🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 586
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
Кирил обърнал дуел срещу Георги???
Играта в която Гошо игра с комоцио и пукнати ребра???
Голям смях и още по-голямо "геройсттво".
Що се отнася до това кой какво "познал", половин тема е познала финалистите още след първата седмица, без е видяла нищо от тях. Егасимус и "познаването" Joy.
Познаване е да предположиш, на база мисъл, че Стефан и Ваня ще стигнат до тук. За Пламен, Кирил и Мартина всеки "позна", за Живка също. То щото много трудно беше....Joy.
И не, няма да махнат гласуване на фермерите от минали сезони.

# 511
Diavolo, да не си на щат в Междинна станция😁?   Добре, че си ти, та и Кирчо да си има фен.
Фрагмент от интервю на Ралица :

Вижда се в коя медия е интервюто, ако на някой му се чете.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 05:36 от dany_nik

# 512
  • Варна
Мисля, че Дяволо има предвид първия дуел, в който нямаше отпаднал.
В този ред на мисли, този дуел трябваше да им го броят за редовен и Любчо е бил единствения мъж без дуел.

# 513
Ралица с доста точен анализ според мен. И аз си мисля, че Ивайло е невероятно противен, но по-скоро тип, който всички сме срещали в живота, особено в училищни години, защото той се държи точно като неориентиран пубер, който не знае как да се справи с определени чувства и го избива на тормоз към околните. Разбира се, че е нелепо и странно чичак да се държи по този начин, но не е невиждано.

Кирил е изпълнен с омраза обаче. Той не е провокатор, а просто злобен и агресивен в червата. Имаше няколко дни, в които злобата му към Ваня толкова ескалираше, че наистина си мислех, че може да й посогне. Аз нямам съмнение, че е използвал физическа агресия преди - дали върху жена си, дали по време на краткосрочната си актьорска кариера. За мен той е извадка на този тип мъже, които агресират върху другите, но понеже се труди и чат-пат казва някои по-интелигентно звучащ лаф, минава за умно и трудолюбиво момче в очите на безразличните околни, които после се правят на дълбоко изненадани, когато той прекрачи границата с някой, най-често жена.

Та и аз оставам с чувства, сходни на тези на Ралица. Ивайло е дразнещ и никога няма да си причиня да му виждам лилавите венци отново, но Кириловците в света са доста по-опасни, отколкото евтините провокатори.

# 514
Е, аз па не съм такъв спец в познаването Grinning Първия месец не бих и предположила, че Марта ще е на финал, защото не знаех, че съществува Grinning От визитките заложих на Любо за финал, тогава си го харесаХ много... За Пацо май останах с впечатление, че е някъв вятърничав плейбой. Е, не се оказа вятърничав, но плейбой да Joy

# 515
Никой не трябва да праща даже и един смс на финала, с което да храни предаване,за което вербална агресия на двама мъже към една жена, и то седмици наред,е нещо нормално !

Както се казва,всички и всичко зависи от зрителя (или клиента)
От там им идват приходите.Няма реклами ,няма смс и сами ще осъзнаят грешките си.Зрителя винаги е един коректив.

Иначе Брадатия козел трябваше да бъде дисквалфициран 5-6 пъти по назад в предаването(за агресия), а Пламен 2 пъти ,за дългите конспирации в тоалетните и за бележката към ревлата.

Така че, за мен ,предаването е тотално ОПОРАЧЕНО вече с тези двама незаслужени финалисти.
От жените ,и изцяло за победител,съм за Ванчето,просто защото другите две са  подмолни личности и манипулаторки.

# 516
  • Другата България
Мисля, че Дяволо има предвид първия дуел, в който нямаше отпаднал.
В този ред на мисли, този дуел трябваше да им го броят за редовен и Любчо е бил единствения мъж без дуел.
Него го забравих.
Благодаря.

# 517
  • Вестерос
Може да честитим победата в предаването на Живка. Абсурд от другите някой да спечели, Ваня е пътник.

Живка не ме кефи хич като човек, но по-добре на нея парите, отколкото на двамата противняци Марта и КиКото.
Пламен няма шанс за победа.

Не ми се коментира дуела, всички сте казали, ядосах се на Андрей, голямо врякане, голямо подпиране...

# 518
Не мога да опиша колко ме хвана яд на Стефан. Той щеше да спечели дуела на 0, ако не беше допуснал две елементарни грешки. На ритловиците беше готов пръв, но не го видя и не извади ринга навреме. Въпрос на няколко секунди беше, защото Кирил се забави накрая, защото започна да вади ринга много рано и се наложи да доцепи последната част. Втората грешка на Стефан беше на играта с водата. След падането не трябваше да се връща да сипва наново вода, а трябваше да знаесе колкото му е останало, както направи Кирил. И понеже после се видя, че Стефан носи повече вода, нямаше да му е нужен последния курс за да достигне 70л. Защото преди последния си курс на Стефан не му достигаха около 9л. И така щеше да спечели и двете битки, и нямаше да се играе последната, в която Кирил имаше голямо превъзходство. Резултатът щеше да е 15 на 0 за Стефан. Така че, за мен, Кирил просто извади късмет.

Агитката на Кирил удари тъпомера. Да ти казват "Аплодисменти за Стефан", а ти да крещиш "Киро, Киро", говори за много нисък интелект.

Кирил се държа отвратително. Крещеше като първобитен човек, точно както Любо на неговия дуел. Не пропусна да обиди опонента, че бил лукав от яд, че беше на косъм да загуби. Така че злобата отново лъсна и то към човек, който нищо лошо не му е направил. А крещенето от агитката на името на детето на Кирил, както и "разговора" на Кирил с детето му, бяха изключително гнусни, за мен. Да се използва най-милото на един човек за надъхване в телевизионно предаване и за набиране на зрителски симпатии, е много грозно поведение. Това не е битка на живот и смърт и винаги ми е било много грозно, когато намесват децата. Децата са нещо твърде лично и нямат място в някаква си телевизионна игра.

Ваня много намясто попита Мартина за точките. Време беше някой да обърне внимание на празните и високопарни думи на Кирил и Мартина. Ако не се лъжа, и самият Кирил каза, че нямало нужда да реди точките. Жалко, че на него никой не му обърна внимание на това.

# 519
В първия момент се изненадах от поведението на Ивайло спрямо Стефан по време на дуела. Ивайло нееднократно е казвал, че се разбират, харесва му да общуват. Обаче злобното човече явно не е могло да понесе загубата си от нетренирания, флегматичен Стефан и пак лъсна с целия си блясък.
А Краси танка, която беше сигурна, колко нови приятели е намерила и колко са я заобичали през цялото време стоеше някак настрани. Трите убавици се хванали за ръчичка, а тя на метър от тях.

# 520
Стефан беше с 5 точки и 2 битки, а Кирил с 15 точки и 3 битки. Всичко е по правилата.
Ако е така, да. Не гледах, прочетох че Кирил е бил с 14 точки.
Объркали са се явно. Кирил взе битките за 7, 3 и 5 точки, общо 15. Битките за 2 и 6 така и не се играха.

# 521
  • София
Сега го гледам Стефан на бтв. В общи линии не ме впечатлява, изобщо не може да ми хване вниманието да го слушам.

# 522
Гледах "агитката" на Кирил, чета бандата на "готините" и виждам едни завършени олигофрени с извинение към хората с интелектуални дефицити. Disappointed Relieved
Един от най-гнусните епизоди за трите ми години Ферма. Да ми говорят Иван и Андрей, че това бил най-умният, най-интелигентният каст за 7 години?! Тъжно.
Седнали четиримата на масата като сватбари и вдигат Наздравици, все едно Ваня вече е победена и чакат всенародната любов и смс-и. Sad

# 523
Ама пък как точно сте му дали званието!

# 524
  • София
Най ме е яд на Цоньо че беше в оная агитка. След просташкото държане на Цветка и трупата към него...
Много ми е драго, че тоя тулуп Виктор се е ориентирал към стюардесата и е отървал от присъствието си може би някоя читава жена. Дерзай!

Общи условия

Активация на акаунт