🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 615
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 630
Колко е смешна Мартина "Самоуверената". Та не се вземат с Пикльото, баш са си тамън, еднакво посредствени.

# 631
  • на село
Ще ме яд, че Ваня играла 5 дуела може да отпадне от Мартина.
Определено трябва да има промяна в правилата,
 не може явил се само на 1 дуел и то извънреден, игран с Лора на 4 от 7, да стига до финал.

# 632
  • София
Със сигурност между двете предпочитам Ваня да спечели. След толкова много дуели заслужава да спечели и този.

# 633
Груба грешка на Ваня!

Феновете на Живка как ще коментират факта, че Живка е на финал с един келяв дуел срещу една от най-слабите жени за всички времена, Красимира?

Не ми е проблем. Яд би ме било само за Ваня, ако отпадне от "достойната".

# 634
  • София
Мариян се появи, ама Чочо го няма и няма.

Според мен вътрешно Живка иска Мартина да победи, защото осъзнава, че Ваня ще спечели зрителския вот, а и не малко от нейната група ще гласува за нея (Ралица и Жоро със сигурност са за Ваня).

# 635
  • гр.София
И какво стана с достойнството на Мартина? И тя като Кирил едно казва, друго мисли, трето прави. И Пламен ходи да я прегръща след всичките й приказки по негов адрес за избора му на Коце, а когато тя трябваше да избира заложи на сигурното, потъпквайки думата си.

# 636
Без ц*ц*те на преден план няма да може да победи ли?!🤪

# 637
На феновете на Живка хич не им дреме как е отишла на финал. Важното е, че е там.
Колко ясно се вижда разликата между двете. Ваня колко мило говори за опонентката си и я нарича "Марти", а онази бълва гущери и змии. Но кой каквото има отвътре, това изкарва навън.
Леле колко е дразнеща Дора!

Аууу,  ма те са три на арената - Ваня,  Мартина и циците на последната. Те участват самостоятелно.

# 638
И да се пънат да се харесат Марта и Кирил , Живка ще вземе вота на публиката и дано тя е победителя. Тя го заслужава най-много.

# 639
  • София
Аз не искам да се повтарям, но да, така е.
Не може да имаш 4 спечелени дуела и то тежки, двудневни и с точки, да имаш 3 звезди, да си бил 3 пъти ратай, в центъра на драмите през сезона и след всичко това да нямаш сигурно място на финала.
Докато някои други минават между капките...

И/А, осъзнайте се, трябва промени тук!

# 640
  • ВАРНА
Без ц*ц*те на преден план няма да може да победи ли?!🤪

И аз това си помислих, много нелепо ... Satisfied

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 18:18 от morgana07

# 641
Мартина как не сложи една тениска, ами с тоя потник е потрес...

# 642
  • София
Вие чухте ли: "Давай, маймуната идва!"? от агитката на Мартина. Селс дъ гайс, хора, са тези

# 643
  • София
Кой извика (мисля, че беше жена): Давай, че маймуната идва!?

# 644
Вие чухте ли: "Давай, маймуната идва!"? от агитката на Мартина. Селс дъ гайс, хора, са тези
Точно това влизах да питам. Не е истина просто.
Между другото, Боби в коя агитка е?

Общи условия

Активация на акаунт