🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 307
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 545
Много ми е странно защо когато някой играе играта по правилата и има ясна и последователна стратегия се възприема, слава богу не масово, като нещо лошо? Естествено, че има манипулация. И ако някой твърди, че никога не е манипулирал през живота си, значи живее на друга планета. Аз лично бих искала да притежавам самоконтрола, хладният, логичен ум и емоционална интелигентност на Живка. И смятам, че тези качества биха ни били от полза и като нация.Но не са ни в ДНК-то.

# 1 546
  • В тъмната гора.
Гледайте онлайн на сайта на фермата.

МИРОН, КАЗА ЧЕ В МРЕЖИТЕ ПИШАТ НЕДОВОЛНИ И НЕУДОВЛЕТВОРЕНИ ХЕЙТЪРИ.
МАРТИНА ПРИГЛАСЯ, ЧЕ ДНЕС В МОЛА СА ВИДЯЛИ ТАКАВА ЛЮБОВ И СЪПРИЧАСТНОСТ, ЧЕ НЯМА ДУМИ. ХОРАТА ИМ ДАВАЛИ ПОДАРЪЦИ. КОЦЕТО ПОЛУЧИЛ БУРКАН МЕД.

Та, разбрахте ли, ние сме нищожествата. Те повръщат от екрана простотии, а сега ние сме виновни.
Ето ви я България и какво представляваме за "БОГАТИТЕ И ИЗВЕСТНИТЕ".

# 1 547
Сега пък цепене на дърва и ронене на царевица. Пак ще паднат Живка и Пламен. Ох.😑

# 1 548
Убедена съм обаче, че резултатите, които дадоха в началото, са фалшиви (или са били още в началото на гласуването). Няма как Кирил и Мартина да имат толкова висок %. А и има логика - ако още отсега дадат 2-3% за някого, то гласуването ще намалее. Така че това си е напълно продуцентски трик.

# 1 549
  • Стара Загора
Яни? Виолета? Защо бееее???

След обявяването , камерата се фокусира  върху тях и забелязах някакво недоумение , нещо се спогледаха ????

# 1 550
Ама какво е виновна Живка, пък и всички с по-малко дуели, че не са били избирани за дуелисти? Явно останалите ги е било страх от тях. Все пак ходенето на дуели не е по лично желание.
Специално Живка през цялото време създаваше впачатление, че ще ги размаже на арената, внушаваше им страх и никой не смееше да я извика. И сега я видяхме колко струва. Не знам другите, особено Ваня, чувстват ли се излъгани.

И какво трябваше да прави?Да вика: Аз съм слаба,  мен викайте на дуели. Това че другите са останали с такова впечатление,  че Живка ще ги смаже,  проблема е техен,  не на Живка.

# 1 551
Ако досега не сме видели Мартина топлес, сега ще го видим, хахаха. Иначе не може да и се отрече, атлет е...

# 1 552
  • Разпиляна във въображението
Бих предположила, че всеки от участниците ще получи по един медальон, за да не е брутално Simple Smile

# 1 553
Какви социопати и агресори са участвали в сезон 4, че да изберат баш Кирил? Поне да беше Марта.

# 1 554
  • София
Много ми е странно защо когато някой играе играта по правилата и има ясна и последователна стратегия се възприема, слава богу не масово, като нещо лошо? Естествено, че има манипулация. И ако някой твърди, че никога не е манипулирал през живота си, значи живее на друга планета. Аз лично бих искала да притежавам самоконтрола, хладният, логичен ум и емоционална интелигентност на Живка. И смятам, че тези качества биха ни били от полза и като нация.Но не са ни в ДНК-то.

Защото сме хора и като такива не обичаме тези, които манипулират и лъжат хладно, неемоционално. Защото знаем, че такива хора ще те прегазят и в живота. По-положително гледаме на емоциите, отколкото на хладнокръвната манипулация.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:29 от Andariel

# 1 555
Какви социопати и агресори са участвали в сезон 4, че да изберат баш Кирил? Поне да беше Марта.
Първи сезон бяха за Живка. Втори и трети за кого бяха, че видях?

# 1 556
Изобщо не са го избрали те, сигурна съм в това!

# 1 557
Мери, и Косъма е в публиката.😀 Видях я по сторитата в ИГ.

# 1 558
  • Велико Търново
Да, за процентите гласували си е трик.

А игрите определено са подбрани точно за Мартина и Кирил. Няма да се учудя, ако и третата е такава.

Clouded Mind, от трети сезон бяха тези, които дадоха медал на Кирил. А със сигурност не бяха социопати. За мен (а и не само) техният сезон е най-добрият.

# 1 559
Ох, тая Живка поне една игра да вземе! Не за друго, не ми се гледа доволната мутра на Винету!

Общи условия

Активация на акаунт