🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 95 029
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 375
Киро: "Стефан е лукав..." Направо цепи мрака с умозаключения, голям  идиот. И с всяка победа само му се засилва усещането, че прав за всичко и му качва самочувствието. Оназ ми ти агитка му го помпа. Направо ми разклати вярата във вселенската  справедливостта. Толкова гадни хора събрани на едно място...

# 376
  • Разпиляна във въображението
И Ивайло започна да кълне. Типично. Как един нямаше около него да му каже, че не е ок това.

# 377
  • Mediterraneo
Ивайло дудне- Падни, падни, падни... Ненормалник

# 378
Ей, нерви нямам. Тея уродливи хорица, защо пак са там!? Да ни тровят!!!
Чакам събота с нетърпение и никога повече да не виждам тези гнусни мутри.

# 379
  • София
И Ивайло започна да кълне. Типично. Как един нямаше около него да му каже, че не е ок това.

То за това трябват повече от 2 мозъчни клетки и поне капка морал.

# 380
Айде пикльото и за Стефан се изказа подобаващо.
Как живее този човек с толкова жлъч в душата и сърцето си?
Не остана неоплют и необиден, и то брутално участник от него, то бива да си "черен", ама такова нещо аз поне за първи път виждам.
Мери, какво е казал за Стефан  ....Киро? Аз не гледам, не мога да го понеса.

# 381
  • Mediterraneo
Ей, спечели това гнусното същество!
Вече съм убедена, че ще му дадат и парите накрая.

# 382
Всякаш Кирил и той вика да падне Стефан... Кириле вижда че искаш да си победител за сезона , но зрителите ще решат. Ще те гледам как ще се гърчиш как друг печели..

# 383
  • Разпиляна във въображението
Леле, Стефан все за "малко" да бие Кирил на двете игри. Явно този хич не е преодолим. Защо бе, Стефане, се "криеше" и не беше по-изявен? Той може като нищо да мине и през Пламен - има мисъл в главата. Жалко, много жалко.

# 384
  • Другата България
Пикльото със суичърчето защо реве, все едно е победил Майк Тайсън?
Брутално противни хора.
Всякакъв може да е Стефан, ама е на светлинни години по манталитет и възпитание от тоя маймуняк, расъл в гората.
Явно.

Мравче, нещо от сорта, че е лукав, а пред него и останалите лумпени само дето...пиййййп......не му направи.

# 385
Мда. Видяхте ли сега защо Кирчо и Любчо така се надушиха? Анималистичните звуци и анималистичните натури в най-лошия смисъл на думата явно сближават хората. На Кирил поведението на арената е грозно за пореден път.

Стефан се представя блестящо. Скри шапката на 'сичкуту там мъжаги като Ивайло и Любо. Напълно заслужено Стефан е все още вътре във фермата, а тия двамата са навън. И онова пак кълне.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 21:53 от Mysterious_Former

# 386
  • Стара Загора
Лузърите за какво са ги върнали обратно?

В това "реалити" няма нищо реално. Гномите си го редят всяка седмица както им дойде. Стана нетърпимо за гледане.. Hands Thumbsdown
   Аз вече  само чета тук и гледам картинки на TV ( mute).п
    Само един  "светъл лъч " виждам - на финала да видя физиономиите на Мартина и Кирил, след като са разбрали колко ги " харесват " зрителите . И дано да стане както миналата година с Надя.
  P.S. Искам следващия дуел на Ваня да бъде с Живка, за да не се ядосвам. Не искам да гледам Мартина да побеждава.
  От Пламен и Живка , предпочитам Живка . Пламен ме разочарова с продължаващата си връзка с Теодора и откровените симпатии към групата на готините ( справка Инстаграм).

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 22:05 от wanconboy

# 387
Ивайло се насра...Отново.Киро е дъното...отново.

# 388
  • на село
Не думай Тарти, това не знам дали някой ще го понесе.
Масово не са харесвани Кирил и Мартина, надявам се в събота да има справедливост.

# 389
Той Стефан е най-умния човек вътре , просто останалите му завиждат за това. Любо е типичния дето се изказа грозно за Стефан.

Общи условия

Активация на акаунт