🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 399
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Варна
Изгледах интервюто от днес.
По наср*ни финалисти не съм виждала. Като на заколение са все едно.
Егати мъката бе да ги гледам, без малко да ми дожалее за тях.
Моите финалисти ги няма на финала, та между Пламен и Живка ми е все едно кой ще спечели, но ще съм една идея по ок ако е Живка.

# 1 441
Колко новородени съфорумци има Бг мама, рязко се покачи броя на членовете й. Като придошла река и всичките току-що към края решиха да пишат, досега само кротко си гледаха пред екраните.

# 1 442
Жоро и Ралица бяха преди минути на живо във фейсбук от профила на Георги. Толкова силно подкрепят Живка, че чак Ралица се пошегува, че ще напусне България ако се гласува повече за друг номер Sweat Smile ! Георги увери няколко пъти, че е много добре и му няма нищо. Също така казаха, че Живка е била една от най-работливите, просто не се е показвало много. За пореден път се изумявам от "катарзиса" в отношенията на Жоро и Живка....невероятно нещо са човешките взаимоотношения. И пак казаха 4-5 пъти "Моля ви, нека доброто победи!" .

# 1 443
Да си кажа и аз мнението, щото никой не ме пита, ама искам! Simple Smile))
....,.....

Вие представяте ли си, ако Теодора не беше чула разговора?

Иначе кой искам да спечели - Виктор или Ваня.
Единият, защото е добър човек.
Другият, защото имаше много битки, фермерства, ратайства - наистина усети играта.
Разчисти много участници.

Не можеш да си сигурна, че Теодора е чула разговора.Живка и Стефан бяха на открито в градината. По-вероятно от продукцията да са инструктирали Теодора, за да използват нова сюжетна линия и да става по-интересно.

Вие сериозно ли го мислите това?

# 1 444
Между другото, Живка беше доста пасивна спрямо агресията срещу Ваня. Изрази мнение пред Пламен и Любо, но не се намеси в спора. Реално само Ралица го направи. В следващите дни никой не взе отношение. Само май Пламен и Стефан със закъснение казаха на Киро и Ивайло, че не е било правилно. Така че не видях някаква защита от Живка, а все пак с Ваня бяха сравнително близки.

Друго, което ми направи лошо впечатление е как Живка заяви, че ако Ваня спечели предпоследния си дуел, ще предприеме акция срещу Кирил да изпълни заканата си, че ще напусне шоуто. Обаче, нищо от това не се случи. Живка удобно си затрая, вероятно за да не се конфронтира с Кирил.

Също, не забравяйте как излъга какво е видяла до джакузито. Оказа се, че Мартина не е била топлес, а с горнище на бански.

Така че Живка не е толкова чиста и невинна. Докато Пламен макар и малко смотан на моменти, никога не е правил някакви интриги. Затова аз лично предпочитам да подкрепя по-искрен човек.

# 1 445
Живка е лисицата, а не Цвети. Цвети си е лигла, а тази ми е по-зле и от Мартина, понеже Мартина си откровено тъпо парче, но си игра такава каквато си е. Може би единствено спрямо "дъщерите" си прояви Живената хитрост и ги изпрати набързо

# 1 446
Аз също стискам палци на Живка, Пламен ми беше синпатичен по едно време, сега към края пак имаше леки проблясъци, но и те не се развиха. Като цяло заявява позиция няколко пъти,но преобладаваше мишкарското поведение. Симпатиите му към отбора на готините, и накрая окончателното му присъединяване там, решиха дилемата ми и  удари в дъното и той. Желанието ми Живка да спечели, до известна степен обаче е наказателно, или иначе казано не искам никой от другите трима да спечели. Това обаче кой подкрепям, няма голямо значение, не гласувам в такива предавания, в това пък изобщо нямам намерение да наливам SMS, така че ако не ме издразнят много ще гледам само, ако ме напрегнат превключвам и ги забравям тези.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 19:17 от renji

# 1 447
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледала фермата от 3-4 седмици,но виждам,че днес е финала и няма да го пропусна.
Страхотно противен сезон с финалисти,които не ми харесват по ред причини.Ако трябва да избирам най-приятният от неприятните,бих казала Пламен.
Ако спечели Живка(в което съм убедена),и това е ок вариант.

# 1 448
Аз си спомням, че Живка говори и на Ивайло и на Кирил как не била ОК с начина, по който се държат с Ваня, беше в епизода с вота на недоверие.
Като цяло само и единствено Ралица навлезе в спор с тях за Ваня. Стефан, Живка и май Пламен им го казаха кротко, а другите мълчаха.

Интересни мнения прочетох в полза на Пламен и против Живка, но моето не се промени.😀 Все още съм за последната. Пламен дълго време ми беше фаворит, но после се включи в подигравките с "Пижо и Пенда" и ми падна в очите. После ми се издигна, като останаха по-малко вътре и се върна "стария" Пацо, но накрая пак ме загуби с безусловната си подкрепа към готЕните, които добре го нахраниха и него, без особено основание.
А дали наградата ще отиде в Ябланица, при Теда или пък в Австрия, мен лично не ме интересува.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 19:20 от EsmeWeatherwax

# 1 449
  • София
И като не е ок с отношението към Ваня сливи ли имаше в устата си да реагира на момента и да я защити? Не понасям такива хора, каквото и да приказват.

# 1 450
Ей, сега пък Живка награбихте. Видя се, че Киро и Марта са зле с рейтинга и вече не са интересни. Трябва нова дъвка. И за тази цел най-подходящ е този, който е вероятно една идея по-близо до победата.  Такова е, това са финалистите. Един от тях ще е победител. И нека това да е Живка. Ама била манипулирала, да са мислили. Ама била говорила - аз, аз. Е тя казва какво мисли, как вижда някои хора и ситуации. Няма как да говори какво как другите. Ама сгрешила, защото... че кой не греши?
За тазгодишната Ферма с нейния брилянтен каст, това е. Живка.

# 1 451
  • София
Това, което мен ме дразни е, че Живка през цялото време казва, че била за играта, играела играта. Това на прост език означава, че тя е била пресметлива през цялото време и не й е пукало за никого и за нищо. Аз не бих искала да имам такъв човек в обкръжението си и примерно да работя с него или да ми е приятел. Обикновено като прекарват доста време заедно хората изграждат някакви отношения и лоялност, сприятеляват се поне с един човек. Най-спонтанно и дори срещу себе си го правят това сприятеляване. Има някаква привързаност, някаква емоционална близост. Според нейните декларации за играене на игра  няма нищо.

# 1 452
С едни наши близки си ни беше традиция да гледаме началото и финала на Фермата преди да се появят децата.
Вчера ни бяха на гости и се заговорихме за Фермата.
Всеки казва - не знам за кой съм, нито един не става тази година.
Значи Иван и Андрей трябва много много добре да си помислят какъв кастинг ще правят и на какво ще залагат в тая Ферма, защото определено съсипаха предаването.

# 1 453
Ей, сега пък Живка награбихте. Видя се, че Киро и Марта са зле с рейтинга и вече не са интересни. Трябва нова дъвка. И за тази цел най-подходящ е този, който е вероятно една идея по-близо до победата.  Такова е, това са финалистите. Един от тях ще е победител. И нека това да е Живка. Ама била манипулирала, да са мислили. Ама била говорила - аз, аз. Е тя казва какво мисли, как вижда някои хора и ситуации. Няма как да говори какво как другите. Ама сгрешила, защото... че кой не греши?
За тазгодишната Ферма с нейния брилянтен каст, това е. Живка.

Какво значи "нагарбили сме Живка"?
Всички бяха нагребени сега или по-рано.
Плюс - да не са се казали лъжи от някой по неин адрес?

Ма то с това изказване - кой не греши?
Дай да простим на Кирил и да му гледаме само хубавите качества.

# 1 454
На никой за никой не му пука. Това е реалността. Ако говорят, че са приятели форевър, лъжат или се лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт