))
Пускаш някакъв кадър и внушаваш какво "виждаме", къде е разликата? Ама, че на предния кадър може да е гледала в него, че на следващия може да го погледне, че е чула шум или някой я вика, че изобщо дали гледа или не, не е показателно за нищо - не, ти знаеш, че тя гледа да няма скрито-покрито и точно това показвал този кадър... Всички лъжат, не е чудно и че всички в това "реалити" лъгаха, лъгаха и то по много. Просто някои останаха по-дълго и натрупаха повече лъжи. Логично най-големите лъжци останаха на финала.
Жорика излъга безброй пъти, дори на последното гласуване за Ванчето, тя го пита после "Защо ги говори тези глупости" и той й вика "Защо пък да знаят". И какво променя това, аз също си обърнах мнението на 180 градуса за него, ако и да лъжеше като дърт ром.
Той също не се застъпи за Ваня, а е мъж, не успя и да се докаже истински на арената. И все пак е сочен за фаворит на някои. Ясно е, че нещата са доста по-комплексни и симпатиите/липсата на такива се оформят доста по-сложно от описаното тук от някои "Този беше честен", "Този беше неискрен". По-големият проблем е, че и на такива гласувания се получава най-често като на изборите - тези, които имат мозък, да схванат между редовете, най-често не си правят труда да изразят позиция, накрая решават тези, които в други дни пускат по 20 смс-а от по 2.40 парчето за поздрави по чалга канали и радиа. В случая няма значение, защото е едно измислено и конкретно за този път провалено "реалити", но и да беше важно, резултатът щеше да е същия...
Ама аз не ви карам да ми вярвате!
Препоръчани теми