🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 307
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 530
Яни? Виолета? Защо бееее???

# 1 531
  • Вестерос
Как за Кирил 😡😡😡😡😡

Те всички от целия сезон три трябва да са гласували, не само присъстващите

# 1 532
Ох, дано се 'съберат' Пламен и Живка и да вземат поне по 1 игра..
При тези объркани правила не разбрах - ако имат по 1 игра и останалите точки имат ли шанс за финал?

# 1 533
Ама какво е виновна Живка, пък и всички с по-малко дуели, че не са били избирани за дуелисти? Явно останалите ги е било страх от тях. Все пак ходенето на дуели не е по лично желание.
Специално Живка през цялото време създаваше впачатление, че ще ги размаже на арената, внушаваше им страх и никой не смееше да я извика. И сега я видяхме колко струва. Не знам другите, особено Ваня, чувстват ли се излъгани.

Това си е един много добър ход.

# 1 534
  • Велико Търново
Разбира се, все пак и това е част от играта.
А и е валидно за всеки един, който не е ходил на повече от един дуел.
Отделно - да не забравяме, че много зависи и какви точно са игрите. Тази, която мина, със сигурност беше по-благоприятна за Марта и за Кирил.

Ееееххх... тия от трети сезон как пък точно за Кирил са гласували... недоумявам направо!

# 1 535
Ама какво е виновна Живка, пък и всички с по-малко дуели, че не са били избирани за дуелисти? Явно останалите ги е било страх от тях. Все пак ходенето на дуели не е по лично желание.
Специално Живка през цялото време създаваше впачатление, че ще ги размаже на арената, внушаваше им страх и никой не смееше да я извика. И сега я видяхме колко струва. Не знам другите, особено Ваня, чувстват ли се излъгани.
Не споря, така е. Обаче, отново, какво да направи Живка ? Тя може да казва, че ще ги смачка, но те защо и се връзват ? А може и да е невероятна стратегия, отново, която е проработила перфектно! Но пак казвам, не мисля, че някоя от жените, които Ваня елиминира, имаше по-голям шанс срещу Живка.

# 1 536
Живка не ги стресна с приказки. Спечели битката за спалнята още в началото. Взе 1-2 имунитета. На дуела с Краси показа качества. Да, Краси беше много зле, но в някои от битките Живка беше със значителна преднина. Нормално Лори, Цвети, Сия и т.н. да не рискуват да я изберат. Ваня имаше всички шансове, но пак не мога да кажа, че щеше да бие Живка със сигурност.

# 1 537
Според мен това, че финалните битки са се играли вече извън цялата игра е допринесло за липсата на хъс. Вече не е било същото.
А и Мартина и Кирил са действително най-силни на арената, няма какво да се лъжем.

# 1 538

Подписвам се с две ръце под това мнение. Много точно наблюдение. Точно така - Живка не спря през целия сезон да им внушава колко е силна, колко е подготвена, как едва ли не просто е въпрос на време да отстрани всички жени. Логично е, когато се говорят такива гръмки думи от жена на почти 40 години, да се вземат за истина, но явно е, че или самата Живка се беше надценила, или просто толкова са ѝ възможностите и стратегията ѝ е включвала умишлена заблуда, което пак не ѝ прави чест. Яд ме е обаче, защото я харесвам въпреки стратегиите ѝ много повече от Мартина и не исках Марта да вземе дори и една битка, но на черното бяло не мога да кажа. Колкото и антипатичен да ми е образът на Марта, тя се справи безупречно на първата битка. Дано на другите Живето обърне резултата.

Колкото до дуела между Пацо и Киро - затвърди ми се впечатлението, че Киро е отвратителен човек. Толкова противен ми е само като енергия, която усещам през телевизора - от всички гримаси, движения, език на тялото. Пламен като че ли умишлено се забави на сеченето на ритловицата, пънеше се ту от едната, ту от другата страна, което контрастира на физиката и възрастта му, а те са в негов плюс. Много разочароващо, че този очилат козел грабна първата битка. Стискам палци на Пламен от мъжете!

# 1 539
  • София
Няма как 20 човека да са избрали с мнозинство Кирил. Дори в студиото се гледаха страноо Яни с още някой на избора си...

# 1 540
  • гр.София
Еее, тези от трети сезон мноооого неприятно ме изненадаха. Поне за Пламен да бяха гласували. Как за Кирил?

# 1 541
Не знам с какво го наградиха Кирил, но според мен си чиста проба дадено от продукцията на фермерите от  намсикой сезон, за да продължават да чистят образът му. Няма нормален човек, който да даде нещо за този демон

# 1 542
Не гледам финала, но ако искам едно нещо да се промени в дуелите е да има едни и същи игри във всеки дуел. Знам, че някои ще намерят това за скучно, но на мен ми избожда очите как се подбират игри, които толерират един от дуелистите. Както в дуела с Мартина и Ваня. Цял сезон не се сещам да е имало вдигане на тежест в женски дуел, а и в мъжки май. Идва дуел между много по-здравата като мускули Мартина срещу Ваня, която има доста силни страни, но чистата мускулна маса не е от тях и опа, изведнъж вдигане на тежест като игра прави своето завръщане. Колко удобно!

Или пък, когато Костадин играеше срещу Цоньо и някак удобно почти всичките игри бяха по-скоро за точност и сръчност, отколкото за сила и мощ.

# 1 543
"Неприятният лондонски идиот курдисан на челно място.. "
Няма ли кой да му каже да спре със злобните си подмятания?
Много е неприятно вече!
А и Мартина с това "Няма вече подаръци.. " И иска да гласуваме за нея?!?

# 1 544
Такива игри са дали, че Живка и Пламен нямат шанс.

Общи условия

Активация на акаунт