🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 604
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 645
  • София
С това самочувствие много ще ми хареса Мартина да падне накрая.

Само мен ли ме дразни цял сезон врещенето на Теодора, когато е в нечия агитка? Направо ми иде да гледам без звук.

Андрей не го харесвам като водещ на дуел. Винаги е пристрастен. Иван е неутрален и е в пъти по-забавен.

# 646
Как кой? Коцан естествено. Най-големия маймун.

# 647
Има ли спойлер кой печели? Ако някой знае моля да ме светне на лични, че тия много викат и не ми се гледа дуела Grinning

# 648
  • гр.София
Какви са тези отвратителни хора, как ги събраха на едно място? Още не мога да се примиря в какво превърнаха хубавото предаване

# 649
  • на село
Кой извика (мисля, че беше жена): Давай, че маймуната идва!?

Не беше ли Ивайло.
Аз не гледах, че нещо правих, но го чух и по гласа ми се стори той и предвид езика, който ползва.

# 650
  • София
Моля и на мене на лични кой ще победи.
Не мога да слушам повече…

# 651
Има ли спойлер кой печели? Ако някой знае моля да ме светне на лични, че тия много викат и не ми се гледа дуела Grinning
Има спойлер, дори цяла отделна тема за тях. Чети на воля 😉

# 652
  • Другата България
Ивайло ли извика това за маймуната?
Иначе както и си мислех, Мариян е с Деса - при Ваня, и Стефан е там.
И Цоньо, най-сетне. Другите са зад Джоки и двете ѝ бомби.

Изборът на Ваня до голяма степен помогна за това Живето да е на финал само с един келяв дуел.
И аз не съм ОК с това, защото според мен Ваня можеше и да отнесе Живето на дуела, който гледаме в момента.
Сама си е виновна Ванчето, удари го на достойнство и тя, а трябваше като Пацо - да играе стратегически, тук приятели няма.
Брутално противна Мартина, разликата между двете откъм поведение е просто космическа.
Мартина се държи като мутра, едно към едно копира поведението нан Кирил на арената, ама едно към едно.
Как си представят, че на зрителите това им харесва, за мен е мистерия.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 22:24 от Merri_An

# 653
  • София
Опитват се да са арогантни и безпардонни. Това се харесва по принцип. Юлиян за това е толкова харесван. Ники Мартинов също.
Само че тези хора, които се впечатляват от тези неща не гледат Фермата. Фермата има по-специфична аудитория.
Но и най-важното. Юлиян и Ники не са се отмятали. Казват това което мислят и си стоят зад думите, докато в случая Мартина казва едно, а после прави друго и олеква пред драгия зрител.

# 654
Живка е с редовен дуел и бе избрана от жертвоготовната Краса, а не обратно. Няма как да я обвиним, че е избрала слаб противник или, че ѝ се е паднала Лора.Wink

# 655
  • Разпиляна във въображението
Ивайло и Кирил - простаци!!!

# 656
Отвратително държание на Кирил...

# 657
  • София
Не мога да повярвам каква злоба има в Ивайло и Кирил. Що за човек трябва да си, за да се държиш като празноглава маймуна, да се подиграваш, присмиваш..И тези хора имат деца! Жалко...

# 658
Мартина се държи като мутра, едно към едно копира поведението нан Кирил на арената, ама едно към едно.
Как си представят, че на зрителите това им харесва, за мен е мистерия.

Според мен всичко идва от това, че са много прости и не могат да проумеят, че такова поведение е абсурдно. Те наистина мислят, че са готини. Просто при тези хора умствените дефицити са големи.

# 659
  • Велики Преслав
От сърце ви моля, на мен на лични също ако може да ми се напише победителя

Общи условия

Активация на акаунт