🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 692
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 615
Нали Цоньо стои от страната на този, който иска да падне. На дуела Ваня-Сия беше с тази цел “за Сия”.

# 616
Това са хората на сезона за мен. Много точни думи на Георги!

# 617
В сезона, в който почти не даваха задачите и изпълнението им и нямаше наставници, които да ги оценяват, във ФБ от предаването са пуснали анкета за гласуване: Кой е най-трудолюбивият фермер?
Намирам това за странно и нелепо.
Как да ги оценим? По какви критерии или мнения?
Анкетата е за да си дадем сметка, че Кирчо е най-работливия😁
Ама хората ще отговорят Жоро сигурно.

Жоро го няма като опция, а само тези, които са останали в момента. Тъпо.

# 618
  • София
В сезона, в който почти не даваха задачите и изпълнението им и нямаше наставници, които да ги оценяват, във ФБ от предаването са пуснали анкета за гласуване: Кой е най-трудолюбивият фермер?

Т.е. анкетата е създадена специално за Киро.
Бляк!

# 619

Т.е. анкетата е създадена специално за Киро.
Бляк!
Според мен тази анкета си е напълно умишлено направена - да се проверят за пореден път нагласите на зрителите. Няма абсолютно никаква логика да са опция само останалите досега, а уж да гласуваме за "Най-работливия фермер през сезона" . Чисто и просто се проверяват нагласите, тъй като повечето ще гласуват за своя фаворит.

# 620
  • София
Стефан си е направил публична страница, отделно от личната. И там може да се коментира всичко свързано с Фермата.

# 621
  • при късмета
Анкетата мисля, че не е нова. Няколко седмици поред, придоваваха за гласуване, и някакви бири за награда бяха обявили за участвалите. Не съм я отваряла обаче, не знам какъв е първоначалния вид и може всяка седмица да са премахвали името та отпадналия. Но и тока да е, ако искат да съберат мнения за целия сезон, трябва всички имена да си стоят

# 622
То бива бива позьорщина от Кирил, ама това с фразите към детето му беше върха на сладоледа, летял бил... после пак монолози пред горкото дърво (че ако наистина попиват енергията...малииииии).

Дребен, злобен човечец е този Киро и от него лъха на самовлюбеност и тъпа, изкуствена бунтарщина. И с каква наглост ще говори, че вече нямало нужда от дрязги, злобни подмятания и закани...абе льольо, ти бълваше лошотия и първосигналност през 1/3 от времето прекарано там.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 21:39 от ~Hello~

# 623
Анкетата мисля, че не е нова. Няколко седмици поред, придоваваха за гласуване, и някакви бири за награда бяха обявили за участвалите. Не съм я отваряла обаче, не знам какъв е първоначалния вид и може всяка седмица да са премахвали името та отпадналия. Но и тока да е, ако искат да съберат мнения за целия сезон, трябва всички имена да си стоят

Така е, но тогава призоваваха зрителите да изберат най-работливия фермер през съответната седмица и е нормално отпадналите да ги няма. Ако сега е формулирано “Най-работлив фермер през сезона” и са само петимата останали е доста тенденциозно.

Хайде Ванче!

# 624
  • Другата България
Ванчето сгреши, ама.....
А самочувствието на Живка наистина кърти мивки.
Ииииии .......на Мартина ѝ е трудно да осмисли какво ѝ говори Андрюша.
Опс, сгреших за МарЧина.
Дребна душица и тя.

# 625
Ваня е смело момиче. И да отпадне, това как изобличи на МарЧина-достойната голямото достойнство и приказки беше велико. И плямпането с хлъзгави извинения започна... сееега!

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 21:14 от Mysterious_Former

# 626
  • Другата България
Поредно потвърждение за снощната ми теория.
Поочерниха и МарЧина с тия точки, напълно заслужено всъщност.
Но 10 минути вече наблягат на нещо, което ще донесе негативи на Джоки-то в събота.

# 627
  • София
Груба грешка на Ваня!

Феновете на Живка как ще коментират факта, че Живка е на финал с един келяв дуел срещу една от най-слабите жени за всички времена, Красимира?

Мартина тук леко се изложи. Ако беше приела 4 от 7 игри, предложението на Андрей щеше да спечели доста червени точки. Да даде правото на Ваня да реди точките щеше да е глупаво вече. Но пък ако го беше направила, ехеее...
За това първо се мисли, а после се говори, защото всичко остава записано и казана дума хвърлен камък.

# 628
  • София
Да си ходи Мартина вече. Противна ми е от самото начало. 🤮

# 629
Поредно потвърждение за снощната ми теория.
Поочерниха и МарЧина с тия точки, напълно заслужено всъщност.
Но 10 минути вече наблягат на нещо, което ще донесе негативи на Джоки-то в събота.
[/quot/]

Тя сега гласи тоалети за битките, вие ...достойнство. Сега носи от 9 дерета вода, за да се измъкне от казаните думи. Като мишка се скри. И, Дяволе, дуела на Живка мижав. А единствения дуел на Мартина?  Айде и ти с двойните аршини, недей така, моля.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 21:55 от cardhu

Общи условия

Активация на акаунт