🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 806
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 435
Евала на Ваня за това със звездите. Най-после някой да им даде заслуженото. Да видим достойнството на "достойните" сега.

# 436
  • Mediterraneo
Уф, тая Ванчето и тя с нейните глупости!

# 437
  • Наоколо
Евала на Ваня за това със звездите. Най-после някой да им даде заслуженото. Да видим достойнството на "достойните" сега.

Празни обещания - Празни хора! Тук уцели право в десятката! 🎯

# 438
Чавдар, ако не се беше правил на интересен, а си беше дал звездата на Стефан (или поне беше избрал по-лесни въпроси), Стефан щеше да реди битките и развоят можеше да е друг. Той беше ли в агитките, не го видях?
По-симпатичните фермери бяха зад Стефан. Злото за нещастие възтържествува.

# 439
  • Велико Търново
Във фейса е писано, че Кирил е бил състудент на Иван.
Дори и да не са от един випуск, са близки по възраст, така че е напълно логично да са учили по едно и също време.

Чавдар го нямаше. Както и Мариян.

# 440
  • Другата България
Абе права си беше за звездите.
Напълно права.
Иначе.....на езика ми е да кажа какво ще стане, ама хайде, малко остана.
Иначе не бях разбрала, че Киро ще може да определи само единия дуелист, та малко друг сценарий имах.
Но резултатът е един и същи всъщност.

# 441
  • Разпиляна във въображението
Добре де, защо просто не оставят Ваня на мира. Лежи си там, грее се на слънце. Защо им е да я коментират все едно не е там.

# 442
Киро на колко е, мен ми е като над 50 г чичак, с развалени зъби, сигурно и мирише с тези дрехи, които не сваля.

# 443
Много прост човек е Кирил...
Мартина никога не е била в обсега на вниманието ми, но сега виждам как започна да се оправдава и заеква пред питането на Ванчето.
Логично е да я е страх, все пак Ваня вече е ветеран в битките, а също така Мартина е доста по-възрастна от нея.

# 444
  • София
Защо не дадоха видеа от близките?

# 445
  • София
Защото Кирил не може да спре злобата си. Толкова гнусен човек е. И как театралничи, големият артист.

Ваня абсолютно е права за Мартина и Кирил с празните приказки и обещания. Нито Кирол си тръгна, нито Мартина ще се откаже от реденето, нали вече им мирише на парите все пак.

# 446
Ваня хубво им го каза това със звездите, на аз лично не я понасям и ше се радвам да отпадне, че много си повярва.

# 447
Не е вярно, че Стефан не е за този формат, Стефан е за всички формати, интелектът му е толкова голям, че го прави гъвкав и адаптивен, учещ се в движение. Аз не съм срещала толкова разгънати и на умствено и физическо ниво човек. Май, имам само един такъв познат и той ми беше шеф. Дето се вика дялан камък, навсякъде пасва. Яд ме е, че отпадна на финала, точно той ми беше фаворит.

# 448
  • софия
Евала на Живка обаче за мисълта върху играта и точните изказвания. И Ваня добре се изказа, празни приказки от страна на Караконджула и треторазрядния, не се ли усещат колко са жалки

# 449
Ваня хубво им го кза това със звездите, на аз лично не я понасям и ше се радвам да отпадне, че много си повярва.
Защо? Тя има основание - 4 победи в двубои. А Марта? Тя с какво заслужи да остане?

Общи условия

Активация на акаунт