🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 195
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Вестерос
Жалко, че Киро ще вземе 10 точки заради сезон 3 😡 иначе 15 щяха да са Живка и 0 за тримата

# 1 651
Най-голямата изненада за този сезон за мен е факт - сезон 6 гласува за Живка. Не мога да повярвам!

# 1 652
  • Велико Търново
Тази последна игра е пълна глупост, абсолютно нагласена. При уменията на Мартина и неуменията на Живка, втората спечели, няма как да ме убедят в истинността й.
Сега и Пламен ако спечели и ще съм сигурна в това, което си мисля
И кое точно е нагласеното? Мартина да играе в полза на Живка ли? От какъв зор?

EsmeWeatherwax, абсолютно подкрепям мнението ти! Впрочем, през целия сезон почти винаги това, което мислех, съвпадаше с това, което пишеш ти. Е, не съвсем напълно, но в много повече от случаите.

Марта и на шести сезон медала не взе. Това е хубаво, защото ако го беше взела, а със сигурност и на седми сезон ще е за нея, това означаваше второ място и цели 10 точки. Сега нещата ще са на кантар, но за втория и третия. Освен ако медалът на седми сезон не отиде при Кирил, де.
Много се радвам, че Живка толкова категорично печели фермерския вот!

Аз не съм особено изненадана от гласуването на участниците в шести сезон. Каквито и да са били, предполагам, че като зрители много добре са видяли кой какъв е.

# 1 653
Като нищо Киро ще вземе да спечели, като смятам точките.. освен ако нещо не се е променило много гласуването.

# 1 654
  • Другата България
Най-голямата изненада за този сезон за мен е факт - сезон 6 гласува за Живка. Не мога да повярвам!
Не е изненада, защо да е изненада, освен спойлера, който беше за почти всички сезони, за мен е изненада сезон 3, някак не мога да го повярвам.
След победата на Живка на последната битка май ми се иска тя да спечели.
Още си мисля, че ще е Пламен, но ми се иска да е Живка. Поне се бореше на битката, Пацо много...хаотичен, какво му стана на това момче, чак не вярвам, че толкова си може, не съм гледала дуела с Виктор, ама ви четох, че там е бил добър, сега какво прави -

# 1 655
Пламен, като го дават в студиото, защо гледа така, все едно не знае къде се намира, за какво е там, много е странен?

Защото знае че е загубил и трите игри от Киро и му иде да потъне в земята от срам.Двамата с Любо се надпреварваха да се хвалят кой колко е силен.Любо на първия дуел падна,  сега Пламен не може да се запише.

# 1 656
DamaPika и за мен беше така, докато четях темата. 😀

Пламен е много оклюмал. Замалко да вземе битката, но уви пак Кирил победи.

Аз очаквах 6ти да са за Марта или Пламен. Живка я заболя врата сигурно.😂

# 1 657
  • София
Третата битка беше единствената интересна, защото изискваше различни качества и така и Живка и Пламен имаха шанс. На всички е ясно, че Мартина е най-силната жена на доста компоненти, а Киро и Жоро пък най-силните мъже. Мартина е като мъж в някои игри, но Фермата не е ИВ и тук се искат и други качества.

# 1 658
  • Велико Търново
От интервюто на Мирон през рекламната пауза стана ясно, че Коце е изял стафидите.

# 1 659
Пацо, баш като Калоян миналата година.

# 1 660
  • Другата България
Надежда тука ли е?

# 1 661
Георги трябваше да спечели.

# 1 662
  • Велико Търново
Ехаааа.... Марта не печели нито един медал!

# 1 663
  • Вестерос
оооо то сега от всички ще има точки

# 1 664
  • Велико Търново
Ами то е логично тези точки да се разпределят пропорционално на медалите.

Общи условия

Активация на акаунт