🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 721
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 870
Дано повече "почитатели" на "готините" отидат в МОЛ-а  и да им спретнат едно посрещане , скандирайки , че са грип, плюнки, слюнки, ла@на и всички грозни думи, с които тези простаци посрещаха противниците си на арената. За да може поне малко  да се почувстват по начина, по който караха да се чувстват Ваня и Рали.
Абсолютни олигофрени без извинение.

Мислех си го, но за съжаление те няма да осъзнаят, че са сбъркали. Един друг се надъхват, че те са правите. А и като настъпиш едно л*йно ще се изцапаш ти.

# 871
  • Сандански
Живка трябва да е победител. Миналата година така всички агитираха за Калоян, но хепи Ванче си взе победата. Пламен не е достоен за победител. Ясно е те и в инстаграм си казаха, че на финала ще гласуват за Пламен. Просто искат техния отбор да спечели.

# 872
Мисля си днес вместо тия продуценти да обърнат повече внимание на факта как един човек е успял да се пребори с зависимоста от наркотиците и се опитва да продължи напред те ни показват Марта жена пълна с комплекси заради външността си, Ивайло напълно провален като човешко същество, Киро нещастен алкохолик на който всички и всичко са му виновни.

От седмици не гледам само вас чета а другата година ако въобще има сезон няма и да си направя труда да гледам.

# 873
Ахахх Любо и Викито наистина ли имат очи да излязат да агитират за Пацо Joy ам, че това ще му срине съвсем и без това крехкия рейтинг Grinning Да се излага човек винаги може още и още Grinning

# 874
Тоя Ивайло е такъв палячо неземен. Пуснал въпрос на стори и после компилирал само положителните отговори. Падам от смях 🤣🤣 Тежи ли ти славата, Иво? Все едно е да питаш какво мислим за чехълчетата? Ми нищо, кой има време и изобщо нужда да мисли за безмозъчни същества?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 875
За Кир-о и Марта е ясно, че нямат никакво място на финала. Това са безвъзвратно деградирали същества от рода Homo Sapiens...
Пламен е една мъжка... Дето уж се зарече, че щял да защити Ванчето, ако същата се завърнела от дуела като фермер. Е, Ваня победи и на 4-тия си пореден дуел, завърна се като фермер, но Пламенчо се извъртя и забрави за мъжката си дума, слушайки как продължават обидите и тормозът от оня налудничаво обсебен психопат. Даже се подхилкваше мъжки и допълнително се подиграваше с Ванчето, която реално го прати на финал по лесния начин. Не знам как щеше да сбори Кир-о...
Нищо, важното е, че на думи все голям го вадеше и щял бил да се намеси да защитял непозната жена, тормозена на улицата... Направо му повярвах. Той не защити нито веднъж познатото момиче Ваня, с която 3 месеца живя и спа в една ферма, и която никога не го обиди или засегна с нещо, а напротив подкрепяше го и го прати на финала. Щото на негово място можеше да е Стефан.
Живка също не ми е много по вкуса. И тя щеше да защитава уж Ванчето от вербалата агресия на психопата, ако се върнела от дуела, но видяхме и чухме друго: и тя запя в общия хор, почна да се пресмива на нелепите подигравки и гнусни обиди по адрес на Ваня, не пропускаше и да я обсъжда негативно...Аз работягата Живка ще я запомня все с цигарата или с кучето под мишница, от време на време с приготвяне на зимнина. Но иначе Ваня беше нарочена за мързелива. Иди доказвай после, че нямаш сестра... Много си повярва Живето, че е голяма работа и, че  мястото й било на финала. С един нелеп дуел, мноооого приказки и самонадценяване. Но явно я глождеше все пак някакво съмнение, щом изрично ни уточни, че не Ваня я е пратила директно на финала. А кой ? Кой й разчистваше пътя със женски дуели ? Типична използвачка и неблагодарница, за разлика от Ваня, която до последно остана коректна към нея. Било стратегия, било игра... ОК. Но някои истински хора там показаха, че тази игра може да се играе и с повече човещина и по-малко стратегии и пресметливи схеми...
За мен истинският победител е Ваня...
Много съжалявам и за Георги, мястото му беше на финала...

# 876
Този пък девствен палячо Виктор с измислената приятелка ли ще убеждава, когото и да било, че Пламен бил най-достоен? Тоя има толкова работа да свърши върху себе си и поведението си, но се страхувам, че малоумниците вътре толкова го убедиха колко е умен, какви чест и достойнство имал и т.н., че наивникът няма да си вземе поуките за нищо.

# 877
  • при късмета
Еееееех, а имаше време, когато се възмущавахме само от Роман, Алек, Митко на Краси от 5, че му забравих фамилията и разни други безобидни персонажи. Колко са "надградили" от продукцията с кастингите, да се неначудиш

# 878
Морско_момиче.... не мога разбираш ли, с глас се смея 😂😍😂 Благодаря ти, това подобие на мъж, винаги ме удивява. Не може, не не може да си толкова тежко тъп! Ивайло, ти си прекрасно доказателство, че и в лицето да ти се навира, ти ще си Ореш дъното 😂😂😂🙈

# 879
Еееееех, а имаше време, когато се възмущавахме само от Роман, Алек, Митко на Краси от 5, че му забравих фамилията и разни други безобидни персонажи. Колко са "надградили" от продукцията с кастингите, да се неначудиш

И аз вчера споменах точно Димитър от Фермата 5, който ми беше много неприятен, но в сегашната ферма, щеше да е един от най-поносимите, защото имаше ясна граница на провокациите му, въпреки че дразнеше на моменти.

Единствените, които бих сложила в някаква близост до миндилите от този сезон са мъжете от миналия сезон, конкретно Калоян, Петър и Кустев. За това, както казах по-рано, хич не ме изненадва, че са се надушили и се мъкнат заедно. Роман също определено. Този беше почти толкова сбъркан, колкото сегашните субекти. Ако не се лъжа, даже смъртта на майка му по време на предаването не го смири.

# 880
Иво излагането в ТВ формат слава ли го нарича?

# 881
Ами пробуждане имат от продукцията! Затова са надградили.

# 882
  • София
За мен антифаворит евър продължава да ми е Шопски.Иво изобщо не го броя-инфантил.Киру дебне за жест,дума,поглед и тогава напада.Докато Шопски нищо не чакаше-директна атака и денонощно киселеене.

# 883
  • при късмета
Аз Кустев го харесвах, забавен ми беше. Но още в началото на миналия сезон казах, че мнението ми не е меродавно, защото или познавам него лично или страшно много прилича на някого (чисто визуално) който свързвам с него. Още не съм се сетила между другото на кого ми прилича.
Иначе Шопски ми е най-анти от всички, евър. Странно е, но повече се помнят неприятните участници.

А, цигането е хубаво да се замисли, защо Боби миналата година беше един от положителните персонажи, въпреки, че не скри етноса си, а той и Веселка не са, въпреки, че го скриха и те и продукцията. Ама няма способност да осмисли подобно сравнение и изобщо да си отговори на този въпрос

# 884
Здравейте! Аз само чета по принцип, но сега по изключение ще напиша нещо. Тазгодишния сезон е за мен "Повелителят на мухите" в бг вариант. Освен това не сте ли забелязали как хората сами си извоюват прякорите? Сигурно затова за мен Кирил е Киро Гупата и Киро Слузта. Знам, че звучи грозно и много се въздържах и бих се въздържала да напиша това за който и да е човек. Надявах се всичко отпреди няколко седмици да е било момент, стечение на обстоятелствата и лоша извадка от конкретния ден. Но, уви, доста дни по- късно е ясно, че това е едно грозно издевателство над безпомощна жена.

Общи условия

Активация на акаунт