🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 94 609
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 695
И на мен ми стана тъпо за Марта. Повече гласове заслужаваше от Фермерския съвет. Кирил как събра 20 и кусур гласа нямам идея.

# 1 696
Мартина общо взето цял сезон обираше основните зрителски негативи, които трябваше да събере цялата й група. Тя дори и сега е слагана на едно ниво с Ивайло и Кирил, въпреки че аз не смятам, че е чак толкова противна, колкото тях.

Тя сама си го направи, де. Без проблем можеше да се добере до финала само със спечелени дуели и без обединяване на група около себе си, което в крайна сметка й изяде главата.

# 1 697
Мартина е много добре силово подготвена жена. Паказа ни мускулии, бързина и сила. Тя постоянно наблягаше, че е тренирана и много силна!!!
През целият сезон обаче,  наблягаше и на  егото си, самодоволството си, не криеше злобата си и нито веднъж аз не я видях, че се разкайва  или нито веднъж не я видях, да е добър човек. Дори и в демонстративните майчински обгрижвания пак не я разпознах, като добър човек, даже напротив-  разпознах я като добър манипулатор!
И публиката обаче не е вчерашна, разпознават лошите артисти , затова тя получи НУЛА точки.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 23:29 от helen.nona

# 1 698
С всяка изминала секунда, все повече ми се иска май Пламен  да беше спечелил. Мартина и Кирил категорично не, Живка е горе-долу, но Пацо ми изглежда най-смирен и може би това качество липсва на другите. Все си мисля, че той най заслужаваше...

# 1 699
  • Другата България
До обявяването на Живка за победител и връчването на чека.
Живка ли победи ?
Все още не са го обявили, но да.
Всеки момент, след малко ще стане ясно.
Преди вота на зрителите е втора, пред Киро.
Вероятно никой не смята, че Киро ще вземе зрителския вот.

# 1 700
  • Sunshine state
Следва звучната плесница за Киро. 😁😁

# 1 701
Еее, няма да има all stars!

# 1 702
  • София
Голяма мелодрама, голямо чудо!Ще пусна сълза, напук на определението, че сме големи хейтъри🤣

Според мен Пламен вече е тотално демотивиран..ама няма как да бъде друго яче, като си в миманса през цялото време.

Айде, честито на победителя!Живка!

# 1 703
  • Велико Търново
Само че кубиците не стигнаха за повече от осем гласа от фермерския съвет.
Сега да видим за колко процента от вота на зрителите са стигнали.

Към момента съотношението е 62% - 18% - 10% - 10%.

# 1 704
  • София
62 - 18 -10 -10
У мое село хората и кучетата не си бият така...

# 1 705
Каква поредна фермерска драма!🙈😀😀

# 1 706
  • Sunshine state
Айде, Живка! 😁😁

# 1 707
10% 10% са ясни, ама и другите май са ясни

# 1 708
Може да са за Пламен 62%

# 1 709
  • София
Хихихихи, МарЧи и Киро последни. Хохохох, искам сега да им дават постоянно мутрите.
Живка ги уби.

Общи условия

Активация на акаунт