🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 696
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 495
На 101% съм убедена, че Кирил няма да спечели този сезон. Него въобще го премахвам като вариант даже. Колкото и добре да се представи на финалните игри и фермерския вот, няма да е победител. Иван и Андрей не са паднали от Марс (както се казва), няма да позволят Кирил да спечели след като виждат нагласите на 98% от зрителите. Победата на Кирил автоматично ще означава, че няма да има следващ сезон, което продуцентите няма да допуснат.

# 496
  • В тъмната гора.
Вижте сега....Продукцията и психолозите зад нея, си правят гавра с нас. А на Иван и Андрей им иде много добре, цялата тази какафония.
Вчера ни пуснаха дикиш/аванта две игри за Стефан, за да се правят на честни, защото няма начин, този чифук без мозък да спечели каквото и да е състезание с намек за мислене. И днес отново ни зариха с помията си. И за капак пуснаха и тези гнусни същества да се кълчат и крещят като подивели шимпанзета.
Имам чувството, че гледам предаване за малоумни, за това и не го догледах. Абсолютно съзнанелно си правят експерименти със зрителите и се кефят на реакциите ни. А какво ли ще стане, ако няма никакви реакции, а от там и никаква гледаемост и СМС-си?
Това е загуба на време и действа отвратително на нервите ни. Няма да участвам в това.

# 497
Гласовете бяха събрани в една от почивките от реклами затова ги нямаше на живо.
https://www.youtube.com/watch?v=BFGAddbK8BE&t=10660s&ab_ … nel=bTVMediaGroup ето в тази 2:18:34 почва Мирон с кутията да взима гласовете

# 498
  • при късмета
Гласовете бяха събрани в една от почивките от реклами затова ги нямаше на живо.
https://www.youtube.com/watch?v=BFGAddbK8BE&t=10660s&ab_ … nel=bTVMediaGroup ето в тази 2:18:34 почва Мирон с кутията да взима гласовете
Говорим за това, че не е излъчено в предаването, а не, че такъв вот не е имало. С изключение на миналия сезон, винаги преди това беше освен гласуване от фермерите от сезона, се аргументираха за избора си. Имало е случаи да е на самия финал, а е имало и да е в последния епизод, преди финала, както в 5 например. Но миналата година изобщо не дадоха кой за кого е гласувал, нито защо

# 499
  • София
Аз смятам, че Кирил и Мартина (ако стигне финал), няма да спечелят. Особено ако Ваня отпадне и всички от тяхната група ще подкрепят Живка. Другите ще дадат най-много гласове за Мартина, но тя няма да вземе никакви проценти от публиката. Кирил би взел повече, все пак поне е сръчен.

Ако Ваня остане, ще е малко по-трудно за Живка да победи и тя си дава сметка.

Пламен също има шансове за победа.

# 500
  • Варна
Ох, забравих да напиша, дори и Стефан да загуби, той в живота е успял и такъв ще бъде винаги, а кирчо ще си брои стотинките винаги, капацитет и възможности. кирчо ще ги изпие, Стефан ще ги умножи, толкоз.

# 501
  • Другата България
ЕФтин продуцентски трик, ама аз поне толкова сезони техни съм гледала, не само на "Фермата", толкова други риалити, при които е имало СМС гласуване, че тези похвати са ми кристъл клиър. Съвсем съзнателно, знаейки още от преди нас, че Киро е на финал /вас тук в темата, аз знаех отдавна, а и повечето от вас/, продуцентИтИ започнаха напълно съзнателно да му "лъскат образа", съвсем целенасочено. Това ме "открехна" и бивш участник Heart - предаването не може да си позволи да има абсолютен лузър финалист, и човек, събрал толкова много негативни емоции от публиката, какъвто е Кирил. Затова "лъскането на образа Кирчов" започна от известно време - сами го виждаме. Виждаме, че и с друг не се прави - напротив - Пацо е харесван навън, и заради това се вкара елемента с Коцето, за да се поочерни малко неговия образ, бележкагейт не донесе очаквания ефект, тъй като се оказа, че Дора е много по-нехаресвана от него, и с право. От жените които и да са на финал, при тях няма нещо кой знае колко значително, за да се налага продуцентска намеса, Ваня ако е финалист, ще обере зрителския вот от съжаление, Живка ще я конкурира, Марта ще е последна /за вот говоря, не за битки/. Марта и Живка ако са - Живка е абсолютен фаворит. Затова очаквам /дано не съм права/ нещо в 93та минута за нея, точно както стана с Боби миналия сезон.
И идва финала, и се започва гласуването, и двамата ще започнат :" Силите са изравнени, трима са с много близки резултати и проценти, гласувайте, ако искате вашия победител да спечели....ето, един се откъсва - /казва се мъж или жена/, гласувайте, за да го догони вашия любимец, вече процентите са почти близки, гласувайте.....изравняват се..." и така до момента, до който не обявят победителя. Ако има явен аутсайдер, какъвто е Кирил в момента, то още от самото начало ще е ясно, че няма шанс, отново говоря за вот само, зрителски, а и фермерски от минали сезони.
Та предвид това, че написах сценария за финала Joy, аз залагам на победител Пламен или Живка /ако е там/. Респективно Ваня.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 00:37 от Merri_An

# 502
А защо битката за 7 точки е играна по никое време, обясниха ли? Тази битка не оставаше ли последна по принцип?
Не гледах, но във Фейсбук срещнах мнение, че Киро бил с 14 точки и три спечелени игри, а при същите условия Чавдар го накарали да играе седма битка
Мхм, да, точно така е било:
7. Ивайло – Чавдар 14:14 (3:0 / 7:0 / 7:1 / 9:1 / 9:7 / 9:14 / 14:14) / 4:3 игри
Иво печели дуела с повече спечелени битки!

Били са с равен брой битки, когато Чавдар е събрал 14 точки, а Кирил е имал една повече от Стефан. Но пак двойни стандарти май пробутват продуцентите. Тези правила за нищо ги нямат, усукват ги като мокър парцал.....

# 503
А някой има ли инфо как вървят рейтингите на предаването?

Иначе, ако Марта или Кирил спечелят, аз друг сезон и въобще друго предаване на ИиА няма да гледам. Ще е повече от очевадно, че се манипулира вота, предвид че въпросните участници имат около 3% подкрепа взети заедно.

# 504
Стефан беше с 5 точки и 2 битки, а Кирил с 15 точки и 3 битки. Всичко е по правилата.

# 505
Браво на Стефан, много ме изненада как се хвърли в битките. Жалко, че отпадна и Киро продължи 😡 Искам Живка да спечели 🤞🤞🤞. Не трябва Киро или Мартина да стават победители - ужасни, неприятни хора, не заслужават наградата.

# 506
  • Варна
Стефан беше с 5 точки и 2 битки, а Кирил с 15 точки и 3 битки. Всичко е по правилата.
Ако е така, да. Не гледах, прочетох че Кирил е бил с 14 точки.

# 507
  • София
Уааааааа!
Страхотен дуел! Само 5 битки се изиграха, но за мен това беше един от топ дуелите през сезона.
Браво на Киро, машинка си е на Арената, което се видя още от ден първи. Браво и на Стефан. Най-голямата изненада на сезона!
На талпите изненадващо Стефан беше наравно с Киро, може би и Киро го е подценил, а и влезе по-нервен в дуела. Тази битка от 7 точки беше решаваща за него, иначе щеше да стане 12:0 за Стефан и след това Киро трябваше да вземе всички останали 4 битки подред! Не съм съгласен с Андрей обаче, че Стефан нямал късмет и допуснал грешка. Късмет нямаше Киро, който пръв сцепи ритловицата, но ринга заби в клин и загуби поне 40 секунди време докато пробва да го изкара, а после тръгна да я доразцпева и за това Стефан стигна до това да е на една ръка разстояние от победата в битката.
Кирил има изключителна психика и се владее перфектно на Арената. Кирил е единствения играч този сезон, който два пъти обръща дуел от негативен за него резултат. Първо обърна Георги по изключително драматичен начин, а сега и Стефан.

Така, засега съм 2 от 2. Отдавна писах, че за мен Кирил и Пламен (далеч преди да се появят първите спойлери през сезона) са финалисти, а за Кирил го написах още след първия ден или втория беше. Съвсем на старта на сезона. Simple Smile
Утре ще се разбере дали ще съм 4 от 4 този сезон, защото прогнозата ми беше: Киро, Пацо, Марти и Живето на финал и то отдавна.

Обаче според мен ако Ваня наистина иска да се класира на финал трябва да избере Живка. Живка има само един дуел срещу една от най-слабите жени за всички времена във Фермата, неориентираната Красимира. Срещу Мартина за мен шансове няма, но винаги може да стане изненада разбира се. Справка Стефан. Но Мартина е друга лига просто. Реално още Теодора можеше да отстрани Ванчето, но допусна две фатални грешки при реденето на точките.

И ето сега Чавдар с неговото поредно бягане от отговорност ще изиграе ключова роля. Още вчера го написах. Ако не се беше направил на интересен, то Ваня щеше да има 4 звезди и да реди тя точките.

Мартина се гордее със старчето!

Много емоционална агитка, като на футболен мач.

# 508
Още в самите визитки на Живка и Пламен ми се виждаха най реалните финалисти. Живка е по-близо, като човек до хората. Битката с гласовете ще е за тях, давам им сходни проценти. Правенето на 1-ви дуелист на Кирил от Пламен, ще му донесе дивидент. Докато на Живка изказванията по страна на Ваня, леко и рони имиджа. Фурнаджийска лопата го играе Живка, кажи си нещата на човека, какво го злепоставяш пред останалите, а и се прави на приятелка. Срам, че е представителка на зодия овен.

# 509
  • София
Относно правилата, не се знае как ще е този сезон. Може да махнат сегмента с вота от фермерите от старите сезони и да се заложи традиционно на фермерите от настоящия сезон.
Как се формират точките много лесно може да се прочете с две кликания на мишката. Във финалната тема от миналия сезон всичко е написано иключително подробно и дословно.

Животът зад Фермата.
Епизод 41: Неизлъчван разговор между Живка и Пламен

Живка обяснява на Пламен за това колко и липсва съпругът и.
Киро не е роден за обора, а за сцената!
Пламен е против Ваня на дуела
Ваня се разплака, явно усеща, че този път стомната ще се счупи.
И кой по дяволите изяде стафидите??? Коци?

Общи условия

Активация на акаунт