верен ход. Колкото повече се опитваш да се харесаш на някого, това толкова повече не успяваш. Мисля, че този сезон целият си беше сезонът на скАтавките. Така че не мисля, че това трябва да е критерият за успешно представяне. Аз нямам фаворит, но имам хора, които не искам да печелят.

А вчера гласът зад кадър достигна нови дълбини с опитите си да представи кир_о в добра светлина. Направо ми се догади като слушах.

# 551
Толкова е учил Пикльото (леле колко му отива), че прави покриви. Нищо, че неговият тече, явно и в това не го бива. Единствено може да стреля по невинни животни и там да си изкарва злобата от скапания му живот. Казано е - толкова си злобен, колкото си нещастен. Като гледам, Пикльото е много нещастен. И да спечели тези пари, пак ще си остане един неудачник, неудовлетворен от живота.
Гледам я Цветка на снимката с другите две "грации", та очите й са само една цепка. Явно има някакъв здравословен проблем или просто първо качва килограми в лице. А Лорчето е заприличала на лелка. Гледах я, гледах я и никаква красота не виждам в нея, даже чар. А с това клинче, някой гинеколог може да й прегледа ..... и без да го сваля. И като се сетя, че в началото гласувах за нея, че е най-красива в предаването. УжасТ, отивам да се срамувам.
Ваня може и да допуска грешки, но е човечна. А и с тези зверове вътре, които жива биха я изяли, каквото и да направи, пак ще я критикуват. Та поне да им лази по нервите.

# 552
  • при късмета
Скрит текст:
Ако трябва да съм честна, Ваня вчера не ми направи добро впечатление. Ето, показани ѝ е грешката, че скътава от работа и то решението е ясно. Обаче тя пак отива да спи. Ми не, това не е решението, задълбочаване на проблема е. Пазари се да определя  точките, това също не ми направи добро впечатление. По-голяма тежест щеше да има да го каже, когато Мартина не се откаже, а не да си направи сметка кого ще избере.

А на теб като те направят на маймуна ще ги послушаш ли после и ще изпълниш всички техни изисквания?
За съжаление при Ваня е Параграф 22 ситуацията и няма верен ход. Колкото повече се опитваш да се харесаш на някого, това толкова повече не успяваш. Мисля, че този сезон целият си беше сезонът на скАтавките. Така че не мисля, че това трябва да е критерият за успешно представяне. Аз нямам фаворит, но имам хора, които не искам да печелят.

А вчера гласът зад кадър достигна нови дълбини с опитите си да представи кир_о в добра светлина. Направо ми се догади като слушах.
Аз, като начало изобщо не бих допуснала, твар с нито една мозъчна гънка да ме прави на маймуна, че после да мисля. Просто няма да го допусна и ще го поставя на мястото му още от начало. Ваня е в тази ситуация, защото не се справи от начало. Ралица се справи например. И на двамата лумпени с опитите да я провокират. Деси не се даде на цигането. Ваня просто не успя.
С това не казвам, че трябва да им изпълнява исканията, а нещо съвсем друго. На кой какви трябва да са му критериите е работа на самия него, все пак

# 553
  • София
Аз по-обстойна прогноза ще направя след утрешния епизод, когато се разбере кои ще са и двете жени финалистки.
За момента имаме само Пламен и Киро.
Сега ще бъда по-кратък. Значи има няколко варианта. Ако Живка и Ваня са на финал, то и двете ще са на минус, защото ще си изядат взаимно много от гласовете на фермерите и зрителите. Т.е. шанс за Пламен/Киро да се възползват.
Ако Живка/Ваня и Мартина са на финал, то Живка/Ваня ще получат голямо предимство спрямо останалите трима. Защо? Защото всички от лагера на Живка ще гласуват за нея или Ваня, просто няма да има гласове за друг член на този лагер. По същия начин ще се получи и със зрителите. Докато Пламен/Киро/Мартина ще се изпотрепат буквално. Техния лагер ще е разкъсан буквално и много гласове ще отидат напразно. Много важни ще са и финалните игри. Там при наличието на Пламен и Киро, жените изглежда нямат шанс, ама всъщност хайде да не се заричаме, защото видяхме Хепи Ванче какво направи миналия сезон. А и когато има жени и мъже в една игра, така ги правят игрите, че на мъжете да им е по-трудно.
Общо взето гравитирам за 70% вероятност победителя в сезона да е Живка/Ваня.
Ако има изненада за победител, то тя ще е Пламен. Не, това не е изненада само по себе си, но просто Живка/Ваня (особено Живка) са много големи фаворити на зрителите, а и не вярвам втора поредна година да се появи някакъв компромат. Шансът на Пламен (най-вече) и Киро е финалистки да са Живка и Ваня, т.е. Мартина да отпадне.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 15:01 от Diavolo

# 554
Дуелът ще се гледа без звук, защото лузърите ще изпаднат в злобен делириум, хвърляйки плюнки по Ваня. Въпреки, че не харесвам Ваня, ще ми е трудно да съм срещу нея поради ощастливяването, което отпадането ѝ ще донесе на групата гайди в публиката. Точно, като гайдите те са надути, като паун отвън и кухи, като кратунки отвътре. Да им се ненагледаш, в нашия случай - ненаслушаш.

Особено съжаление изпитвам към попрезрялата, но преживяваща втора младост Тедка, наредена до засуканите, но иначе с не особен капацитет девойки Цвета и Лора. И тя, като тях няма никой на втория етаж, но пък се смята за невероятна прекрасница.
Само да не плаче, ние ще ѝ простим това, че не може да се държи, като родителка, гонеща 40така, както подобава само на вмирисаните на манджа, затъпели женици от бгмамма.

Копирах си поста от споклерите, смятам че за тук е по-подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт