🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 408
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 425
Нещо хич не гледам напоследък и финала няма да гледам, ще проверя утре какво се е случило. Честно казано, хич не ми пука кой ще спечели.

Иначе и за мен Живка стигна дотук както Мартина - с гъвкавост и въртене на схеми. Не мисля, че има особени качества на арената, просто съумя да си изгради имидж на силна. Ако беше ходила толкова, колкото Ваня, може би щяхме да сме с други впечатления.
В случай, че спечели, ще си ходи в Австрия, в което няма лошо, просто не знам къв беше тоя порив за родолюбие.

Пламен ми е льльо - и той между капките добута дотук. Как пък един път не зае позиция.

Киро е излишно да казвам, че е най-анти човекът - гнусен, негативен, простак, миришещ. Ако той спечели, ще е холям смях.

# 1 426
Много тежко интервю с Диана, състезаваха се кой как да изпъкне или защити с тъпи отговори. Въобще, ако отговаряха де.. знаят колко са сгрешили и сега с мъка търсят разбиране, ама трудно.

А Пламен с тея отговори тип Сълзата, аре не на нас... харесвало му като били всички заедно, не знам си к'во. Даже и с нейната интонация ми се стори, че говори. Големи финалисти.. чакам 0,01% за Кирил довечера. Живка или Пламен ще е, това е ясно.

Аз много не ги слушах, ама и моя мъж каза, че Пламен е започнал да говори с интонацията на Теда.🤣

# 1 427
Според мен Живка след всяка нейна проява, която можеше да се приеме за издънка, си връзваше гащите пред камерите, че въпросното нещо е било целенасочено, а не случайно. Един вид, като разберат зрителите, че оплюването на някой е стратегия, да си кажат: Ахаа, Живка не е просто парче или скандалджийка. Тя е хитра.
Това хвърля съвсем друга светлина върху образа й.
Все едно Кирил да беше казал: Аз нямам нищо против Ваня. Нарочно я изкарвам извън релси с обиди, за да я изложа. Но иначе не съм такъв човек Wink

# 1 428
Къде може да се запиша за Фермата догодина. Имам да свалям едни 20 килограма. И сега след Коледа и Нова Година ще станат сигурно 30. Награда не ми трябва. Казвам се Живко Пламенов.

# 1 429
Живка, Мартина, че и Кирил цял сезон изкараха само на внушения колко са силни. Силната Мартина победи Ваня на магия и на косъм, само щото беше наредила точките, въобще не беше толкова убедителна и категорична победа, да не говорим, че й бяха подбрали силови битки, за които тя е тренирала. Живка също с една победа над кашкавалената Краса, не се знае срещу Ваня как би било, и Киро великия, дето и на него всички игри му бяха подбрани със сечене, рязане и коване. Никой от тези тримата не се е доказал категорично на дуели, само се пънеше колко е силен и как ще ги размаже на арената и никой не ги викаше на дуел.

# 1 430
Здравейте. Ще гледам финала щот няма кво друго. Тази година гледах повече "Игри на волята", но гледах и "Фермата" на повторения. Четях темата редовно. Не ми е все едно кой ще спечели. Не искам Марта и Киро.
А и чакам любимия "Сървайвър" с нетърпение

# 1 431
  • Стара Загора
Да си кажа и аз мнението, щото никой не ме пита, ама искам! Simple Smile))
....,.....

Вие представяте ли си, ако Теодора не беше чула разговора?

Иначе кой искам да спечели - Виктор или Ваня.
Единият, защото е добър човек.
Другият, защото имаше много битки, фермерства, ратайства - наистина усети играта.
Разчисти много участници.

Не можеш да си сигурна, че Теодора е чула разговора.Живка и Стефан бяха на открито в градината. По-вероятно от продукцията да са инструктирали Теодора, за да използват нова сюжетна линия и да става по-интересно.

# 1 432
Спрях да гледам преди няколко седмици, само ви чета, превъртам от време на време, но усещането е много неприятно. Не знам как в един сезон успяха да съберат толкова много, меко казано неприятни, до откровено лоши хора.

Георги ми стана симпатичен след първоначалните му изцепки, Ралица също.  Ваня, на мен лично ми е трудно да понасям хора наоколо, които непрекъснато проповядват светлина и позитивизъм, защото ми идва много изкуствено, но това момиче каквото изтърпя...и отвърна с добро, лично на мен, както и някъде преди казах, би ми било невъзможно без физическа саморазправа. Дано е щастлива, тези плазмодии, които я мачкаха, не заслужават името им да се спомене дори.

За финалистите: Живка - ок, игра играе, но не е разбрала, че не всичко е на всяка цена, неприятна ми е. Пламен - на моменти ми беше симпатичен, но си е един мухльо. Другите двама нямат място там, изобщо не трябва да показват такива по тв.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 19:53 от GlowFlow

# 1 433

Ето, потвърждение на думите ми. На средата на двора Живка подава нещо на Гери, кучето я гледа с обожание.
Обаче къде гледа Живка? Някъде настрани, където евентуално някой друг с някой/някои друг/и нещо прави, а от нейния поглед няма скрито-покрито.....защото после може да има полза от него.

Говориш за манипулации и какво правиш... манипулираш. Simple Smile Пускаш някакъв кадър и внушаваш какво "виждаме", къде е разликата? Ама, че на предния кадър може да е гледала в него, че на следващия може да го погледне, че е чула шум или някой я вика, че изобщо дали гледа или не, не е показателно за нищо - не, ти знаеш, че тя гледа да няма скрито-покрито и точно това показвал този кадър... Всички лъжат, не е чудно и че всички в това "реалити" лъгаха, лъгаха и то по много. Просто някои останаха по-дълго и натрупаха повече лъжи. Логично най-големите лъжци останаха на финала. Grinning Жорика излъга безброй пъти, дори на последното гласуване за Ванчето, тя го пита после "Защо ги говори тези глупости" и той й вика "Защо пък да знаят". И какво променя това, аз също си обърнах мнението на 180 градуса за него, ако и да лъжеше като дърт ром. Grinning Той също не се застъпи за Ваня, а е мъж, не успя и да се докаже истински на арената. И все пак е сочен за фаворит на някои. Ясно е, че нещата са доста по-комплексни и симпатиите/липсата на такива се оформят доста по-сложно от описаното тук от някои "Този беше честен", "Този беше неискрен". По-големият проблем е, че и на такива гласувания се получава най-често като на изборите - тези, които имат мозък, да схванат между редовете, най-често не си правят труда да изразят позиция, накрая решават тези, които в други дни пускат по 20 смс-а от по 2.40 парчето за поздрави по чалга канали и радиа. В случая няма значение, защото е едно измислено и конкретно за този път провалено "реалити", но и да беше важно, резултатът щеше да е същия...

# 1 434
  • Другата България
Joy Ама аз не ви карам да ми вярвате!
Човек е манипулиран, когато се оставя да го манипулират, ако си има акъл в главата и не подава на манипулации, че и на внушения, проблемът къде е ? В голяма грешка си, ако смяташ, че пиша тук, за да "внушавам нещо на някого".
Пиша си мнението, нито обсъждам останалите пишещи в темата, което се прави от други списващи, когато нещо за техния фаворит не е както им харесва /вкл. и ти го правиш - пишеш за мен/, нито ангажирам останалите да са съгласни с моите "манипулации".
Аз така виждам нещата, така ги пиша, друг ги вижда по друг начин, не разбирам защо трябва мнение да се аргументира с квалификации за опонента, вместо с изразяване на собствена позиция.
Лично мен изобщо не ме вълнува кой кого харесва и защо, аз си пиша от моята камбанария и това, което виждам аз.

# 1 435
Аз не разбирам какво сте се захрачили против Живка толкова. Като толкова не ви пука за формата и ще го забравите на следващия ден, защо ви пука колко достойни са който да е от участниците за победа?
Живече, щото от нас се очаква да ти дадем  победата и да напълним джобовете на продукцията, затуй. Пък, като си влязла във формата за 100 000 ще се наложи да обършеш някоя друга плюнка

# 1 436
Гледам предаването, защото би трябвало да е с развлекателен характер! Не мисля, че е НОРМАЛНО в прайм тайм да се излъчва вербална агресия(която не знам къде открихте в мнението ми, не съм използвала нито една обидна дума) и продуцентите на предаването и самата медия да не заемат никаква позиция. Ще се поправя, те заеха позиция и тя беше в подкрепа на вербалната агресия. Как няма да съм отвратена? Нормално ли е деца да виждат как мъже обиждат жени и ги заплашват? Плюс това обвиниха нас, зрителите, ами каквото ни показвате, това виждаме и коментираме! Какво, да седна да им пляскам ли? Ако предаването беше стойностно и коментарите щяха да са други. За съжаление преди беше, затова и всички го гледахме. Аз лично повече не бих си го причинила. И да, много ясно, че няма да гласувам, за да пълня гушите на Иван и Андрей, защото не са достойни! Предпочитам да дам тези пари на баба ми, за храна на някое бездомно животно или за каквото и да е друго по-смислено нещо!
Иван и Андрей са толкова плоски, че чак не ми се вярва. Супер неблагодарни са, че изобщо им гледаме предаването, което този сезон е пълен провал! Такова отвращение рядко съм изпитвала от хора, които гледам по телевизията, но и не само, отвращение от продуцентите! Та те по-ниско паднаха и от Тупарев. Ако ние по диваните не ги гледахме, кой щеше да им вдига рейтинга!? Да не сте посмяли да пускате смс-и и да им пълните гушите! Големите продуценти! В национален ефир подкрепят вербалната агресия и имат наглостта да обвинят нас, че не ги харесваме! Мен техните каузи ама грам не ме интересуват, интересува ме какъв пример се дава и подкрепя. Включих се с писмо до СЕМ след случките с Ваня, ще се включа и с каквото друго е необходимо, за да може тези недоразумения повече да нямат достъп до националния ефир.

Аз пък се учудвам, че сте имали някакви позитивни очаквания към двете фенчета на милиционерското недоразумение от Подуене, наказани и комплексирани от живота като "вечно втори". Нима на помним сатанинските рисунки вкарани като 25-ти кадър в клиповете на Късокрачко и Дебелогъзко по bTV преди години или скритата камера, с която унищожиха, включително и физически, журналистката и тяхна най-силна критичка, Васа Ганчева? Това са морално и интелектуално ниски и низки хорица. В България обаче е така.. парица е Царица.. Wink

За да разбера написаното се нуждая от пояснение. Явно, гледате предаванията на комплексарите, защото сте аргументирано отвратени от тях. Е, защо го правите? За да сипете после жлъч, което ви кара да се чувствате добре ли? Защото ако е така - поне е някакво обяснение.  Не вярвам да е от добри подбуди - за да им вдигнете рейтинга. Написаното не се отличава особено с вербалната агресия в предаването, спрямо която протестирате. И какво, ако някой от тук пишещите посмее да пусне СМС? Питам само, за една прЕятелка.

# 1 437
Не искам да го играя защитник на Живка, но при цялата й стратегия, аз пак не виждам кой е обидила, кой се е опитала да смаже психически, или да изолира. Освен може би Георги много в началото, но тя и тогава почна да пита хората дали не е прекрачила границата с това, че го е предизвикала така, а и по-късно се изясниха, така че не го смятам.

Няма да казвам на някой от вас, че трябва да я подкрепя, но за мен поставянето й на една стълбичка с членовете на групата на тия, които тормозиха и унижаваха цял сезон е доста преувеличено.

# 1 438
Аз не разбирам какво сте се захрачили против Живка толкова. Като толкова не ви пука за формата и ще го забравите на следващия ден, защо ви пука колко достойни са който да е от участниците за победа?
Живече, щото от нас се очаква да ти дадем  победата и да напълним джобовете на продукцията, затуй. Пък, като си влязла във формата за 100 000 ще се наложи да обършеш някоя друга плюнка

Добър опит, ама съм много далеч от Живка, и физически и географски.

# 1 439
  • София
Както се казваше в един текст, важно е какво си направил и какво не си направил. Тя може да не е обидила и т.н. директно и собственоръчно някого, но подкрепи или подмина и така подкрепи лошото отношение, и тя като всички интригантстваше.  Показаното снощи бутане в отношениеята между Цветелина и младия мъж беше като на стара клюкарка в блока.

Общи условия

Активация на акаунт